Jump to content

tt-kostas

Member
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About tt-kostas

tt-kostas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Σημερα το πρωι καθως πηγαινα για κατι δουλειες και το αυτοκινητο ηταν ακομη κρυο(60c) σηκωνε κανονικα πιεση..μετα αφου παρκαρα εκανα τις δουλειες και εφυγα στην επιστροφη παλι τα ιδια..1,2 over αντι για 1.4.. καποια γνωμη?? επισης επειδη στις ψηλες στροφες ακουγεται καπως διαφορετικα(η εξατμιση οχι η τουρμινα),μπορει λογω καταλυτων(μαλλον εχουν βγει off)υπαρχει περιπτωση αθτο να επηρεαζει την πιεση?
  2. Δεν το εχω παρατηρησει μιχαλη αλλα τι σχεση μπορει να εχει αυτο?ξερεις μηπως τι ειναι το vagcom?Η μπορει να μου πει καποιος αλλος?
  3. Οποτε θελει σηκωνει πιεση,οποτε θελει οχι!! δε ξερω αν φταιει το κλιμα καθως η θερμοκρασια τωρα ειναι καπως νορμαλ 10c..θα κοιταξω σημερα κολαρα κ σωληνακια..μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να ελεγξω τον ΜΑΦ?μπορω μονος μου??
  4. Καθως επεστρεφα σπιτι με 0c το αυτοκινητο σηκωνε κανονικα πιεση..αρα μαλλον ηταν η κλιματικη αλλαγη??ελπιζω αυριο να μην κανει παλι κολπα!
  5. Τολη απο χθες δεν το μεσημερι δεν ετυχε να μετακινηθει το αυτοκινητο..μεχρι τοτε ναι..
  6. Επειδη μου λειπουν καποιες βασικες γνωσεις Τι ειναι η Ν75?και πως να ελεγξω τι μετραει το ΜΑΦ?
  7. χθες καθως ερχομουν γιαννενα απο πατρα και καθως εφτανα αντι για 1.4 over και 1.2 σταθερη το αυτοκινητο αρχισε να σηκωνει 1,25 over με 1,1ct..η σταθερη δεν αλλαξε πολυ(1.1 με 1.2 ηταν παντα) κυριως το overboost..υπαρχει περιπτωση να οφειλεται στη χαμηλη θερμοκρασια εδω στα γιαννενα(0-3c)??η σε τι αλλο??
  8. τοτε γιατι η seat δηλωνει τα fr με κ03 και τα cupra με κ03s???
  9. δε ξερω καθολου τι πιεση..αλλα λογικα κοντα στο 1 over.. 0.8 ct..Mπερδεμα ειναι αυτες οι κ03!!
  10. Τολι κανεις καποιο λαθος..ακομα και τα octavia(4x4) 193ps κ03 φορανε..και το ξερω γιατι το εχει φιλος μου..και ειναι σιγουρα ειναι μετα το 2000..τωρα για τα fr νομιζω οτι δε φορανε τιν ιδια με τα cupra(ibiza) και δε νομιζς να κανω λαθος!
  11. Η κ03s φτανει σιγουρα τα 250+ ps μονο με ΦΠΕ,αλλα οχι η κ03!!τα fr φορανε κ03 και ειναι λιγο δυσκολο τα 240+..Αυτο ποθ λες για max 230 για τη κ03s μηπως εννοεις κ03??
  12. τσεκαρω απο το κλιμα και εδειχνε οντως 121 βαθμους. Τι εννοεις τσεκαρεις απο το κλιμα?πως γινεται αυτο?
  13. πως να προσεξω δηλαδη? ..Και στη πατρα και στα γιαννενα θεωρουνται καλοι οι συγκεκριμενοι..Ενταξει δεν ειναι κ popay..
  14. Ευχαριστω για τα info..πατρα και γιαννενα που ρωτισα μου ειπαν 250 και 300 ευρω αντιστοιχα μαζι με 70 μμ σωληνα μεχρι το μεσαιο..
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.