Jump to content

ΘΑΝΑΣΗΣ

Member
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

About ΘΑΝΑΣΗΣ

  • Birthday 10/30/1981

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Yahoo
    thanos@yahoo.gr

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ

Recent Profile Visitors

4,024 profile views

ΘΑΝΑΣΗΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Α! Να συμπληρώσω ότι το αμαξι ειναι quattro
  2. Θωδωρη νιώθω σαν μικρό παιδί που το ξαναεβγαλα. John δεν ξερω με καλύπτει? Δεν ξέρω τι πρέπει να βαλω γιαυτό κ ρωταω. Σημερα μου είπε κ ενας φιλος για μια AEM χωνευτη στα 120€ περίπου καινούργια.
  3. Καλησπέρα κ απο εμενα. Μετα απο 3 χρόνια ακινησιας επιτέλους ξανα στον δρόμο. Θελω να αλλαξω αντλία βενζίνης για υποδυναμη 350+++ Σε συνεργασία με μπεκ 550 ή 600cc Αντλία θελω χωνευτη για να αποφυγω τους θορύβους. Επίσης να αναφέρω οτι ψάχνω κ απο τα δύο. Ευχαριστώ.
  4. Ασε ρε γ@μωτο εχουν αλλαξει την λειτουργεια στο image shack και παλευα 1 ωρα χτες να τις ανεβασω Το εχω πει στο p/c δεν τα παω και πολλυ καλα!!!
  5. Εχτες πηρα το αμαξι τελικα και φαινεται οτι ξεμπερδεψαμε.Μπηκε το καινουργιο intercooler (τελικα ηταν 7,6 η λεκανη του)αλλα δεν αλλαξα σωληνωσεις για να γλυτωσω το lag και μαλλον το γλυτωσα!.Δεν μου κοβει το γκαζι πλεον (μεχρι στιγμης )και μου φαινεται οτι παει καλυτερα.Το κακο ειναι οτι χρειαστηκε να κοπει αρκετα απο την μεσα μερια ο προφυλακτηρας για να κουμπωσει.(Σκεφτομαι να αλλαξω και το μπροστινο τμημα κατω χαμηλα ) Μερικες φωτο. Shot at 2010-08-21 Shot at 2010-08-21 Shot at 2010-08-21 Shot at 2010-08-21
  6. Μιχαλη το maf που ειχε το αμαξι πανω οταν το πηρα ειταν διαφορετικος κωδικος απο αυτον που εβαλα βαση αδειας και κωδικο μοτερ.(μαλλον ειχαν βαλει κατι προχειρο κλπ κλπ!).Μολις τον αλλαξα το αμαξι πηρε πολλυ τα πανω του. Λοιπον εχω νεα.Με το maf απο s3 το αμαξι δεν δουλευε καθολου. Βγαλαμε το φιλτροκουτι και βαλαμε φιλτροχοανη ΚΝ μετο μαμα maf και κατεβασαμε την πιεση στο 1.35 με 1 σταθερη μεχρι τις 5.5 rpm περιπου,(απο 1,5 over).Αλλαξαμε και σκαστρα απο greedy type rs ρυθμιζομενη σε forge. Το αμαξι πλεον δεν κοβει το γκαζι και μου φαινετε οτι εχει καπως περισοτερη ροπη. Η επομενη κινηση ειναι να παει η φιλτροχοανη καπου πιο χαμηλα ετσι ωστε να μην τραβαει ζεστο αερα και θα αλαχτει και το intercooler με μεγαλυτερο καθως και οι σωληνωσεις.Το υπαρχον ειναι 18cm υψος Χ 60cm μηκος και 6cm παχος,ενω το καινουργιο θα ειναι 30Χ60Χ6 αντιστοιχα. Και βλεπουμε
  7. Μαλλον το βρηκαμε το προβλημα. Φταιει ο maf. Θελει maf απο s3 και καποιες αλλαγες στο προγραμα. Καναμε log 3-4η και συνεχεια η βλαβη που εβγαζε ηταν maf. Νεοτερα θα εχω απο πεμπτη.
  8. οταν λεω μαχαιρι εννοω νεκρο τελειως.Το αμαξι ειναι αναμενο εχει φρενα κλπ,αλλα το γκαζι ειναι τελειως νεκρο.πατας το γκαζι αλλα δεν ανεβαζει στροφες.MAF εχω βαλει γνησιο απο την αντιπροσωπεια. Σημερα το πηγα στον προγραματιστη μου το εκανε βολτα στην περιμετρικη και στην 4ή στα 170 με (σταθερο γκαζι)μετα απο 8-10 min περιπου του το εκανε.(δεν με πιστευε ) Ειπαμε να αλλαξουμε το πεταλ του γκαζιου με ενα απο s3 για δοκιμη. να αλλαξουμε το προγραμα και να βαλουμε και μια σιτα στον maf ΥΓ. Υποψην αυτο το προβλημα μου το παρουσιασε εφοσον αλλαξα τουρμπινα -εκκεντ/ρους-προγραμμα-και τεντοτηρα χρονισμου. Α! εχω αλλαξει και τους L.
  9. Μαλλον εχω θεμα με το αμαξι.Αλλαξα πεταλουδα και παλι τα ιδια.Στο σταθερο γκαζι (140κμ) η σε τελικες 200+ μου κοβει το γκαζι μαχαιρι .Η ενδειξη που βγαζει ειναι οτι τερματιζει το μαφ .(το οποιο ειναι γνησιο και καινουργιο). Μου ειπαν να δοκιμασω maf case S3 με το δικο μου πριζακι ή να κοιταξω και το πεταλ του γκαζιου. καποια βοηθεια
  10. Εγω μολις δοκιμασα τα δικα μου, τα εβαλα την παρασκευη και τα δοκιμασα Σ.Κ. Αυτο που ειδα ειναι μερα με την νυχτα.Το αμαξι φρεναρει φοβερα σε υψηλες ταχυτητες και σε αλλεπαληλα πατηματα. Εχω βαλει εμπρος 330 τρυπητο 2πλο με 4πιστονες (μεγαλες) δαγκανες brembo απο porche caeyen και πισω 300 2πλο με δαγκανα απο s3 καθως επισης και σωληνακια υψηλης εμπρος πισω. Το αμαξι ειναι φουλ 2 σταδιο.Αλλα πιστευω οτι τα 200+ τα πιανεις και με μαμα αμαξι. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν εχεις προδιαθεση να το λιωνεις τοτε τα χρειαζεσε τα μεγαλυτερα φρενα.
  11. Ευχαριστω για τις συμβουλες θα βαλω και εμπρος τους ιδιους.θα ανεβασω και φωτο απο τα φρενα
  12. Θελω να ρωτησω για αποστατες γιατι με εχουν μπερδεψει! Οπως ειχα αναφερει σε αλλο post οτι θα αλλαξω φρενα μπρος, πισω ετσι κ εγινε με το μονο προβλημα οτι για τους πισω τροχους χρειαστηκε να τους τραβηξω 0,5 χιλ πιο εξω.(εβρισκε ο δισκος στην βαση της δαγκανας).Το θεμα ειναι οτι επειδη ειναι 4κινητο μηπως εχω τιποτα ασταθειες στον δρομο και αν χρειαζετε να βαλω και μπροστα
  13. Το σφαλμα που μου εδειξε ειταν πεταλουδα.Τωρα ειμαι στην αναζητηση ΜΑΡΙΝΟΟΟ.Παρε με τηλ οταν μπορεσεις
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.