johnas Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Αυτό θέλω και εγώ, γιατί το έγραψα στο προηγούμενο post μου.......... Έχω βαρεθεί να κοιτάω πίσω για μηχανάκια...... Είναι κρίμα να τους κάνεις μουσκεμα. 2
Spyrose81 Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Όσων αφορα τα πιτσιληστηρια τύπου σπρέι απο ποιο αυτοκίνητο είναι συμβατά για A5, προκειμενου να αντικαταστησω αυτά με την δέσμη.Διάβασα για απο Passat αλλά πιας χρονολογίας μοντελο?
S3-Nick Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Τα ζητας με κωδικο και οχι με χρονολογια μοντελου...εαν τα δικα σου δεν ειναι θερμαινομενα πουλαω τα δικα μου γιατι εβαλα θερμαινομενα. 1
Theodore Saba Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Τα ζητας με κωδικο και οχι με χρονολογια μοντελου. Αν έχεις τον κωδικο , γραψτον εδώ . Ευχαριστώ .
S3-Nick Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Οπως ειχα γραψει σε παλιοτερο μηνυμα μου ο κωδικος ειναι 5Μ0 955 986C για τα θερμαινομενα....για τα απλα το εχω σπιτι αλλα νομιζω οτι ειναι ο ιδιος χωρις το C στο τελος 1
Spyrose81 Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Ευχαριστώ πολύ.Θα κοιτάξω τι φοραω και αν δεν είναι θερμαινόμενα θα επικοινωνήσουμε.
Giannis20vt Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) Έχει κάνει κανείς retrofiting την καλωδιωση των θερμαινόμενων εκτοξευτηρων νερου στο Α4 b6; Edited January 28, 2016 by Giannis20vt
georgio3gr Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 (edited) Βασει του σχεδιαγραμματος, ενα ρευμα απο την ασφαλειοθηκη - ασφαλεια Νο3 θελει και 2 γειωσεις... Edited January 28, 2016 by georgio3gr 1
Giannis20vt Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Βασει του σχεδιαγραμματος, ενα ρευμα απο την ασφαλειοθηκη - ασφαλεια Νο3 θελει και 2 γειωσεις... Ναι Γιωργο, ειναι πολύ απλη η καλωδιωση. Ξεσηκώθηκα να το κανω, τα φυσακια που κουμπωνουν στα μπεκ εχουν 10ευρω το ενα !!!
S3-Nick Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) Μην το κανεις...εμενα στα νεα θερμαινομενα μπεκ τυπου σπρευ που εβαλα, στην θεση των θερμαινομενων απλων που ειχα, τις μερες με τα πολλα κρυα δεν ειδα καμια διαφορα! Ισα ισα οταν τα χρειαστηκα παγωσε το νερο που πεταξε οταν αγγιξε το παρπριζ. Edited January 29, 2016 by S3-Nick 1
Giannis20vt Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Καλά ειναι δεδομένο οτι το νερο μολις αγγιξει το παρμπριζ θα παγωσει, ιδιαίτερα αν κινειται το αμαξι. Το ιδιο προβλημα το ειχες και οταν ειχες τα απλα ακροφυσια που πετουσαν νερο σε 2 σημεια, ετσι δεν ειναι;
Audi Mixalis Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Να ρωτησω εμενα στα μπιμπικια εκει κατι φις....είναι θερμενομενα; Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Giannis20vt Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Να ρωτησω εμενα στα μπιμπικια εκει κατι φις....είναι θερμενομενα; Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι εννοεις Μιχαλη ; Φαινονται απο εξω αυτα;
S3-Nick Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Καλά ειναι δεδομένο οτι το νερο μολις αγγιξει το παρμπριζ θα παγωσει, ιδιαίτερα αν κινειται το αμαξι. Το ιδιο προβλημα το ειχες και οταν ειχες τα απλα ακροφυσια που πετουσαν νερο σε 2 σημεια, ετσι δεν ειναι; Η αληθεια ειναι οτι τα πιτσιλιστηρια τα ειχα αλλαξει πριν φυγω απο Αθηνα και στην Αθηνα ποτε δεν ειχα συναντησει τοσο χαμηλες θερμοκρασιες μαζι με υγρασια. Στην Λαρισα οταν το πρωι εχει -2 και ηδη παγωμενο παρπριζ οτι και να κανω το παγωνει. Βεβαια στο παλιο της γυναικας μου με τυπου τζετ πιτσιλιστηρια και καλο υγρο αντιπαγωτικο με το που το πεταει λιωνει το στρωμα παγου σιγα σιγα.
Audi Mixalis Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 τι εννοεις Μιχαλη ; Φαινονται απο εξω αυτα;Αν τα κοιταξεις απο κατω τα βλεπεις .. Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Giannis20vt Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι θερμαινόμενα. τα καλωδια βγαινουν απο μεσα τους....
Audi Mixalis Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ναι ετσι είναι... Δεν εχουν ολα; Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
georgio3gr Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Παιδιά πρέπει να ξεκαθαρισουμε κάτι... Τα θερμενομενα πιτσιλιστιρια είναι για να ξεπαγωνουν τα ακροφυσια μόνο... Αν οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές και υπάρχει και πολύ υγρασία ώστε να παγώνει το νερό στα σωληνακια, τα θερμενομενα πιτσιλιστιρια δεν θα βοηθήσουν και πολύ... Δεν θα ξεχάσω μια χρονιά στο Μετσοβο που είχα βάλει 1 ολοκληρο μπουκαλάκι αντιπαγωτικο (συνιστουσε αναλογία μισό μπουκαλακι ανά 4 λίτρα για αντοχή εως -14) και όταν πήρα το αμάξι την άλλη μέρα, όλα τα σωληνακια ήταν παγωμένα και το υγρό για τα τζάμια στο παγουρι μέσα είχε γίνει ζελες... Μέχρι να ζεσταθει ο κινητήρας φυσικά... Ίσως η λύση μακρύ σωληνάκι και τυλιγμα σε κάποια σωλήνα του ψυγείου νερού να είναι καλύτερη σε μέρη με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ... 2
Recommended Posts