Jump to content

Recommended Posts

Posted

Όπως λέει ο τίτλος, θα εμπλουτίσουμε το τόπικ, προκειμένου να μπορούμε κάποιοι από μας και μόνοι μας να ελέγχουμε μερικά πράγματα. Θα ξεκινήσουμε από τα Α4 Β7 (που στο δικό μου έχω κάνει σχεδόν τα πάντα) για αφαίρεση της πίσω αντλίας βενζίνης, ελέγχου και καθαρισμό της, αφαίρεση πίσω καθισμάτων, αφαίρεση πίσω κλειδαριάς πορτ παγκάζ, αφαίρεση προφυλακτήρων μπρος - πίσω, καθισμάτων, οροφής, εγκατάσταση bluetooth, rnse, τιμονιού, αποξήλωση εσωτερικών πορτών κ.α. Παρόμοια είναι η διαδικασία και στα Α3/S3 8p και A3/S3 8l. Όποιος λοιπόν έχει όρεξη και επιθυμεί με το αυτοκίνητό του να κάνουμε ένα DIY, ας μου στείλει ένα PM για να εμπλουτίσουμε αυτό το ενδιαφέρον τόπικ. Το DIY θα περιλαμβάνει και εσωτερικές αναβαθμίσεις, αλλά και βήμα προς βήμα διαδικασία για αποξήλωση διαφόρων πραγμάτων (όχι και να βγάλουμε μοτέρ έτσι :sFun_nahnahna3:).

Επίσης, θα ξεκινήσω να ασχολούμαι και με το A4 B8, προκειμένου να "ψαχτούμε" και εκεί στις αναβαθμίσεις που μπορεί να κάνει κάποιος..

Συνοψίζοντας λοιπόν, όποιος επιθυμεί να κάνει βελτιώσεις που μπορώ και εγώ να εγκαταστήσω (π.χ. εγκατάσταση intercooler, αντλίας, φιλτροχοάνης, μεγαλύτερου maf, ψυγείου λαδιού κλπ) μου στέλνει PM.

Δημήτρης

• Like 3
Posted

Σε ότι χρειαστείς βοήθεια.... ξέρεις!!!

Το αυτοκίνητό μου δεν ξέρω αν βολεύει για κάτι τέτοιο, αλλά ευχαρίστως το διαθέτω σαν "πειραματόζωο" για οποιασδήποτε μορφής DIY ακόμα και αν αυτό αφορά κάποια διαδικασία για συντήρηση εσωτερικού ΄η μηχανικών μερών!!

Πάντως πολύ καλή ιδέα... Με αυτό τον τρόπο σιγά σιγά θα δημιουργηθεί μια μικρή "βιβλιοθήκη" αντιμετώπισης προβλημάτων... :new_thumright:

Posted

Σε ότι χρειαστείς βοήθεια.... ξέρεις!!!

Το αυτοκίνητό μου δεν ξέρω αν βολεύει για κάτι τέτοιο, αλλά ευχαρίστως το διαθέτω σαν "πειραματόζωο" για οποιασδήποτε μορφής DIY ακόμα και αν αυτό αφορά κάποια διαδικασία για συντήρηση εσωτερικού ΄η μηχανικών μερών!!

Πάντως πολύ καλή ιδέα... Με αυτό τον τρόπο σιγά σιγά θα δημιουργηθεί μια μικρή "βιβλιοθήκη" αντιμετώπισης προβλημάτων... :new_thumright:

Ωραία Πάνο, θα ξεκινήσουμε με βάση το δικό σου στα Α3 :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Posted (edited)

Δημήτρη το topic είναι καταπληκτικό ως ιδέα.sHa_thumbgoodjob.gif

ΥΓ:θα σου πω από κοντά κάποια πράγματα που θέλω να κάνω στο Α3 μου (intercooler από S3, γρίλια Sline σε απλό προφυλακτήρα, αλλαγή πεταλιέρες με αυτές του S3-Golf Gti κτλ) και βλέπουμε τι και αν μπορουν να γίνουν DIY. sHa_thumbgoodjob.gif

Edited by Kavouras
Posted

Ωραία Πάνο, θα ξεκινήσουμε με βάση το δικό σου στα Α3 :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Και κακώς που δεν κάναμε DIY την μετατροπή από 1 σε 2 din, την τοποθέτηση της κεντρικής κονσόλας, του τεμπέλη σε κονσόλα χωρίς υποδοχή... :(

Δε πειράζει... θα φτιάξουμε και άλλα... ;)

Posted

Δημήτρη το topic είναι καταπληκτικό ως ιδέα.sHa_thumbgoodjob.gif

ΥΓ:θα σου πω από κοντά κάποια πράγματα που θέλω να κάνω στο Α3 μου (intercooler από S3, γρίλια Sline σε απλό προφυλακτήρα, αλλαγή πεταλιέρες με αυτές του S3-Golf Gti κτλ) και βλέπουμε τι και αν μπορουν να γίνουν DIY. sHa_thumbgoodjob.gif

Γιώργο αυτά είναι βούτυρο! Εντελώς απλά..

Δημήτρης

Posted

Και κακώς που δεν κάναμε DIY την μετατροπή από 1 σε 2 din, την τοποθέτηση της κεντρικής κονσόλας, του τεμπέλη σε κονσόλα χωρίς υποδοχή... :(

Δε πειράζει... θα φτιάξουμε και άλλα... ;)

Και θα το ξανακάνουμε για να περάσουμε το τιμόνι και το start button αλα RS4 Πανούληηηη :new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

Ωχ και πάλι ωχ λέω.... :sSa_worried3:

Ποιος θα σε ανεχτεί-βοηθήσει-μπλέξει και πάλι μαζί σου...

Σαν ιδέα όμως :sHa_thumbsup2:

Κακός που τόσα που έχουμε κανει(αμετρητα) δεν ακολουθησαμε αυτη την διαδικασία. :sHa_thumbgoodjob:

Posted

Εγω εχω να πω οτι αυτο το τοπικ θα ειναι η καταστροφη μου.......:sSa_worried3:

Posted

Κακός που τόσα που έχουμε κανει(αμετρητα) δεν ακολουθησαμε αυτη την διαδικασία. :sHa_thumbgoodjob:

Αρίστο..... ξέρεις τι μυρίζομαι????

Τέρμα DIY!!!!!!! :hysterical: :hysterical:

Posted

Με ενα τηλ θα ειμαι παντα στην διαθεση σου!!!!! :biggrinthumb:

Posted

Παιδιά έχω και εγώ κάποια DIY δικά μου και κάποιων φίλων μου θέλετε να τα ανεβάσω;;

εγω το αμάξι μου το φτιάχνω μόνος μπορώ να ανεβάζω πολλά πραγματάκια τι λέτε;

μονο δώστε μου λίγες μέρες γιατι έχω κάτι τρεξιματάκια και θα ανεβάσω φουλ φωτογραφικό υλικό!!!

Posted

Παιδιά έχω και εγώ κάποια DIY δικά μου και κάποιων φίλων μου θέλετε να τα ανεβάσω;;

εγω το αμάξι μου το φτιάχνω μόνος μπορώ να ανεβάζω πολλά πραγματάκια τι λέτε;

μονο δώστε μου λίγες μέρες γιατι έχω κάτι τρεξιματάκια και θα ανεβάσω φουλ φωτογραφικό υλικό!!!

Οχι σκετες φωτο αλλά και διαδικασία βημα προς βημα για να είναι ευκολο για καποιον να καταλάβει πως γινετε... :sHa_thumbsup2:

Posted

Όντως.. Κάτι καθίσματα που μας έβγαλαν το λάδι.. :new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

ε ναι φυσικα με επεξήγηση και βημα βημα!

Αλλιώς τι νόημα έχει;;;

Posted

Όντως.. Κάτι καθίσματα που μας έβγαλαν το λάδι.. :new_iloveyou:

Δημήτρης

Τωρα θες να βαλω λιστα για την κάσα σου ήηηηη θα το σκεφτείς καλύτερα??? :sFun_nahnahna3:

Posted

Τωρα θες να βαλω λιστα για την κάσα σου ήηηηη θα το σκεφτείς καλύτερα??? :sFun_nahnahna3:

εντάξει πέρασες κάτι led και το έκανες θέμα - σιγά.. Εδώ περάσαμε καλωδιώσεις, αντλίες aftermarket με άλλα φλοτέρ και ένα σκασμό. Κακώς δεν είχαμε τη φωτογραφική, αλλά τέσπα, από δω και μπρος.

