Jump to content

Dimmm

Member
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About Dimmm

  • Birthday 08/15/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    thessaloniki-larisa-kilkis

Recent Profile Visitors

3,291 profile views

Dimmm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Πριν περιπου ενα μηνα αλλαξα αυτη την καλωδιοση και την φυσα που αναφερεις ,γιατι δν μου ανεβαζε πιεση καθολου και εμπαινε safe mode καπου καπου...... ελπιζω το απογευμα να περασω απο τον γνωστο μου με το vag com για να σας πω ακριβως το σφαλμα που βγαζει .....παντως αυτο μου το κανει αρκετο καιρο ,απλα δν εβγαζε σφαλμα (δλδ στα ψηλα να τρεμοπαιζει η πιεση και το μπαρομετρο να ανεβοκατεβαινει και να εχει κοψηματα το αμαξι ) ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον !
  2. Παιδια δν εχω τωρα προσβαση σε vag com ,αλλα το σφαλμα εγραφε ( ρυθμηση πιεσης τουρμπο ή ρυθμηστης πιεσης τουρμπο) οχι μπεκ δν εχω αλλαξει,μονο προγραμμα και ενα πανελ k/n ......χρειαζετε σε πρωτο σταδιο δλδ μονο προγραμμα αλλαγη μπεκ ???? υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα απο το προγραμμα ???
  3. Παιδια καλησπερα,γραφω εδω το προβλημα για να μην ανοιγω αλλο θεμα .... Λοιπον ενω ολα δουλευουν κομπλε ,βαζω το αμαξι σε vag com και μου βγαζει το εξεις σφαλμα... (ρυθμηση ή ρυθμηστης πιεσης τουρμπο ) υπαρχει καποιος που να γνωριζει απο τι προερχετε αυτο το σφαλμα ????? και το προβλημα που μου δημιουργει ειναι οτι στα ψηλα ,δλδ στις 3-4-5 απο τις 5.000 στροφες μεχρι κοφτη το αμαξι κανει κοψιματα... το αμαξι εχει προγραμμα !!! ευχαριστω!!!
  4. ελα θωμα φιλαρακι,οχι ειμαι θεσσαλονικη ....εφυγα απο λαρισα...παλι καλα,πολυ ζεστη!!! τελικα το εφτιαξα το προβλημα ,το ξαναβαλαμε στον εγκεφαλο και εβγαλε σφαλμα οπου ελεγε πιεση τουρμπινας η κατι τετοιο,δν θημαμε καλα!!! παντως μου ειπε ο μηχανικος οτι ειχε προβλημα μια βαλβιδα(δν καταλαβα πολυ καλα ειχε ενα ονομα ) πανω στην ν75 και εχανε ,οποτε την αλλαξαμε και σφυξαμε λιγο και την αγελαδα οπου εχανε και λιγο απο εκει..... οποτε τωρα ολα καλα παιδες!!!! ευχαριστω για τις συμβουλες !!!!! θωμα οταν ξανα ερθω λαρισα θα παρω τηλ για καφεδακι φιλαρακι μου!!!
  5. ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας ...αν και σημερα που το εκανα βολτα δουλευε κανονικα, δλδ ανεβαζε 1.3 την πιεση,την κρατουσε και την εριχνε μονο στο 1 bar στα ψηλα!!! εγω παντως για καλο και για κακο θα το παω στο συνεργειο αυριο αν και πιστευω οτι δν θα δειξει τπτ το vag-com!!! το μονο που εχω κανει αλλαγη ειναι η αγελαδα ,αλλα εχει πανω απο χρονο .... ελπιζω ο μηχανικος να ειναι αλανι και να μου βρει λυση !!! αυριο θα σας πω τα νεα !!! ευχαριστω και παλι !!!
  6. ευχαριστω ,θα παω λογικα αυριο στο συνεργειο...απλα πιστευω οτι το διαγνωστικο δν θα βγαλει κατι γιατι δν μου εχει αναψει λαμπακι...απλα ηθελα μια γνωμη για τι μπορει να ειναι .για να το εχω στα υποψιν !!!! καποιος μου ειπε για maf ,υπαρχει αυτο το ενδεχομενο???? αν εχει συμβει σε καποιον ας πει καμια γνωμη!!
