Jump to content

Recommended Posts

Posted

Βρηκαμε παπα,ας θαψουμε 2-3 που λενε..... :sFi_dualpistols::sFun_nahnahna3:

Χαχαχαχαχα ... Κανε φιλους να δεις καλο που λενε ! :new_lol:

Ηλιας ...

Posted

Θα εχω καιρο να βγαλω τα απωθημενα μου σε εναν φιλο που θα παμε μαζι διακοπες οποτε θα επιστρεψω ξεκουραστος... :sHa_sarcasticlol:

θα σας λιώσω και ΤΙΣ δύο κανονίστε..

Δημήτρης

• 4 months later...
Posted (edited)

Όπως λέει ο τίτλος, μερικά μέλη από μας, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το project για το κέφι μας. Ένας από αυτούς είμαι εγώ και θα σας παραθέτω, όπως στο τόπικ του δικού μου αυτοκινήτου, όλες τις λεπτομέρειες από την αρχή μέχρι το τέλος (όταν έρθει :biggrinthumb:). Στόχος μας είναι να αγοράσουμε ένα Α4 quattro B5, να το κάνουμε body kit RS4 και να το φτάσουμε στα 800 WHP, με αξιοπιστία και με στόχο να λειτουργεί καθημερινά και να λαμβάνει μέρος σε time attacks, στα χνάρια της 034 motorsport.

Στην παρούσα φάση, βρισκόμαστε στην αναζήτηση μιας καρότσας Α4 Β5 quattro σε καλή κατάσταση, καθώς και στο δίλημμα της επιλογής μοτέρ μεταξύ : (α) VR6 3.2 και (β) 2.7 biturbo. Η ζυγαριά κλείνει περισσότερο προς το VR6, αλλά ακόμη είμαστε σε σκέψη, καθώς το συγκεκριμένο δεν έβγαινε με το 3.2 αλλά με το 2.8 και δεν βγάζει άδεια για την μετατροπή (εννοείται όλα θα είναι νόμιμα και θα δηλωθούν κανονικά).

Όποιος θέλει, μπορεί να γράφει και να συμβουλεύει ό,τι θέλει, καθώς κάθε βοήθεια είναι θεμιτή..

Δημήτρης

Μπράβο μεγάλε , χαρά στο κουράγιο σου και ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ γιατί το θέμα είναι μεγάλο λούκι... :sHa_thumbsup2:

Edited by andre a3
  • 2 years later...
Posted

Μαρίνο πες αλεύρι :

rs4-b5-tilli_zps8ceb1be3.jpg

Δημήτρης

Κανόνισε, θέλω να το κάνεις έτσι :

Δημήτρης

Posted

κι αυτουνού μηδενίζει η κατανάλωση? Τι γίνεται???

Καλά κάνω εγώ που δεν το έχω κάνει big-turbo....

:sHa_hehe:

ΥΓ: συγνώμη δεν άντεξα να μην δουλέψω λίγο τον Δημήτρη :)

• Like 2
Posted

Όσο είναι εμάς το 100-200 είναι σε αυτό το 200-300. Φοβερό το rs4 avant είναι και αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε σχέση με το σεντάν

• Like 3
Posted

Μαρίνο λες να έχει βάλει όντως ΚΚΚ 24? Μου κάνει τρομερή εντύπωση (στο τέλος έχει τα specs).

Δημήτρης

Posted

το είδα κι'εγώ με κκκ 24 το έχει φτιάξει  δουλεύει 2,5 bar over και 2 σταθερό δηλ .τις τσιτώνει άγρια. Επίσης σίγουρα είναι φτιαγμένο με κκκ τουρμπο γιατί η σταθερή πέφτει ψηλά κάτω από 2 bar, πράγμα που δεν συμβαίνει με τις garrett 

Posted

Περιμένω ένα φιλαράκι Σαλονικιό να το δει...

Δημήτρης

Posted

Περιμένω ένα φιλαράκι Σαλονικιό να το δει...

Δημήτρης

Τι έγινε ρε παιδιά εχουμε πόλεμο;  

Posted

Πανέμορφο και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια από πάνω του, δείχνει λες και σχεδιάστηκε τώρα !

Αλήθεια αυτό το τιμόνι που από τι είδα δεν είναι πολυλειτουργικό, από τι μοντέλο είναι ?

Posted

είναι αυτό που σας λέω ότι το rs4 b5 avant σχεδιαστικά κρύβει τα χρονάκια του σε σχέση με το sedan ενώ φτιαγμένο δείχνει πολύ άγριο 

• Like 1
Posted

Είναι όπλο το άτιμο! Κουκλί! Και οι ζάντες του...νομίζεις πως τις έβγαλε από ερπύστριες τανκ!

Εύχομαι να μπορεί να το χαρεί αναλόγως γιατί στο γιου ες, σε γράφουν και για ένα μίλι πάνω απ' το όριο.

• Like 1
Posted

Κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!

Δημήτρης

• Like 4
  • 2 weeks later...