Jump to content

KostA3

Member
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

About KostA3

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Glyfada Attikis

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    Audi A4 Allroad

Recent Profile Visitors

4,350 profile views

KostA3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Καλησπερα σε όλους αγόρασα μεταχειρισμένο το A3 8v sportback 1.6 tdi dsg 7άρι πριν μερικούς μήνες και ακούω κάποιες φορές στην 2α ή 3η ένα ξαφνικό σφύριγμα σαν κάποια εκτόνωση απο τη σασμάν μοιάζει . Σας λέει κάτι ; Είναι φυσιολογικό; Σημειωνω πως το αμάξι φοράει πρόγραμμα και κατά τα λοιπά δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα !
  2. το τιμόνι αυτό είναι για αυτοκίνητα κατασκευής απο 2009 και μετά. Αν έχεις την ΕCU με το παραπάνω part ταιριάζει. είναι η μόνη που ταιριάζει. Για τον αερόσακο δεν ξέρω. Εκεί κολάμε όλοι...
  3. Εχτές πήρα το αμάξι από το σέρβις και μου είπαν πως ήταν βουλομένο ένα "ρουξούνι" του a/c και γι` αυτό μου έβαλε νερο. Θα δείξει στις επόμενες βροχούλες!!! "ρουξούνι": τι εννοεί με αυτή τη λέξη ο ποιητής...? Μάλλον το σωληνάκι της αποχέτευσης του a/c?
  4. Άρα κατευθείαν στον εξουσιοδοτημένο..... Ευχαριστώ!
  5. Ωραία ιδέα τα φωτιζόμενα χερούλια!!! Η τοποθέτηση είναι Plug and play? Το ίδιο και η πλαφονιέρα?
  6. Έτσι είναι.....Μου έτυχε και σε εμένα στον ίδιο δρόμο! ακόμα και αν υπαρχουν οι εξαιρέσεις που τα εργοστασιακά είναι κακορυθμισμένα..... τα αφτερμαρκετ είναι κατά τα κανόνα τρομερά επικίνδυνα αν μπουν λάθος ή αν στραβώσουν στην πορεία..απαιτείται συχνός έλεγχος και ρύθμιση.
  7. Μα το Rnse μου το δείχνει και το tvtuner παίζει μια χαρά! Και στο can το έχω ενεργοποιήσει και το δέχτηκε! Απλά όταν σκανάρω ta modules στο tv tuner μου βγάζει λάθος : cannot be reached. Πρακτικά δηλαδή πρόβλημα δεν έχω...απλά δεν ήθελα να βγάλει λάθος στο σκαναρισμα! Τέλος πάντων ..δεν πειράζει! Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!
  8. σχετικά με τη κωδικοποίηση του rnse και του tvtuner να πω πως τα περισσότερα από τα faults τα έχω σβήσει. Ένα και σημαντικό παραμένει. Δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να κάνω το σύστημα να διαβάσει το module του tv tuner. Σαν να μην υπάρχει. Το ενεργοποίησα και από το longcoding...αλλά τίποτα. Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
  9. Καλήμερα σε όλους...ετοιμάζομαι για το πρώτο service! Τι σημαίνει όμως το παραπάνω...? Πρωτη φορά το ακούω και πως γίνεται?
  10. Παρόμοιο πρόβλημα και εγώ με νερά! Παρασκευή βράδυ, ταξίδι με βροχή και κλιματισμό στο ξεθόλωμα. Κάποια στιγμή η συνοδηγός αισθάνθηκε σταγόνες στο πόδι της....! Φτάνω στον προορισμό και διαπιστώνω ότι στάζει νερό πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού στο πάτωμα. Για όσους έχουν λύσει το ντουλαπάκι και θυμούνται...στο τελειωμά του πίσω έχει μεγάλες τρύπες που από τις αριστερές βγάινουν και οι αεραγωγοί. Από τις δεξιά τρύπες έσταζε το νερό. όχι πολύ, αλλά αρκετο να βρέξει τη μοκέτα. Το πρωί έλυσα το ντουλαπάκι αλλ΄όλα ήταν στεγνά. Ελέγχωντας τους νεροχύτες ψηλά όλα ήταν καθαρά. Έριξα και μπόλικο νερό και όλο πήγαινε κάτω. τώρα αν κρύβετε κάτι και πιο πίσω δεν ξέρω. αλλά δεν έχω πρόσβαση. Για πιο πλαστικό της πόρτας μιλάτε? Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα.
  11. Αν ο εγκέφαλος που έβαλες τελειώνει σε F , τότε έχεις αυτόν που υποστηρίζει και CC και MFSW. Οπότε τότε θές μόνο τιμόνι με αερόσακο, slip ring συμβατό με το τιμόνι που θα βάλεις και το καλώδιο. Επίσης όπως είπε και πιο πάνω ο Αντώνης μπορέις να βάλεις και το μικροφωνο, ασχέτως αν έχεις ΒΤ, οπότε είσαι κομπλέ! Αν κάπου τα είπα λάθος ας με διορθώσουν οι κατέχοντες.
  12. Οπότε για να εχω το Μκρόφωνο πρέπει να βάλω και το ΒΤ? Νομίζω πως όχι. Το ζήτημα είναι πως βάζω το mic χωρίς το ΒΤ. Θα δυσκολευτώ οικονομικά να τα βάλω όλα μαζι.
  13. Παιδία, για να μην ανοίγω νέο τοπικ, έχω μια απορία που μου δημιουργήθηκε μιας κα είμαι στο ψάξιμο να βάλω το MFSW στο Α3 μου.... Δεν έχω διαβάσει κανένα ποστ που να λέει για τη τοποθέτηση του μικροφώνου προκειμένου να λειτουργήσουν οι φωνητικές εντολές που δέχεται το αυτοκίνητο μέσω του MFSW. (Δεν μιλώ για το mic του Bluetooth). Απ` ότι κατάλαβα ουσιαστικά μόνο με αυτό το μικροφωνο μπορείς να εκμεταλλευτείς το πολυλειτουργικό διότι μόνο με αυτό πχ μπορείς να δουλέψεις το ναβι, έτσι δεν είναι? αν δεν έχεις αυτό τότε μόνο να αλλάζεις σταθμούς και την ένταση του ήχου μπορείς από το τιμόνι. Τι λέτε? μπορέι κάποιος να βοηθήσει με το mic. τελικά περί τίνος πρόκειται? Αξίζει πολυλειτουργικό δίχως το Mic? Ευχαριστώ....
  14. Καλή ερώτηση! Θα ήθελα να ξέρω και εγώ! Φίλε Κάβουρας δηλαδή s3 και s-line είναι ακριβώς οι ίδιες?
  15. Την έχει περάσει κάποιος την sline αργότερα στο αυτοκίνητό του? Τι κόστος να περιμένω.. έστω και κατά μεγάλη προσέγγιση Τελικά νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.