Jump to content

mlaoslab

Member
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mlaoslab

  1. Καλησπέρα φίλε μου. Όπως ανέφεραν και οι συμφορουμίτες από πάνω, η ιδανική λύση είναι μία Κ04 με 6-φτερο δίσκο και μπεκ από golf 6 gti για να δεις ακούραστα στα 350+- άλογα. Με υβρίδιο δεν θα έμπλεκα καθώς η κ4 είναι έτοιμη oem λύση και η πατέντα για να μπει είναι πραγματικά αστεία. Υπόψην ότι έχω περάσει απο ΙΗΙ στοκ ΙΗΙ υβρίδιο και τώρα Κ4. Με την Κ4 ησύχασα, έβγαλα 330 ρόδα με νέρα και οι χρόνοι που κάνει είναι ικανοποιητικοί
  2. Να σαι καλά φίλε μου ;) . Ύστερα από δύο βδομάδες είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις BC τόσο σε απόσβεση λακουβών όσο και σε κλειστές καμπές. Σίγουρα είναι και το placebo καθώς οι προηγούμενες μαμά αναρτήσεις ήταν τελειωμένες αλλά και φίλοι συνοδηγοί που μπήκανε λένε τα καλύτερα. Έχουν 30 σκάλες ρύθμισης σκληρότητας και το έχω στο 13 προσωρινά αλλά αργότερα θα το ανεβάσω στο 17 18 να δώ πως πάει. Τέλος το σήκωσα 1 πόντο πίσω από τις αρχικές ρυθμίσεις της ανάρτησης καθώς σε συνδιασμό με το πιο φαρδύ λάστιχο που έχω βάλει έβρισκε.
  3. Έχω βάλει εδώ και 5 μέρες την BC. Η αγορά της είναι στα 950ευρώ από τον αντιπρόσωπο εδώ. Το θετικό είναι ότι το κιτ περιλαμβάνει top mounts για μπροστά με ρυθμιζόμενο κάμπρερ και ζαμφόρ, οπότε γλιτώνεις κάποια λεφτά. Υπόψιν ότι εάν τις τοποθετήσεις όπως είναι θα χαμηλώσει αρκετά, ειδικά πίσω. Μέχρι στιγμής είμια αρκετά ευχαριστημένος χωρίς βέβαια να τις έχω φέρει ακόμα στα μέτρα μου λόγω έλλειψης χρόνου. Ρυθμίζεις ύψος και σκληρότητα μπρος πίσω και μπροστά κάμπερ.
  4. Καλησπέρα, ξέθαψα το τόπικ καθώς κοιτάω ψάχνω να βρω τι χρειάζεται για τη μετατροπή. Ύπαρχει κάποιος που να το έχει καταφέρει και εάν ναι τελικά τι χρειάζεται?
  5. Ευχαριστώ πολύ! Το dp το έβαλα με την προοπτική να ανέβω κι άλλο πέρα από την Κ03..βλέπουμε.. Ευχαριστώ πολύ!
  6. Καλησπέρα στο forum, μετά από αρκετό καιρό που είμαι μέλος και διαβάζω και παρακολουθώ τα topics είπα να κάνω και εγώ μια παρουσίαση. Το αυτοκίνητο είναι του 2007, Α3 1.8tfsi ΒΥΤ. Μέχρι στιγμής έχει γράψει 104000χλμ, από βλάβες έχει παρουσιάσει αντλία υψηλής, κλειδαριά οδηγού, σκάστρα και δίσκο-πλατό. Από μετατροπές έχει (προς το παρόν): Πρόγραμμα Overload 100ron Φίλτρο με θερμοασπίδα Downpipe 76χλστ. με μαμά καταλύτη. Custom 6φτερο δίσκο γιατί ο μαμά παρέδωσε πνεύμα. Τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά στο αυτοκίνητο έχει παραμείνει στην εργοστασιακή του εμφάνιση. Σε μία ενδεικτική δυναμομέτρηση απέδωσε 235 άλογα (μοτέρ) και 35kg ροπής. Σας παραθέτω και το χαρτί:
  7. Καλησπέρα ! Μήπως γνωρίζετε τον κωδικό αντλίας υψηλής για 1.8 tfsi BYT ?
  8. Εχτές το βράδυ ήμουνα σταματημένος σε ένα φανάρι και μου ήρθανε έντονες αναθυμιάσεις βενζίνης απο πίσω δεξιά δηλαδή από την τάπα. Έκανα στην άκρη και σιγουρέυτικα ότι η τάπα ήταν καλά κλειστή. Όμως η μυρωδία ξαναεμφανίστηκε όταν έκανα όπισθεν να παρκάρω και εχθές και σήμερα όπου και διαπίστωσα οτι οι αναθυμιάσεις έρχονται καθαρά από την ταπα η οποία είναι κανονίκα κλειστή (πας να την στρίψεις και άλλο και κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο σαν κρακ). Είχε ποτέ κανείς ανάλογο πρόβλημα?
  9. Ευχαριστω πολύ! Το είχα δει απο παλία αυτόν τον διακόπτη αλλά ποτέ δεν μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον
  10. Ο διακοπτης ποιος ειναι? Συγνωμη αλλα δεν ξερω και πολλα.
  11. Ειχα καιρο να το οδηγησω βραδυ και δεν θυμαμαι πως ηταν , μου ειπε και ενας φιλος οτι του φαινονται χαμηλα οποτε μπορει να με επηρεασε
  12. Σημερα παρατηρησα οτι σαν να εχει αντιστραφει ο αισθητηρας φωτεινοτητας του καντραν.Δηλαδη το βραδυ εχει πολυ χαμηλο φωτισμο σε σχεση με παλια και οταν ριχνω φως στον αισθητηρα ( με το φλας του κινητου) δυναμωνει. Υ.Γ. Το αμαξι ειναι Α3 1.8 ΤΦΣΙ '07 3θ ambition. Καμια ιδεα?
  13. Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τα τέλη κυκλοφορίας, δηλαδή ενα 2λτ diesel πληρώνει όσα ένα 2λτ βενζίνης?
  14. 650-700 δεν θυμάμαι ακριβώς.Παντώς με το που ζεσταθόυν στρίβουν πάρα πολύ καλά , αλλά πάντα με σεβασμό γιατί οτι λάστιχο και να έχεις με FWD k turbo το πεζοδρόμιο πάντα το κυνηγάς!
  15. Προσωπικά φοράω τα Michelin Pilot sport 3 225/45/17.Άπο τα καλύτερα που έχω βάλει.Το μόνο μείον είναι οτι έχει μεγάλο δείκτη Υ ( επειδή κάνουμε συχνά ταξίδια) και μέσα στην πόλη αργούν λίγο να ζεσταθούν.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.