Jump to content

Recommended Posts

Posted

παρτε μια ιδεα...

Πραγματικά πανέμορφο..... :JC_cupidboy: :JC_cupidboy:

Posted

audisrs forum, αλλα το ειδανε και στο s2 και το ανεβασανε. Αυτο βεβαια ειναι το αμαξι ενος απο τους ιδιοκτητες των mrc οποτε το χρημα που εχει πεσει και η λεπτομερεια ειναι απειρο....

• 4 weeks later...
Posted

Μηπως πήρε το ματι σας ενα ψηλό παλικάρι,πλέον μαυρισμένο σαν πακιστανό??:sHa_sarcasticlol:

Τον αναζητάμε για την συνέχισει του topic....

Posted

Του είπε κάποιος για πλάκα πως από φέτος τα τέλη κυκλοφορίας θα υπολογίζονται με βάση την ιπποδύναμη και έφυγε μετανάστης... :sHa_sarcasticlol:

Posted

Εδώ Πακιστάν! Σας πληροφορούμε, ότι βρισκόμαστε στην αναζήτηση καρότσας κ. Αρίστο :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Εδώ Πακιστάν! Σας πληροφορούμε, ότι βρισκόμαστε στην αναζήτηση καρότσας κ. Αρίστο :sFun_nahnahna3:

Κατι τετοιο;

Posted

Το εχω δει αυτό...πολύ καλό για να το ''χαλάσουμε''...:flag_of_truce:

+ λίγο ακριβούτσικο θεωρώ..

Δημήτρης

Posted

Το εχω δει αυτό...πολύ καλό για να το ''χαλάσουμε''...:flag_of_truce:

Αρίστο, να σου φέρω τη καλωδίωση ρε συ, είπαμε με το Γιώργο να ξεκινήσουμε το κουβάρι.

Δημήτρης

Posted

τα εσπρεσσακια πρεπει να φτιαχνονται ανα μια ωρα γιατι βλεπω να χρειαζονται πολλα!!!

παρεπιπτοντος, εχω δει κατι specs για 2.7ΤΤ απο loba και viper tuning, με απιστευτα ομορφες καμπυλες!. Απο τις 2500στροφες καπου 40 κιλα ροπη και στις 4000στρ καπου 700κιλα ροπη!. Και αυτα να πιανουν εκει κοντα στα 500+ αλογα... Ουτε lag ουτε τιποτα!

Posted

Αρίστο, να σου φέρω τη καλωδίωση ρε συ, είπαμε με το Γιώργο να ξεκινήσουμε το κουβάρι.

Δημήτρης

O χώρος ''καβάτζα'' διαμορφωθηκε....:new_thumright:

Posted

O χώρος ''καβάτζα'' διαμορφωθηκε....:new_thumright:

Τέλεια! Θα γίνει κορυφή λέμε!

Δημήτρης

Posted

τα εσπρεσσακια πρεπει να φτιαχνονται ανα μια ωρα γιατι βλεπω να χρειαζονται πολλα!!!

παρεπιπτοντος, εχω δει κατι specs για 2.7ΤΤ απο loba και viper tuning, με απιστευτα ομορφες καμπυλες!. Απο τις 2500στροφες καπου 40 κιλα ροπη και στις 4000στρ καπου 700κιλα ροπη!. Και αυτα να πιανουν εκει κοντα στα 500+ αλογα... Ουτε lag ουτε τιποτα!

Οπως λεει και το γνωστο ανεκδοτο, κοψε Βασιλη κανα μηδενικο στα κιλα γιατι θα τα πατησω ολα... :sHa_sarcasticlol:

Καλη αρχη παιδια... :JC_doubleup:

Posted

Κατι τετοιο;

+ λίγο ακριβούτσικο θεωρώ..

Δημήτρης

Εγω παλι δεν το βρισκω ακριβο ...

Προχωρα το Δημητρη , εχουμε μεινει πολυ πισω . Ο λαος περιμενει !!! :sFi_dualpistols:

Ηλιας ...

Posted

Εγω παλι δεν το βρισκω ακριβο ...

Προχωρα το Δημητρη , εχουμε μεινει πολυ πισω . Ο λαος περιμενει !!! :sFi_dualpistols:

Και γω αυτο θεωρω Ηλια... Οτι ειναι καλη η τιμη του... 2300 με quattro, καλο εξοπλισμο και σε καλη κατασταση (ετσι φαινεται τουλαχιστον) πιστευω οτι ειναι καλα... Εκτος και αν τα παιδια βρηκαν κατι αντιστοιχο σε ξεφτίλα τιμη οποτε παο πασο...

Posted

Αντε παιδια βαλτε μπροστα να δουμε κανα Project της προκοπης :new_thumright: