Jump to content

Phil78GR

Member
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Phil78GR

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Athens

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    Audi A3 8P 1.8 TFSI Ambition

Phil78GR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Η ένδειξη στην αυτονομία καυσιμού όταν γεμίζεις σε πρατήριο έχει σχέση με την οδήγηση πού έκανες προτού σβήσεις. Όταν για παράδειγμα το πατάω και γεμίζω πάντα μου δείχνει λιγότερη αυτονομία απο το συνιθισμένο αλλά αν οδηγηήσω normal ανεβαίνει η αυτονομία σιγά σιγά.
  2. Προτού κάνεις οτιδήποτε θα σου πρότεινα να κάνεις μια αναζήτηση στο internet μήπως και βρελις υλικό απο άλλους που είχαν το πρόβλημα το δικό σου!
  3. Φίλε μου και εγώ την έκανα την επέκταση όταν πήρα το αυτοκίνητο και μάλιστα μου την έκανε δώρο το κατάστημα. Απ΄ότι ξέρω κανονικά πάει γύρω στα 500 ευρώ.
  4. Φίλε RTouris νομίζω οτι περισσότερα είναι αυτα που θα χάσεις παρά αυτά που θα κερδίσεις, και εξηγούμαι. Καλά τα 40 αλογάκια παραπάνω αλλά σκέψου σοβαρά και ώριμα οτι θα χάσεις ευθής εξαρχής την εγγυησή σου και για οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα παρουσιαστεί στο αυτοκίνητο θα πρέπει να πληρώσεις απο την τσέπη σου. Δεν σου κρύβω οτι στο ίδιο δίλημμα βρέθηκα και εγώ αλλά τελικά προτίμησα οταν πήρα το αυτοκίνητο να βάλω αλλα 2 χρόνια εγυησή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, εξάλλου αν θέλεις τα 200 άλογα υπάρχει και το 2.0Τ.
  5. Φίλε Legend σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά σε ένα forum απο την συμμετοχή, διότι αν δεν υπάρχει συμμετοχή δεν υπάρχει forum, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να λες οτι κάποιο μέλος που δεν έχει παρευρεθεί σε συνάντηση η δεν έχει πληρώσει για την ''συνδρομή'' δεν μπορεί να ασκήσει κριτική στα τεκταινόμενα εντός του forum επειδη δεν είναι πλήρες μέλος. Και δεν πρέπει να το κάνεις διότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ενημέρωση που κάνουν οι creators αυτού του forum για την κάρτα μέλους λέγοντας οτι δεν διαχωρίζεται τους φίλους του forum σε μέλη και μη μέλη. Τέλος θα ήθελα να σου πω οτι επειδη το επαγγελμά μου ειναι οικονομολόγος η κάρτα μέλους στην γλώσσα μας λέγεται παροχή υπηρεσίας διότι προσφέρεις μια υπηρεσία (ειδικές τιμές σε συνεργαζόμενα καταστήματα) ως δέλεαρ για να προσελκύσεις κόσμο με κάποιο οικονομικό αντίτιμο. Μπορεί η προθέσεις συλλογής των χρημάτων να έχουν να κάνουν με τα έξοδα λειτουργίας, αλλά οταν δημιουργείται ενα ταμείο με έσοδα και έξοδα τότε υπάρχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Θα επαναλάβω την ευχή μου το forum να πετύχει, και οσο περνάει απο το χέρι μου με την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μου προς αυτη την κατεύθυνση θα κινηθώ αλλά χρείαζεται προσοχή οσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του forum και την διαχείριση του. Φίλικα
  6. Επειδή τώρα το προσέξα οτι αναφέρεσαι στο 1.8Τ που έχω και εγώ σίγουρα το αυτοκίνητο θα το πα΄ρεις με το καινούργειο ηχοσύστημα, οπότε μην ανυσηχείς.
  7. Φίλε μου το μονο που θα γράφει επάνω στο ηχοσύστημα ειναι Audi concert. Εαν το αυτοκίνητο μπεί τώρα στην γραμμή παραγωγής σίγουρα θα έχεις το καινούργιο, εάν τωρα τα εξτρα που ζήτησες τα προσθέσουν σε κανένα στοκαρισμένο τότε υπάρχει η πιθανότητα να μην έχει το τελευταίο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο τον πωλητή που σε εξυπηρέτησε και να τον ρωτήσεις.