  7. Καλησπερα ,εψαξα αλλα δν βρηκα παρομοιο θεμα αν και νομιζω οτι εχει αναφερθει .... Στο θεμα μας..... την τελευταια βδομαδα ακουω εναν περιεργο θορηβο ενω εχω σταθερη ταχυτητα και το μπαρομετρο να ειναι καπου υποπιεσης και 0 .... και μετα εξαφανιζετε και δν εχω προβλημα,σημερα λοιπον γυριζοντας σπιτι μου κανει το ιδιο αλλα στην συνεχεια μπαινει safe mode και δν ανεβαζει πιεση και το αμαξι δν παει καθολου....το σβηνω το ξανα ανοιγω και παλι το ιδιο ,δν ανεβαζει καθολου πιεση.και εκτος απο αυτο οταν ειναι περιπου στις 4000-45000 στροφες το μπαρομετρο τρελενετε και ανεβοκατεβαινει σαν τρελο. ...... εχω ενα προγραμα μονο..... τι μπορει να ειναι ???? ευχαριστω!!!
  8. Καλημερα ,σημερα βρηκα χρονο να παω στο συνεργιο κοντα στο σπιτι μου !!! Του λεω,θελω να αλλαξουμε δισκους,υγρα φρενων ,σωληνακια αεροπορικου τυπου και τακακια .... με το που βλεπει το αμαξι α4tq 2003 μου λεει αυτο εχει απο την μανα του αεροπορικου τυπου σωληνακια !! μενω εγω αφονος και εδω θελω την βοηθεια σας ,οντως εχει η απλα δν ηξερε ,βαριοταν η οτιδηποτε αλλο ???
  9. Σε ευχαριστω, θα κανω και μια ερευνα αλλα ελπιζω το κοστος να ειναι μικροτερο απο τα 600 ....
  10. Σε ευχαριστω πολυ μιχαλη για τις πληροφοριες ...... μαλλον για τρυπητους δισκους + ferodo + σωληνακια με βλεπω..... Οσο για το φρεναρισμα και τωρα καλο ειναι ,απλα εχουν φαγωθει οι μπροστα δισκοι οποτε ειναι καιρος να την κανω την μετατροπη!!! σε τιμες περιπου ξερεις που κιμενονται οι δισκοι τα τακακια και τα σωληνακια που ανεφερες???
  11. Καλησπερα ,ειδα το post με τα φρενα και ειπα να ρωτησω για να μαθω και εγω..... Ηρθε η ωρα να αλλαξω δισκους μπροστα και σκεφτομαι να βαλω κατι σε aftermasket,και ηθελα την γνωμη σας.... ποια ειναι η διασταση των δισκων μου??? και θελω να μου πειτε και τι τακακια να βαλω μαζι με τους δισκους και αν αξιζει να βαλω και τα σωληνακια τα ατσαλινα.... ευχαριστω,το αυτοκινητο ειναι το α4 t.q 2003 !!!
  12. Παιδια ολα ηταν σουπερ ,χαρηκα πολυ που σας γνωρισα!!!! Ελπιζω να το επαναλαβουμε και να ειμαστε ακομα περισοτερα ατομα ,αν και ετσι ειμασταν πολυ καλα ,πολυ γελιο και βαβουρα με τα audakia μας........ Οταν εχεις τον θωμα να οργανωνει ολα ειναι σουπερ :speak_cool:
  13. μοντελο 2003,,,,,μπορω δλδ να βαλω οτιδιποτε αγελαδα εκτως απο την εργοστασιακη??? ο μηχανικος μου ειπε οτι δν περνει οτιδηποτε αγελαδες,αλλα μονο συγκεκριμενες!!!
  14. απλως ο μηχανικος μου ειπε ,οτι τα αμαξια μας δλδ τα α4 δν περνουν οτιδηποτε αγελαδες οπως τα αλλα...... αυτο ειναι σωστο???? ποσο δλδ κανει αυτη που φορας εσυ??? βοηθαει καθολου στο αυτοκινητο ,η μπα???
  15. αυτες οι βαλβιδες ειναι κατι μικρες που βοηθανε στην υποπιεση,και ειναι πολυ φθηνες,αυτες τις αλλαζω προληπτικα,και μου ειπε οτι η μια κανει 19 ευρο στην ετεα..... οσο για την αγελαδα τωρα,μου ειπε οτι ειναι ξεχωριστη σε σχεση με τα αλλα αυτοκινητα,τι ενοουσε????? μου ειπε μια τιμη,250 ευρο μαζι με περαστικα αλλα δν καταλαβα αν ειναι παλι η εργοστασιακη η καποια aftermarket...... τι προτεινετε να βαλω????? ποια αγελαδα να του πω να παραγγειλει ,μπορειτε να βοηθησετε???
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.