Jump to content

StZ

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About StZ

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    Α5 1.8 TFSI FL

StZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Konan, μετα απο προσεχτικη ματια στην σελιδα της RSNAV ειδα για το πως βλεπεις την εκδοση του Android.
  2. Θα πρεπει να πω οτι εχω επισκεφτει δυο τοπικα καταστηματα που υποστηριζουν αυτες τις οθονες. Ο ενας μου λεει βαλε την Bizzar ενω ο αλλος την Digital IQ. Μια αλλη τηλεφωνικη επικοινωνια που εκανα με εναν υπευθυνο σερβις σε μεγαλο καταστημα της Αθηνας, μου ειπε οτι η Dynavin ειναι android 9, ενω ειναι βασισμενη σε Windows! Αντε βγαλε ακρη. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως, ηταν το περιπτερο της Digital IQ στην τελευταια εκθεση αυτοκινητου στην Αθηνα (Αυτοκινηση 2019). Ηταν μεγαλυτερο και απο αυτο που ειχαν μερικες μαρκες αυτοκινητων. Δεν ηταν αδειο ή γεματο αφισες, αλλα ειχε μια μεγαλη γκαμα οθονων. Σε αυτο το σημειο να αναφερω οτι δεν προσπαθω να προωθησω καμια εταιρια ουτε εχω σχεση με αυτες. Απλα θελω να βρω το καλυτερο προιον για το αυτοκινητο μου.
  3. Ναι οντως ειναι τσιμπημενη η τιμη. Την RSNAV απο που μπορω να την παραγγειλω; Μονο απο την ιστοσελιδα τους ή εχουν και αντιπροσωπους στην Ευρωπη;
  4. Μολις ελαβα email απο την αντιπροσωπεια της Digital IQ για το παρακατω μοντελο: https://digitaliq.gr/product/iq-an-x8918_gps-8-8inc/ Θα πρεπει ομως να παω σε καταστημα να δω εαν ειναι συμβατο. Φαινεται να ειναι το ιδιο με της Bizzar.
  5. Κοnan, μαλλον θα ριξω μια ματια και στην RSNAV. Δεν περιμενα να κανουν τετοια οι εταιριες, να δηλωνουν δηλ αλλα πραγματα απο οτι ειναι. Απο οσο ξερω η Bizzar ειναι θυγατρικη της Dynavin, ετσι μου ειχε πει ενας πωλητης. Μπορεις να μου στειλεις τα πιο εγκυρα φορουμ για να ενημερωθω σχετικα; Ευχαριστω.
  6. Γιωργο Α3, καλα εκανες και εγραψες, μιας και θελω να μαθω οχι μονο τι μπαινει στο Α5 αλλα και για την λειτουργια/αξιοπιστια των οθονων. Αν δεις κατι περιεργο ή προβληματικο μου λες.
  7. Το ραδιο ειναι το concert και εχω εξοδο aux. Η Bizzar εχει βγαλει μοντελο με android 10, με 4gb Ram και 64gb Rom, 4G sim, ενσωματωμένο Wireless CarPlay καθως και Android Auto κ.α. Ξερω οτι βρισκω με λιγοτερα λεφτα οθονη απο εξω αλλα αν εκεινη χαλασει ειναι ολα τα λεφτα πεταμενα. Τουλαχιστον με τις παραπανω εταιριες (ισως;) εχεις καποια εγγυηση/υποστηριξη. Για αυτο το λογο ρωταω στο φορουμ μηπως βγαλω ακρη. Επισης γνωριζω για την RSNAV και φαινεται να ειναι απο τις καλες οθονες. Αλλα πλεον, αν ειναι να την φερεις απο εξω μαζι με τον εκτελωνισμο και το ΦΠΑ παει και αυτη ψηλα.
  8. Καλησπερα, θελω να αλλαξω την εργοστασιακη οθονη στο Α5 μου. Μετα απο ψαξιμο βλεπω οτι υπαρχουν οι 3 εταιριες: Dynavin, Bizzar & Digital-IQ. Λογω του οτι η Dynavin ειναι με λογισμικο Windows, θα ηθελα να την αποφυγω. Σε οτι αφορα στις αλλες δυο, ποια ειναι η καλυτερη? Οχι μονο απο θεμα ποιοτητας και δυνατοτητων, μαλλον ειναι ιδιες, αλλα και απο θεμα εξυπηρετησης, εγγυησης, αντιμετωπιση προβληματων κλπ κλπ. Ευχαριστω, ΣτΖ
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.