  8. Να σαι καλά, Και εγώ θα ήθελα να τα πούμε κάποια στιγμή, πάντως μην ξεχνάς οτι η ιστορικές λέσχες που πρωταγωνιστούν σημέρα στην ελλάδα ξεκίνησαν ρομαντικά απο την αγάπη κάποιον για το αυτοκίνητο. Δεδομένου όμως του τρόπου που λειτουργεί σήμερα η κοινωνία μας αναγκάζεσαι αργά η γρήγορα να μπείς στο παιχνίδι των εσόδων εξόδων αν δεν θέλεις να μείνεις στο περιθώριο. Τώρα αν υπάρχουν άτομα με προσωπικό συμφέρον και φιλοδοξίες, καλό θα είναι να απομακρύνονται η έστω να περιορίζονται. Εύχομαι σύντομα το forum να μεγαλώσει και να γίνει το στέκι των απανταχού εραστών της τεχνολογίας και των audi αλλα οταν τα λειτουργικά εξοδα θα αυξηθούν και το μέλος θα ζητά κάτι παραπάνω τότε θα πρέπει κάποιοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη.
  9. Φίλε tolis7, Ζήτησα απο τα μέλη του forum να μου προτείνουν κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στα Βόρεια Προάστεια που να έχουν θέτικη προσωπική εμπειρία, ακριβώς επειδή ειναι το αυτοκίνητο brand new. Έχεις δίκιο διότι δεν το διευκρίνισα οτι ερωτούσα για εξουσιοδοτημένο.
  10. Φίλε Kapsaliss, Απ' ότι φαίνεται το βλέπουμε απο διαφορετική σκοπία, πάντως επειδή με ρώτησες για το αν έχω εμπειρία απο λέσχες θα σου πω οτι εχω μεγαλώσει μέσα σε ''πραγματικές λέσχες'' καθώς ο πατέρας μου ηταν εκ των ιδρυτικών μελών της Α.Λ.Α και ο θείος μου ενεργό μελος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αλητάρχης στο ακρόπολις. Πάντα φιλικά.
  11. Αγαπητέ φίλε, Όταν ζητάς απο τα μέλη αυτού του forum να συνεισφέρουν οικονομικά με 20 ευρώ για προνόμια μέλους όπως τα συνεργαζόμενα καταστήματα, τα οποία δεν ενημερώνωνται παρά μονο αφού καταβληθεί το ποσό, τότε υπάρχει οικονομικό συμφέρον απο την στιγμή που έχεις συνάψει συμφωνία με καταστήματα που κινούνται στον χώρο του αυτοκινήτου και πιθανώς να υπάρξει αρνητική εμπειρία η κατάθεση άποψης απο κάποιο μέλος που πιθανώς να δυσαρεστήσει τον σπονσορά σου. Μπορεί η πρόθεση της ομάδας που δημιούργησε αυτο το forum να μην είναι κερδοσκοπικός αλλά όπως και να έχει όταν ζητάς χρήματα με αντάλαγμα παροχή υπηρεσίας σημαίνει οτι πιθανών να μην είσαι αντικειμενικός. Πάντα φιλικά
  12. Καλησπέρα στους φίλους του forum. Θέλω να βάλω το bluetooth car kit στο αυτοκινητό μου (audi a3 8p), ωστε να το συνδυάσω με το πολυλειτουργικό τιμόνι. Απ΄ότι γνωρίζω υπάρχουν 2 πακέτα το εργοστασιακό που δέν το έβαλα οταν παρέλαβα το αυτοκίνητο και το bluetooth που αναφέρω. Θέλω την γνώμη των φίλων, μπορώ να το κανω, αξίζει η να πάω να πάρω το αντίστοιχο της Νοκια; Στον κατάλογο των αξεσουάρ του Α3 η αντάπτορες που υπάρχουν διαθέσιμοι είναι για παλιά τηλέφωνα (κ700 κτλ), γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει κάποια λίστα που να περιλαμβάνει καινούργια τηλέφωνα; Ποιά η διαφορά βύσματος iso kai quadlock;
  13. Δεν καταλαβαίνω ποιός είναι ο λόγος που δεν επιτρέπεται να αποτυπώθει στο forum η προσωπική εμπειρία των μελών, όταν αυτη περιλαμβάνει και την κριτική σε κάποια συνεργεία. Εν τέλει μπορούμε να εκφράζουμε ο καθένας ξεχωριστά την αποψή μας χωρίς φόβο και πάθος;
  14. Το δικό μου αυτοκίνητο που είναι ενός μήνα δεν γράφει καμία πληροφορία σχετικα με πίεση στο βιβλίο παρα μόνο στο καπάκι του ρεζερβουάρ το 38 μπρός πίσω για 5 άτομα και αποσκευές. Απαράδεκτο να μήν υπάρχει ενημέρωση για την σωστή πίεση. Εκτός αν στην audi θεωρούν οτι το αυτοκινήτο θα το φορτώνω με 5 άτομα και αποσκευές κάθε φορα. χαχαχα
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.