Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

To συγκεκριμενο DIY αφορα τοποθετηση νικελ δαχτυλιδιων στους προβολεις ομιχλης σε Α4 Β8,απο s-line-S4.

Αγοραζουμε τα γνησια δακτυλιδια απο την αντιπροσωπία σε πολυ χαμηλη τιμη.

part number 8T0 853 101 ΑΡΙΣΤΕΡΟ και 8ΤΟ 853 102 ΔΕΞΙ

Απο τη μεσα μερια εχουν κλιπς τα οποια πρεπει να κοπουν και στη συνεχεια με γυαλοχαρτο αφαιρουμε οτι εξόγκωματακι

εχει μείνει,ωστε να γινει λεια η επιφανεια.

Στη συνεχεια τα κολλάμε προσεχτικα με μπαμπριζοκολλα κατα προτίμηση(αυτη που κολλαμε και τις αεροτομες).

Η συγκεκριμενη κολλα θελει αρκετες ωρες να στεγνωσει,αλλα οταν γινει αυτο,δεν ξεκολλαει με τιποτα.

Ετσι πρεπει με χαρτοταινια να το περασουμε ωστε να πιεζει τα δαχτυλιδια προς τα μεσα.

Επειδη δεν εφαρμοζουν ακριβως στις απλες γριλιες που εχουν τα οχι s-line A4,κι επειδη εχουν σχεδιαστει για s-line,το αποτελεσμα δεν ειναι τελειο,δηλαδη δεν εφαπτει ακριβως,αλλα ειναι πολυ ομορφο οπτικα.Δειτε μερικες απο τις φωτο που εβγαλα απο την τοποθετηση στο αυτοκινητο μου

post-142-12718790548934_thumb.jpgpost-142-1271879101254_thumb.jpgpost-142-12718791251654_thumb.jpg

post-142-12718791457717_thumb.jpgpost-142-12718791726568_thumb.jpgpost-142-12718792344402_thumb.jpg

post-142-12718792096708_thumb.jpg

post-142-12718792241613_thumb.jpg

Edited by kefisvw
Posted

Mπραβο πολυ καλη δουλεια και πολυ ωραιο αποτελεσμα! :new_thumright:

Posted

Πολύ όμορφο το αυτοκίνητο και με τα νικελάκια έδειξε ακόμη καλύτερο! Θα σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις και μερικές φωτογραφίες όπου να φαίνονται οι τυχόν ατέλειες;

*Είμαστε και "γείτονες". Γιάννενα here :)

Posted

Ωραίος ο παίχτης :) Μαγκια :)

Posted

Μολις τα παρρήγειλα και εγώ απο Παζαρόπουλο..

Εγώ Βέβαια έχω Α3 και ο Οεός Βοηθός.... gym_food.gif

Posted

Μολις τα παρρήγειλα και εγώ απο Παζαρόπουλο..

Εγώ Βέβαια έχω Α3 και ο Οεός Βοηθός.... gym_food.gif

Και μετά την καταπληκτική ιδέα του kefisvw...Εκανα και εγώ την τοποθέτηση των Νικελ Δαχτυλιδιών στο A3 Facelift,παρόλο που τα δαχτυλίδια είναι για S-LINE A4...!!!

Ητανε κάτι που ήθελα να κάνω απο την πρώτη στιγμή που αγόρασα το αυτοκίνητο,αλλα δυστηχώς δεν υπάρχει σαν extra για το Α3,και ούτε του S3 μπορεί κάπιος να βάλει διότι δίνεται με ολόκληρο το κομμάτι αυτό του προφυλακτήρα...

Θα ήθελα μόνο να τονίσω οτι όσοι το επιχειρήσουν,να προσέξουν κατα την τοποθέτηση να μήν κλείσουν τις τρύπες που υπάρχουν στο κατω μέρος του spot,διότι απο εκέι περνάει αέρας για να μήν αναπτύσονται θερμοκρασίες λόγο λάμπας...

Ιδού και το αποτέλεσμα... :laughing:

post-9839-12723654283851_thumb.jpg

post-9839-12723654361443_thumb.jpg

post-9839-12723654481834_thumb.jpg

post-9839-12723654808606_thumb.jpg

Posted

Και μετά την καταπληκτική ιδέα του kefisvw...Εκανα και εγώ την τοποθέτηση των Νικελ Δαχτυλιδιών στο A3 Facelift,παρόλο που τα δαχτυλίδια είναι για S-LINE A4...!!!

