Jump to content

giwrgos69

Member
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by giwrgos69

  1. Καλησπέρα σε όλο το "AUDI SPORT CLUB" Έφτασε λοιπόν η ώρα για αλλαγή μπαταρίας στο αυτοκίνητο μου. Και θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια μάρκα μπαταρίας μου προτείνετε να βάλω. Αυτή την στιγμή φοράω 62ΑΗ - 550ΕΝ Α-Εκκίνησης και είμαι κάτοχος ενός AUDI A3 8L 1.6 2002. Υ.Γ Μπορώ να βάλω μια μπαταρία μεγαλύτερη απο 62ΑΗ. . . .???? Σας ευχαριστώ εκ το πρότερον.
  2. Καλησπέρα σε όλο το club. . . . Θέλω να αγοράσω κουκούλα για το αυτοκίνητο μου και θέλω την γνώμη σας για μάρκες και τιμές αν γνωρίζεται.. Αξίζει τον κόπο να την πάρω...?? Γιατί έχω δει διάφορα από την αναζήτηση μου στη google. (ότι και καλά γρατζουνάει φανάρια και λαμαρίνα). Περιμένω απαντήσεις σας. . . .
  3. Την καλησπέρα μου στο club....! Ειμαι κάτοχος ενός Αudi A3 8L 2002 μοντέλο και Θέλω να βάλω προβολείς ομίχλης. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Τα προβολάκια θα τα βρω στην αγορά σαν 2 κομάτια ή πάνε φίξ με όλο το κάτω μέρος του προφυλακτήρα?? Και σε τι τιμές παίζουν στην αγορά?? Ευχαριστω.. περιμένω της απαντήσεις σας....
  4. Εγω φιλαρακι εγω εχω στο δικο μου Continental Sport Contact 3 αλλα με διαστασεις 225/45/17 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος....! Ειδικα οταν ζεσταθουν γινονται βεντουζα στο δρομο. και στη βροχη πανε μια χαρα..
  5. αν εχεις μονο το προβλημα θα το καταλαβεις... Αυτο ακριβως μου ειχε κανει τοτε ο ηλεκτρολογος και δουλεψαν... αλλα για λιγο, αφου ηθελε αλαγη ο διακοπτης αλαρμ.
  6. το ξερω φιλε μου οτι εκανα βλακεια αλλα μετα το καταλαβα.... τεσπα ηταν αναγκη τοτε να το βαλω γιατι θα εφευγα ταξιδη τοτε... το μονο που με παρηγορει ηταν οτι ηταν γνησιο και καινουριο... παντως μπορεις να το διαπιστοσεις και μονος σου οτι ειναι το διακοπτακι τν αλαρμ... με τν εξης τροπο. πατα συνεχομενα το διακοπτακι τν αλαρμ και βγαλε φλας, θα δεις οτι λειτουργουν κανονικα τα φλασ σου.
  7. φιλε μου δεν ξερω αν το εχεις φτιαξει αλλα ακριβος το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. ο δικοπτησ τν αλαρμ ειναι 100% μοθ κοστισε 70 ευρο καινουριο
  8. Φιλε Δημητρη το αυτοκινητο μου ειναι 1600cc 2002 μοντελο και ειναι ολο μαμα το μονο που εχο πειραξει ειναι η εξατμιση, και ειναι αλαγμενη μετα τν καταλητη ολη καινουρια πρη 1.5 χρονο τν εβαλα. Και θελω απλα να πηγαινει λιγο καλητερα οχι τρελλα πραγαματα. απλα εμαθα ειναι καλο για τν κινητηρα αν βαλεις ελευθερας φιλτρο.. να χαλασω το μαμα φιλτροκουτι δεν θελω να σε πω τν αληθεια γιατι εχει αισθητηρα.. και γι'αυτο σκεφτομαι να κρατισω το φιλτροκουτι και να αλαξω μονο το φιλτρο και να βαλω ενα τσ Κ&Ν.
  9. Σκεφτικα να βαλο φιλτροχοανη αλλα ο μιχανικος μου λεει καλυτερα να μην πειραξω το μαμα φιλτροκουτι γιατι εχει αισθητηρα πανω. και λογικα θα καταλιξω να βαλω κανενα πανελ ελυθερας
