Jump to content

sarris

Member
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About sarris

sarris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Τώρα που το λες, ΝΑΙ είχε πειραχθεί για μια ανάκληση πριν από σχεδόν 7-8 μήνες. Όπως το σκέφτομαι κάπου εκεί άρχισε να καίει πολύ. Δεν έχω μαζί μου το αρχείο να δω τον αριθμό της ανάκλησης.
  2. Για να καταλάβω... Εσάς δε σας καίει καθόλου λάδι? Το αμάξι το έχω 6 χρόνια με 95.000 χλμ. Τα πρώτα service σε επίσημη και μετά εξειδικευμένο με ότι λεει ο κατασκευαστής στα διαστήματα κλπ Διαρροή δε βλέπω να υπάρχει καθώς παρκάρω σε μόνιμη θέση κ δεν υπάρχει στάξιμο. λευκός καπνός κλπ όπως ανέφερε ο G_KAR δε βλέπω.
  3. Επανέρχομαι γιατί η κατάσταση έχει γίνει τραγική. Καίει 1lt σχεδόν στα 2000km. Ποτέ δεν το είχα αυτό. Οδήγηση, πόλη και εθνική χωρίς υπερβολές. Σκέψεις: 1. Κάποια ζημιά έχω...? 2. Κακή ποιότητα λαδιού; Μαιμού castrol FST 5-30? Υποστηρίξτε με παιδιά ψυχολογικά.... Ευχαριστώ!
  4. Toyo, δεν είναι θέμα επιλογής. Είναι οι 4 διαφορετικές γνώμες κ πως με μια απλή κινηση spray διορθώθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος (θόρυβος από τα λάστιχα παραθύρου). Ο γρύλος αντέχει πολύ ακόμα σύμφωνα με τον 4ο.
  5. Ρεζουμέ από έρευνα σε αρμόδιους τεχνικούς. Επίσημη AUDI: Γρύλος, αντικατάσταση 180 ευρώ με εργασία Τεχνίτης 1: Ροδάκια πλαστικά. Αντικατάσταση 60 ευρώ Τεχνίτης 2: Γρύλος. Δεν αλλάζει τπτ άλλο μέσα, πάει πακέτο. 200ευρώ Γνωστή εταιρία αντικατάστασης τζαμιών-παρμπρίζ κλπ : Ο εν λόγω μηχανισμός δεν έχει ροδάκια . Σας φταίνε τα λάστιχα του παραθύρου. Σπρέυ, σταμάτησε ο θόρυβος. Παραμένει ένας μικρός μηχανικός θόρυβος μέσα από την πόρτα, στο ανέβασμα. Είναι το συρματόσχοινο μου λένε, έχει λίγο χαλαρώσει. Δεν παίρνει κάτι κ δεν έχει άμεση ανάγκη. Αν είναι να χαλάσει θα γίνει ΠΟΛΥ έντονος ο θόρυβος κ το κόστος είναι 110 ευρώ . Καμία χρέωση. Ελάτε στη θέση μου... Όπως σίγουρα θα έχετε έρθει όσοι ψάχνετε τις εργασίες και δεν λέτε ναι στην πρώτη "σίγουρη" διάγνωση
  6. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο τέτοιο συνεργείο που να κάνει τη δουλειά. Mε pm αν τυχόν φαίνεται διαφήμιση. Ευχαριστώ! S.
  7. Καλημέρα! Χωρίς καμία προηγούμενη "ένδειξη" κατεβάζω παράθυρο και συνοδεύεται με έντονο θόρυβο. Το ίδιο και στο ανέβασμα. Επειδή το χτύπαγε ο ήλιος με 44 βαθμούς λέω να περιμένω. Μετά από ώρα κατεβάζω, ο θόρυβος είχε μειωθεί κατά πολύ αλλά υπήρχε. Στην αρχή ακουγόταν από το σκελετό του παραθύρου ενώ σήμερα σαν από μέσα από την πόρτα. Τώρα ακούγεται όταν είναι στο 1/3 της διαδρομής κ κάτω (στα υπόλοιπα 2/3 δλδ) και στο ανέβασμα. Στο συνεργείο μου είπανε γρύλος παραθύρου και όσο σου κρατήσει αυτός. Ανταλλακτικό 8P4837461C 110ευρώ+70 εργασία. Καμιά ιδέα, άποψη, tip; Thanks! S.