Ητανε κάτι που ήθελα να κάνω απο την πρώτη στιγμή που αγόρασα το αυτοκίνητο,αλλα δυστηχώς δεν υπάρχει σαν extra για το Α3,και ούτε του S3 μπορεί κάπιος να βάλει διότι δίνεται με ολόκληρο το κομμάτι αυτό του προφυλακτήρα...

Θα ήθελα μόνο να τονίσω οτι όσοι το επιχειρήσουν,να προσέξουν κατα την τοποθέτηση να μήν κλείσουν τις τρύπες που υπάρχουν στο κατω μέρος του spot,διότι απο εκέι περνάει αέρας για να μήν αναπτύσονται θερμοκρασίες λόγο λάμπας...

Ιδού και το αποτέλεσμα... :laughing:

Πολύ ωραίο Γιάννη, καλορίζικο! γρήγορο και κούκλα λέμε!

Δημήτρης

Posted

Μπραβο στα παιδια! Ωραιο αποτελεσμα! :sHa_thumbsup2:

Πειτε μας και την τιμη να το γνωριζουμε!

Posted

Μπραβο στα παιδια! Ωραιο αποτελεσμα! :sHa_thumbsup2:

Πειτε μας και την τιμη να το γνωριζουμε!

22 euro....!!!

Posted

22 euro....!!!

22??? Σε ΤT mk2 τα ίδια fog-trims θα παραγγείλω;

Posted

και εγω σημερα μια απο τα ιδια .εγινε η τοποθετηση ,πολυ καλο το αποτελεσμα αλλα προσοχη σε οποιον τα τοποθετηση οταν θα βγαλει τα πλαστικα γιατι σπανε πολυ ευκολα τα κατω κλιπσακια.σε μενα εσπασαν και στα δυο.!!!

Posted

Πρωτα βαζεις το κατσαβιδι στις 2 πανω τρυπες και ξεκουμπωνεις τα κλιπσακια και εν συνεχεια το τραβας με προσοχη κατα εξω και απο την αντιθετη πλευρα απο το προβολακι post-8627-12729197488399_thumb.jpg

post-8627-12729197488399_thumb.jpg

Posted

Για ΤΤ mk2 τα ίδια θα παραγγείλω;

Posted

Να κάνω μια μικρή χαζούλα ερωτησούλα και εγώ? Σε Α3 Sportback pro - facelift ''κάθονται'' αυτά τα νίκελ?

Posted

Πρωτα βαζεις το κατσαβιδι στις 2 πανω τρυπες και ξεκουμπωνεις τα κλιπσακια και εν συνεχεια το τραβας με προσοχη κατα εξω και απο την αντιθετη πλευρα απο το προβολακι post-8627-12729197488399_thumb.jpg

Και παιδευομουν ........ :sSig_goodjob: :sSig_goodjob:

Γιωργος

Posted

Ρε παιδια!!! Μη βαζετε ιδεες!!! :laughing:

Οι διαστασεις απο το οβαλ σχημα, ειναι ιδιες σε ολα?

Posted

Ντίνο, σε προειδοποιώ! Αν κάνουν 8α πάρεις 2 σετάκια και θα με πάρεις τηλέφωνο να τα φτιάξουμε :) το ΝΟΥ σου :)

Posted

Ντίνο, σε προειδοποιώ! Αν κάνουν 8α πάρεις 2 σετάκια και θα με πάρεις τηλέφωνο να τα φτιάξουμε :) το ΝΟΥ σου :)

Εννοειτε..:sHa_friends:

Posted

Ετοιμα και αυτα!!

Μας εφυγε λίγο το κεφάλι να τα δούμε,αλλα παρα πολυ ωραία...!!!!

Posted

Ντινο οι διαστάσεις για το Α3,οχι δεν ειναι οι ιδιες,δεν καθονται κουτι που λένε,αλλα παρόλαυτα ριξε μια ματια σε εμένα να δεις που δείχνουν ΤΕΛΕΙΑ!!!!