Jump to content

nikosx

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About nikosx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikosx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Δεν έχω photo. Θα πάει όμως ένας φίλος μηχανικός από Αθήνα να το δει. Με φόβισες όμως λίγο με το "να γίνω και μηχανικός". Τί εννοείς;
  2. Αλήθεια, το ποσοστό άυξησης του κυλινδρισμού είναι 20 ή 25%;
  3. Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά απουσίαζα. Θα το δω και θα σας πω. Μίλησα με τον τύπο και μου λέει ότι θέλει απλά ένα βάψιμο. Στη μετατροπή κάθισαν όλα κουτί χωρίς πρόβλημα. Το καπό, οι προφυλακτήρες και τα όργανα ελέγχου είναι απο το s2. Μόνο κάτι με το αιρ κοντίσιον δεν πάει καλά. Φίλε Θεοδόση ευχαριστώ, αλλά αν είναι καλό το quattrάκι δεν θα προχωρήσω σε μετατροπή.
  4. AUDI 80 Quattro, Turbo, 2.200 cc, μοντ. '91, 280 ΗΡ, τιμή 5.000 ευρώ Τί λέτε γι' αυτό ρε παιδιά;
  5. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και τις πληροφορίες που μου έδωσες. Πάντως δεν έχω πει ακόμα όχι στον εαυτό μου. Θα δείξει. Πιθανόν να πάρω κανένα quattro όπως είπες.
  6. Είμαι στη δουλεια τώρα για να το δω. Σε τι ιπποδύναμη βγαίνουν αυτά; Σηκώνουν καμια μετατροπή;
  7. Φίλε Johnara, ας πούμε ότι διαθέτω περί τα 5 χιλ. ευρώ. Δεν θέλω να κάνω το αμάξι extreme αλλά να το φτιάξω για να το κρατήσω μερικά χρόνια ακόμα και να του βάλω ένα aircondition για τους καύσωνες του καλοκαιριού. Έχω βρει δυο συνεργεία που έκαναν τέτοιες μετατροπές προ δεκαετίας. Οι τιμές έχουν ως εξής: μηχανή (2l 115hp) - σασμάν - πλεξούδα - υδραυλικά - μηχανικός-παρελκόμενα ηλεκτρολόγος 4600 Δεν θα έχω ομως aircondition, κατράν με τις ενδείξεις του εγκεφάλου και πίσω άξονα (για δισκόφρενα) που για να τα αγοράσω αν τα βρώ θέλω περιπου άλλα δυο χιλιάρικα ξεφεύγοντας κατά πολύ απο τον προϋπολογισμό μου. Μου λένε καλύτερα να τα έβρισκα όλα κομπλέ για να μου βγέι φθηνότερα. Eπειδή είμαι από νησί (Ρόδος) υπάρχουν περιορισμοί ως προς την αναζήτηση. Εσείς τι λέτε παιδά;
  8. Που να βρεθεί το quattraki φίλε μου; Δύσκολα τα πράματα.
  9. Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούριος στο φόρουμ και ψάχνομαι για αλλαγή κινητήρα σε audi 80 μοντέλο 91 (αυγό) Το αμάξι φοράει μηχανη 1.6l. Σκέφτομαι για τοποθέτηση κάποιας δίλιτρης μαζί με air contition υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα κτλ. Έχω βρει μια ΑAD (8valve) και περιμένω να μου πουν τελική τιμή για τη μετατροπή. Εψαξα και για 16v (6Α) αλλά δε βρήκα. Όπως και να 'χει, καλό θα ήταν να ακούσω και κάποιες γνώμες από τα φόρουμ. Με το αμάξι είμαι συναισθηματικά δεμένος και δεν θέλω να το πετάξω για 500 ευρώ. Αξίζει η μετατροπή; Μπορώ να βρώ μηχανη 6Α ή κάποια άλλη που να κάθεται εύκολα στο αμάξι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.