Jump to content

lantzo

Member
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About lantzo

  • Birthday 01/15/1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    athens

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    A4 B6 1.8t 2004

lantzo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. αδερφια καλησπερα χαιρομαι που βλεπω κινησει σε ενα post που εχει καιρο αναρτημενο.με χαρα βλεπω πως καποιοι απο σας το ψαξατε και βλεπετε πως δεν ελεγα μπαρουφες για το υδρογονο εχει και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ και δεν εχει μετατροπες στην εγκατασταση. καλη συνεχεια και διαδωστε το και σεις να οφεληθουμε ολοι τωρα που μας καιει.
  2. παιδια ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας,θα το παρουμε το αυτοκινητο και θελω να πιστευω πως θα μας αφησει ικανοποιημενους. να ειστε καλα.
  3. να σαι καλα φιλε σε ευχαριστω.
  4. φιλε Γιαννη σ'ευχαριστω για το post δεν βρησκω τουρμπατο και δυστυχως καιγομαι!!! ασε που ο πατερας μου το παταει οτι και να καβαλησει (του δινω το δικο μου και παει ταπα) απλως αν ξερεις να εχουν αξιοπιστια τα μοντελα αυτα θα ηθελα να μου πεις.
  5. αδερφια καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω ενα αυτοκινητο του πατερα μου και βρηκα ενα AUDI A4 B5 SW 1.8QUATTRO του 2000.Το αμαξι εχει 140.000 κμ. φουλ δερμα,bucket γενικος σε αριστη κατασταση για τα χρονακια του. το παιρνουμε ενα ταληρακι (5.000) και θελω να ρωτησω κατοχους και γνωστες για ρην αξιοπιστια του ειναι ελληνικης αντιπροσωποιας με service book. ευχαριστω για τον χρονο που θα σπαταλησετε.
  6. αδερφε sorry για την καθηστερησει αλλα ειχα τρεχαματα.περνει απλω απιονισμενο νερακι με εναν ηλεκτρολυτη μεσα 2ευρο το 1λιτρο 'η το 2λιτρο θα βαλω και θα ανεβασω φωτο.κανε λιγο υπομονη και οχι υγραεριο.αυτο που σου λεω παντως το βαζει φιλος που το φερνει κι'ολας (δεν του κανω διαφημιση προς θεου) το βαζει σε σκαφοι και εσω και εξω και εννοηται αυτοκινητα.
  7. σ'ευχαριστω φιλε για την γνωμη σου και εγω εκει με βλεπω
  8. Αδερφε Μιχαλη τα καθρεφτακια μου ειναι γνησια S4 μασιφ αλουμινιο μην με πληγωνεις ετσι.
  9. οτι θα το αγριεψω ναι θα το τσατισω πολυ.τι ειναι ποιο ωραιο στο ματι σου ομως πες μου.μην ειναι και υπερβολη γι'αυτο ρωταω
  10. Ομοσταβλοι καλησπερα εχω ενα προβλημα και θελω τις γνωμες σας. Οι ζαντες μου εχουν γδαρθει και λεω να τις φρεσκαρω πειτε μου αν συμφωνητε να τις κανω ΓΚΡΙ οπως τα πλαστικα πτερυγια 'η να τις αφησω στο χρωμα τους ΝΙΚΕΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
  11. και οι τιμες για τα γνησια ηταν(περυσι) 50 ευρο το κομματι με το φπα οποτε σε εσφαξε
  12. Μακρια απο υγραεριο αν θελετε οικονομια μονο ΥΔΡΟΓΟΝΟ δεν κανεις κοπτοραπτικη, παραλληλη λειτουργια με βενζινη-αυξηση υποδυναμης (λογο καθαροτερης καυσης)-χαμηλοτερη θερμοκρασια κινητηρα- 20-30% οικονομια καυσιμου-ευκολη και γρηγορη εγκατασταση χωρις καιμια παρεμβολη σε κινητηρα και πλεξουδα ηλεκτρικων.Ενημερωθητε και θα με θυμηθητε.
  13. Αδερφε οταν βραχυκυκλωσει ο ενας βαζεις και τους 4 καινουργιους με φρεσκα μπουζακια.Δεν το τσουλας σχεδον καθολου γιατι καταστρεφεται ο καταλυτης (προσωπικη πειρα). Εγω εχω ακουσει για τους HITACHI οτι εχουν καλυτερη διαρκεια ζωης (απο φιλο με Α4 και καποιον με LEON 20V)
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.