Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αυτό θέλω και εγώ, γιατί το έγραψα στο προηγούμενο post μου..........

Έχω βαρεθεί να κοιτάω πίσω για μηχανάκια......

Είναι κρίμα να τους κάνεις μουσκεμα.

• Like 2
  • 4 weeks later...
Posted

Όσων αφορα τα πιτσιληστηρια τύπου σπρέι απο ποιο αυτοκίνητο είναι συμβατά για A5, προκειμενου να αντικαταστησω αυτά με την δέσμη.Διάβασα για απο Passat αλλά πιας χρονολογίας μοντελο?

Posted

Τα ζητας με κωδικο και οχι με χρονολογια μοντελου...εαν τα δικα σου δεν ειναι θερμαινομενα πουλαω τα δικα μου γιατι εβαλα θερμαινομενα.

• Like 1
Posted

Τα ζητας με κωδικο και οχι με χρονολογια μοντελου.

Αν έχεις τον κωδικο , γραψτον εδώ . Ευχαριστώ .

Posted

Οπως ειχα γραψει σε παλιοτερο μηνυμα μου ο κωδικος ειναι 5Μ0 955 986C για τα θερμαινομενα....για τα απλα το εχω σπιτι αλλα νομιζω οτι ειναι ο ιδιος χωρις το C στο τελος

• Like 1
Posted

Ευχαριστώ πολύ.Θα κοιτάξω τι φοραω και αν δεν είναι θερμαινόμενα θα επικοινωνήσουμε.

• 2 months later...
Posted (edited)

Έχει κάνει κανείς retrofiting την καλωδιωση των θερμαινόμενων εκτοξευτηρων νερου στο Α4 b6;

Audi%20A4-B6%20Heated%20Washer%20Jet%20C

Edited by Giannis20vt
Posted (edited)

Βασει του σχεδιαγραμματος, ενα ρευμα απο την ασφαλειοθηκη - ασφαλεια Νο3 θελει και 2 γειωσεις...

Edited by georgio3gr
  • Like 1
Posted

Βασει του σχεδιαγραμματος, ενα ρευμα απο την ασφαλειοθηκη - ασφαλεια Νο3 θελει και 2 γειωσεις...

Ναι Γιωργο, ειναι πολύ απλη η καλωδιωση. Ξεσηκώθηκα να το κανω, τα φυσακια που κουμπωνουν στα μπεκ εχουν 10ευρω το ενα !!!

Posted (edited)

Μην το κανεις...εμενα στα νεα θερμαινομενα μπεκ τυπου σπρευ που εβαλα, στην θεση των θερμαινομενων απλων που ειχα, τις μερες με τα πολλα κρυα δεν ειδα καμια διαφορα! Ισα ισα οταν τα χρειαστηκα παγωσε το νερο που πεταξε οταν αγγιξε το παρπριζ.

Edited by S3-Nick
  • Like 1
Posted

Καλά ειναι δεδομένο οτι το νερο μολις αγγιξει το παρμπριζ θα παγωσει, ιδιαίτερα αν κινειται το αμαξι.

Το ιδιο προβλημα το ειχες και οταν ειχες τα απλα ακροφυσια που πετουσαν νερο σε 2 σημεια, ετσι δεν ειναι;

Posted

Να ρωτησω εμενα στα μπιμπικια εκει κατι φις....είναι θερμενομενα;

Στάλθηκε από το Lenovo A536 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Posted

Να ρωτησω εμενα στα μπιμπικια εκει κατι φις....είναι θερμενομενα;

τι εννοεις Μιχαλη ;   Φαινονται απο εξω αυτα; 

Posted

Καλά ειναι δεδομένο οτι το νερο μολις αγγιξει το παρμπριζ θα παγωσει, ιδιαίτερα αν κινειται το αμαξι.

Το ιδιο προβλημα το ειχες και οταν ειχες τα απλα ακροφυσια που πετουσαν νερο σε 2 σημεια, ετσι δεν ειναι;

Η αληθεια ειναι οτι τα πιτσιλιστηρια τα ειχα αλλαξει πριν φυγω απο Αθηνα και στην Αθηνα ποτε δεν ειχα συναντησει τοσο χαμηλες θερμοκρασιες μαζι με υγρασια. Στην Λαρισα οταν το πρωι εχει -2 και ηδη παγωμενο παρπριζ οτι και να κανω το παγωνει.

Βεβαια στο παλιο της γυναικας μου με τυπου τζετ πιτσιλιστηρια και καλο υγρο αντιπαγωτικο με το που το πεταει λιωνει το στρωμα παγου σιγα σιγα.

Posted

τι εννοεις Μιχαλη ; Φαινονται απο εξω αυτα;

Αν τα κοιταξεις απο κατω τα βλεπεις ..

Posted

απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι θερμαινόμενα.

$_35.JPG

τα καλωδια βγαινουν απο μεσα τους....

Posted

Ναι ετσι είναι... Δεν εχουν ολα;

Posted

Παιδιά πρέπει να ξεκαθαρισουμε κάτι... Τα θερμενομενα πιτσιλιστιρια είναι για να ξεπαγωνουν τα ακροφυσια μόνο... Αν οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές και υπάρχει και πολύ υγρασία ώστε να παγώνει το νερό στα σωληνακια, τα θερμενομενα πιτσιλιστιρια δεν θα βοηθήσουν και πολύ... Δεν θα ξεχάσω μια χρονιά στο Μετσοβο που είχα βάλει 1 ολοκληρο μπουκαλάκι αντιπαγωτικο (συνιστουσε αναλογία μισό μπουκαλακι ανά 4 λίτρα για αντοχή εως -14) και όταν πήρα το αμάξι την άλλη μέρα, όλα τα σωληνακια ήταν παγωμένα και το υγρό για τα τζάμια στο παγουρι μέσα είχε γίνει ζελες... Μέχρι να ζεσταθει ο κινητήρας φυσικά... Ίσως η λύση μακρύ σωληνάκι και τυλιγμα σε κάποια σωλήνα του ψυγείου νερού να είναι καλύτερη σε μέρη με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ...

• Like 2