  8. Η 2η μπαταρία, μετά από 4 χρόνια χρήσης δείχνει το γήρας της καθώς από τα 640Α εκκίνησης τώρα δείχνει 460Α. Είναι μία BANNER 915 105 DG, 72Ah 380A DIN, μαμά. Η πρώτη μαμά δεν έβγαλε ούτε 2 χρόνια, ούτε που θυμάμαι τι ήταν. Θυμάμαι μόνο που τους τα έχωσα λίγο και μου έκαναν καλή έκπτωση στην πιο πάνω καθώς πήγα συνεργείο πιστεύοντας ότι είναι δυναμό. Στο σήμερα, ευχαριστημένος από τη BANNER με τα 4 χρόνια ζωής, είπα να πάω στην ίδια. 2 μαγαζιά μου είπαν "καλές, αλλά δεν είναι πλέον made in Austria και δεν εγγυόμαστε το μέλλον τους". Marketing? Εμπειρία? Καλοί επαγγελματίες? Ποσοστό κέρδους? Δεν μπορώ να κρίνω. Στον αντίποδα, πρότειναν HANKOOK ή WINNER. Ειδικά στην HANKOOK ο ένας πρότεινε ένα κλασσικό μοντέλο 72Αh σκυλί όπως συγκεκριμένα την είπε στα 85euro κ ένα άλλο "σούπερ ενισχυμένο, στοιχεία κλπ" 80ah στα 115 euro αλλά επειδή έχει κυκλοφορήσει ένα χρόνο, δεν έχει πλήρη εικόνα ποιότητας.... Να ζητήσω την εμπειρία σας από χρήση, εικόνα αγοράς κλπ? Ευχαριστώ! S.
  9. Στην Ελλάδα τα περισσότερα e-shops ανταλλακτικών έχουν και φυσικό κατάστημα, οπότε υπάρχει κ η προσωπική επαφή. Για συγκεκριμένο eshop που ψωνίζω το Castrol 5-30 FST 4L στα 36 euro , το δίνει τόσο μόνο με online παραγγελία. Αν πας εκεί, δε στο δίνει τόσο.... Όταν πας να την παραλάβεις, τα "παίρνει" από τα ράφια του. Το 1LT το έχει αν θυμάμαι στα 11euro. Στο συνεργείο (εξειδικευμένο κ με συνεργασία Castrol) όταν του το είπα αφενός δε έφερε καμία αντίρρηση να του τα πάω αφετέρου μου είπε "τόσο δεν αγοράζω ούτε εγώ στο 4LT" Στη χρήση τους, ο κινητήρας καίει όπως μου έχει αναφέρει κ η αντιπροσωπία, σχεδόν 1LT στα 3.000km (Α3 1.8 8PA, 2009) κ κάπως έτσι συμπληρώνω.
  10. Καλημέρα! Παρατηρώ στα eshops μια πολυ μεγάλη διαφορά στην τιμή του castrol 5-30 fst (9ευρω) σε σχεση με συνεργεία (18+) κ βενζιναδικα (14+). Σιγουρα μεσω ιντερνετ ειναι τα παντα (σχεδον) πιο φθηνά.Αλλά τόσο πολύ? Μήπως είναι καμιά φόλα παραεισαγωγή? Εχετε εικόνα? Thanks! S.
  11. Ομολογώ ότι δεν είχα εμπειρία από GRATSIA. Μου το πρότεινε ο μηχανικός μου να πάω στον εκεί φανοποιό να το δει καθώς τον ήξερε.
  12. Εδώ κ κανά χρόνο στα 5 περίπου δλδ χρόνια του αυτοκινήτου παρατήρησα ότι η "χούφτα" στην πόρτα του συνοδηγού έτριζε όταν άνοιγες την πόρτα . Κοιτώντας προσεκτικά είδα ότι ανέβαινε πολύ πάνω το χερούλι κ έτρωγε κ το χρώμα της πόρτας. Μετά από λίγο καιρό μου το έκανε κ στις υπόλοιπες!!!! Πάω στην ΚΑΡΕΝΤΑ Πατησίων κ ο... ειδικός μου λέει "μάλλον αλλαγή, κλείστε ραντεβού". Μα και τα 4 χερούλια? Σε ένα AUDI? Ταυτόγχρονα? Ναι τι να κάνουμε... Δε ρώτησα καν τιμές κ έψαξα σε άλλο συνεργείο. Τελικώς πήγα στον Gratsia Μεσογείων και μου τις ρύθμισαν όλες βάζοντας ένα μικρό λαμάκι από μέσα. Δείχνουν να είναι ΟΚ. Από περιέργεια, το είχε συναντήσει άλλος αυτό το πρόβλημα?
  13. Φυσικά κ είναι τραγικό να έχουν ξεκολλήσει!!! ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ... Πόσο μάλλον να σου λένε "εμείς δεν το κολλάμε... το αλλάζουμε" Το καπάκι έσπασε το κούμπωμα.
  14. Η τραγική εμπειρία μου από ΚΑΡΕΝΤΑ σήμερα. Α3 1.8 8P 2009 Καπάκι τεμπέλη 60euro! Τις ξεκολλημένες πλαστικές ποδιές στα καθίσματα δεν τις κολλάνε αλλά τις αλλάζουν. ΜΟΝΟ τότε μπορούν λέει να εγγυηθούν την εργασία... Κόστος 70 euro η κάθε μία! Έχει κανείς εμπειρία από τα πιο πάνω? πχ να βρω καπάκι πιο φθηνό ή πως να κολλήσω τα πλαστικά? Λογικά για το δεύτερο κανάς φαναρτζής με σιλικόνη? Thanks!!!! S
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.