  10. Σ'ευχαριστω Κώστα.. Για τν πνίχτη ξερεις κατι...??? αν ειναι καλο να τον βγαλο...
  11. Καλησπέρα στο club!! Exω ένα Αudi Α3 1600cc 2002 μοντέλο και θέλω να βγάλω το κλασικό φίλτρο αέρος που φοράω και σκέφτομαι να βάλω ενα ελευθερας panel τς Κ&Ν χωρίς ομως να πειράξω το φιλτροκούτι, αλλα δεν ξέρω τι επιπτόσεις και τι βελτιώσεις μπορεί να εχω στο αυτοκίνητο μου. Γιατί ο καθενας λεει οτι να ναι...!! Σε τι τιμές μπορεί να τα βρώ στην αγορα και τι μάρκα μου προτείνεται να βάλω. Ακομα και το αν είναι καλο να βγάλω τον πνίχτη... (Ευχαριστω.. περιμένω της απαντήσεις σας)
  12. φιλε Νικο εγω στο αυτοκινητο μου εχω αυτες και ειμαι ευχαριστημενος... Γερμανος βλεπεις...... εγγυση....
  13. φιλε μου εγω φοραω 225/45/17 και με της χιονοκουβερτες δεν εχω κανενα προβλημα.. ουτε στα λαστιχα ουτε στης ζαντες ουτε στους θολους... ενω με τς αλησιδες ειχα καποιους περιεργους θορυβους.. και! οτι καταπονεις τα λαστιχα ειδικα. απλα το μιονεκτιμα της χιονοκουβερτες ειναι οτι δεν πρεπει να παταει σε δρομο γιατι σκιζονται ευκολα. πανε καλα και σε παγο και σε χιονι.
  14. οι ιμαντες φιλε μου ηθελαν ακομα γυρο στα 7000km για να τους αλαξω, αλλα λεω αφου θα ξυλωσει που θα ξυλωσει τοσα πραγματα γιατι να μν τς αλαξω τωρα που ειναι ευκαιρια... παρα μετα που θα το πηγαινα διαφορετικες μερες και θα μου επαιρνε διπλα εργατικα.
  15. τελικα το προβλημα ηταν οτι εσπασε η αντλια νερου... και επι ευκαιριας αλλαξα και τους ιμαντες συνολικο κοστος με τα εργατικα ηταν στα 320 ευρο.
  16. τους ιμαντες τουσ ειδα ειναι οκ. και σκεφτομαι μηπως κοπηκε κανενα κολαρο ισως.. πειρα τηλεφωνο τον μηχανικο μου και ειπε και αυτος μαλλον αντλια νερου και τωρα περιμενω την οδικη βοηθεια να στειλω το αυτοκινητο με ταξιδιωτικη.
  17. καλησπερα παιδια μολις γυρισα απο ενα ταξιδη, και με το που παρκαρο το αμαχι μου (audi a3 8l 1.600cc 8 valvido)ετρεχαν τα νερα απο την αριστερη μερια του αυτοκινητου εκει που ειναι η ιμαντες αλλα δεν μπορω να καταλαβω απο που τρεχουν.. πλεον στο αμαξι μου δεν εχει ιχνος νερου!! μπορει να με πει καποιος αν ειναι αντλια η τρομπα νερου??? Α!! και μου ηρθε στο μυαλο αυτο που με ειπε ο μαστορας εκει που πηγα το αμαξι για service πρην κανα 2 βδομαδες πρην... οτι θα χρειαστω να αλλαξω ολο το σετ ιμαντων στο αμαξι.. αλλα για να τους αλαξω θελουν ακομα 10000 km και αμεσως μου ηρθε στο μυαλο οτι εσπασε η αντλια νερου.... ελπιζω να καταλαβατε το προβλημα μου...
  18. καλησπερα στη παρεα του audi club..! θα ηθελα να μαθω ποσο κανουν σετ ιμαντον για AUDI A3 (8L) 1.600 8 VALVIDO. και αν ξερει κανεις ποσους εχει και καθε ποτε πρεπει να τσ αλαζουμε.. και γενικα αν υπαρχει κανεις που εχει αλαξει και ποσο του κοστισε με τα εργατικα..
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.