Jump to content

Giorgos21

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Giorgos21

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    Audi a3

Giorgos21's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Παλικάρια καλησπέρα έχω πρόβλημα για να μην μακρηγορώ πολύ , χθες πήγαινα ταξίδι αρχικά να γράψω ότι το αμάξι μου είναι Audi a3 1.6 fsi 115hp 2004 πήγαινα ταξίδι είχα κουμπώσει 6η όλα κανονικά μετά από κάνα 10 λεπτό και ενώ πήγαινα με 120 ξαφνικά μου πέταξε την ταχύτητα ο λεβιες έφυγε από την θέση της 6ης ταχύτητας η μηχανή ανέβασε στροφές και μου έκανε έναν ήχο σαν αν γδέρνονται σίδερα μετάξυ τους από το σασμάν , όσες φορές και να προσπάθησα να βάλω 6η δεν μπαίνει κάθε φορά κάνει αυτόν τον ήχο το γδάρσιμο δηλαδή , και όταν βάζω 5η και πατάω γκάζι ο λεβιες μετακινείται λίγο πίσω όταν αφήνω το γκάζι ξανά πηγαίνει μπροστα τι ακριβώς γίνεται ρε αλάνια ? Το κακό είναι ότι σε όσους μάστορες προσπαθώ να πάω μου λένε μετα της 20 Αύγουστου το θέμα είναι εγώ τι να κάνω τώρα ? Να το κυκλοφορώ το αμάξι κανονικά ? Απλά με 5η τι ακριβώς μπορεί να έχει πάθει στα ξαφνικά ?.
  2. Παλικάρια καλησπέρα έχω πρόβλημα για να μην μακρηγορώ πολύ , χθες πήγαινα ταξίδι αρχικά να γράψω ότι το αμάξι μου είναι Audi a3 1.6 fsi 115hp 2004 πήγαινα ταξίδι είχα κουμπώσει 6η όλα κανονικά μετά από κάνα 10 λεπτό και ενώ πήγαινα με 120 ξαφνικά μου πέταξε την ταχύτητα ο λεβιες έφυγε από την θέση της 6ης ταχύτητας η μηχανή ανέβασε στροφές και μου έκανε έναν ήχο σαν αν γδέρνονται σίδερα μετάξυ τους από το σασμάν , όσες φορές και να προσπάθησα να βάλω 6η δεν μπαίνει κάθε φορά κάνει αυτόν τον ήχο το γδάρσιμο δηλαδή , και όταν βάζω 5η και πατάω γκάζι ο λεβιες μετακινείται λίγο πίσω όταν αφήνω το γκάζι ξανά πηγαίνει μπροστα τι ακριβώς γίνεται ρε αλάνια ? Το κακό είναι ότι σε όσους μάστορες προσπαθώ να πάω μου λένε μετα της 20 Αύγουστου το θέμα είναι εγώ τι να κάνω τώρα ? Να το κυκλοφορώ το αμάξι κανονικά ? Απλά με 5η τι ακριβώς μπορεί να έχει πάθει στα ξαφνικά ?
  3. Παλικάρια καλησπέρα έχω πρόβλημα για να μην μακρηγορώ πολύ , χθες πήγαινα ταξίδι αρχικά να γράψω ότι το αμάξι μου είναι Audi a3 1.6 fsi 115hp 2004 πήγαινα ταξίδι είχα κουμπώσει 6η όλα κανονικά μετά από κάνα 10 λεπτό και ενώ πήγαινα με 120 ξαφνικά μου πέταξε την ταχύτητα ο λεβιες έφυγε από την θέση της 6ης ταχύτητας η μηχανή ανέβασε στροφές και μου έκανε έναν ήχο σαν αν γδέρνονται σίδερα μετάξυ τους από το σασμάν , όσες φορές και να προσπάθησα να βάλω 6η δεν μπαίνει κάθε φορά κάνει αυτόν τον ήχο το γδάρσιμο δηλαδή , και όταν βάζω 5η και πατάω γκάζι ο λεβιες μετακινείται λίγο πίσω όταν αφήνω το γκάζι ξανά πηγαίνει μπροστα τι ακριβώς γίνεται ρε αλάνια ? Το κακό είναι ότι σε όσους μάστορες προσπαθώ να πάω μου λένε μετα της 20 Αύγουστου το θέμα είναι εγώ τι να κάνω τώρα ? Να το κυκλοφορώ το αμάξι κανονικά ? Απλά με 5η τι ακριβώς μπορεί να έχει πάθει στα ξαφνικά ?
  4. Παλικάρια καλησπέρα έχω πρόβλημα για να μην μακρηγορώ πολύ , χθες πήγαινα ταξίδι αρχικά να γράψω ότι το αμάξι μου είναι Audi a3 1.6 fsi 115hp 2004 πήγαινα ταξίδι είχα κουμπώσει 6η όλα κανονικά μετά από κάνα 10 λεπτό και ενώ πήγαινα με 120 ξαφνικά μου πέταξε την ταχύτητα ο λεβιες έφυγε από την θέση της 6ης ταχύτητας η μηχανή ανέβασε στροφές και μου έκανε έναν ήχο σαν αν γδέρνονται σίδερα μετάξυ τους από το σασμάν , όσες φορές και να προσπάθησα να βάλω 6η δεν μπαίνει κάθε φορά κάνει αυτόν τον ήχο το γδάρσιμο δηλαδή , και όταν βάζω 5η και πατάω γκάζι ο λεβιες μετακινείται λίγο πίσω όταν αφήνω το γκάζι ξανά πηγαίνει μπροστα τι ακριβώς γίνεται ρε αλάνια ? Το κακό είναι ότι σε όσους μάστορες προσπαθώ να πάω μου λένε μετα της 20 Αύγουστου το θέμα είναι εγώ τι να κάνω τώρα ? Να το κυκλοφορώ το αμάξι κανονικά ? Απλά με 5η τι ακριβώς μπορεί να έχει πάθει στα ξαφνικά ?
  5. Παιδιά καλησπέρα κάτοχος ενός audi a3 2004 fsi 1.6 , σημερα καθως πήγα να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο μου άναψε το esp abs και η ένδειξη του χειρόφρενο αναβόσβηνε ενώ το χειρόφρενο ήταν λυμένο καμία ιδέα ? Να επισημάνω πως το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε μέρος όπου έχει υγρασία και έβρεχε , απλά και άλλες φορές υπάρχουν παρόμοιες συνθήκες και δεν άναβε καμία ένδειξη
  6. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας όντως είναι η καδένα και θα γίνει αλλαγή
  7. Καλησπέρα έχει εδώ και κάποιες μέρες όταν βάζω μπροστά το αυτοκίνητο κάνει αυτόν τον ήχο , (υπάρχει βίντεο παρακάτω ) αλλά όταν ζεσταθεί η μηχανή μετά από ώρα δεν το κάνει , υπάρχει πιθανότητα να είναι η καδένα που μπορεί να θέλει άλλαγμα ? Η να είναι κάτι άλλο ? Το αυτοκίνητο είναι Audi a3 2004 8p 1.6 fsi 70026195256__DD6ABF90-0F2D-4AF5-9B71-D971A27336AC.MOV
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.