Δημήτρης

Posted

Και το δικο μου τουτου ειναι διαθεσιμο αρκει στις φωτο να φαινομαι κι εγω... με λερωμενα χερια κατω απ'το αμαξι με φορμα χωρις μπλουζακι!!!!!(να μου πεις δεν θα χωραει η κοιλια.. αλλα θα το εχουμε στη ραμπα)

Υ.Γ. Για το κουμπι το RS4 εγω ειμαι μεσα!!!!:sLo_hug3:

Posted (edited)

Άρα λοιπόν λίστα για diy :

Dimitris_Kon (A4 B7 2.0 TFSI - Α4 Β8 1.8TFSI)

Aristos (S3 8L)

Panoulis (A3 8P 1.6)

Dinos (A3 8P 1.8TFSI)

kavouras (A3 8P 1.8TFSI)

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

Και το δικο μου τουτου ειναι διαθεσιμο αρκει στις φωτο να φαινομαι κι εγω... με λερωμενα χερια κατω απ'το αμαξι με φορμα χωρις μπλουζακι!!!!!(να μου πεις δεν θα χωραει η κοιλια.. αλλα θα το εχουμε στη ραμπα)

Υ.Γ. Για το κουμπι το RS4 εγω ειμαι μεσα!!!!:sLo_hug3:

Φίλε.... αυτές οι δουλείες γίνονται μόνο όταν το προηγούμενο βράδυ έχουμε κοιμηθεί από νωρίς, δεν έχουμε πιει και έχουμε κλειδώσει και το πληκτρολόγιο στο κινητό μας για να μην ξενυχτάμε ξένο κόσμο....

Θα συμμορφωθείς????

Υ.Γ. και να βάλεις πούδρα στην καράφλα να μην γυαλίζει στις φωτογραφίες!!!! (εκτός αν την μουτζουρώσουμε και αυτή)

Posted

αν ειχα audi σιγουρα θα σας βοηθουσα..στο gti..εχω ξηλωσει-δεσει τα απαντα!!!αν παλυ καπου μπορω να βοθησω πειτε μου!!

Posted

Φίλε.... αυτές οι δουλείες γίνονται μόνο όταν το προηγούμενο βράδυ έχουμε κοιμηθεί από νωρίς, δεν έχουμε πιει και έχουμε κλειδώσει και το πληκτρολόγιο στο κινητό μας για να μην ξενυχτάμε ξένο κόσμο....

Θα συμμορφωθείς????

Υ.Γ. και να βάλεις πούδρα στην καράφλα να μην γυαλίζει στις φωτογραφίες!!!! (εκτός αν την μουτζουρώσουμε και αυτή)

Σωστά.. γιατί άναβα τα led και δούλευαν τα πιτσιλιστήρια!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!!:new_iloveyou:

Posted

Και ο τιτλος "Ξερεις απο Α3"......:haha4::haha4::haha4::dansen:

Και τι δικο μου μεσα......

Posted (edited)

Όπως λέει ο τίτλος, θα εμπλουτίσουμε το τόπικ, προκειμένου να μπορούμε κάποιοι από μας και μόνοι μας να ελέγχουμε μερικά πράγματα. Θα ξεκινήσουμε από τα Α4 Β7 (που στο δικό μου έχω κάνει σχεδόν τα πάντα) για αφαίρεση της πίσω αντλίας βενζίνης, ελέγχου και καθαρισμό της, αφαίρεση πίσω καθισμάτων, αφαίρεση πίσω κλειδαριάς πορτ παγκάζ, αφαίρεση προφυλακτήρων μπρος - πίσω, καθισμάτων, οροφής, εγκατάσταση bluetooth, rnse, τιμονιού, αποξήλωση εσωτερικών πορτών κ.α. Παρόμοια είναι η διαδικασία και στα Α3/S3 8p και A3/S3 8l. Όποιος λοιπόν έχει όρεξη και επιθυμεί με το αυτοκίνητό του να κάνουμε ένα DIY, ας μου στείλει ένα PM για να εμπλουτίσουμε αυτό το ενδιαφέρον τόπικ. Το DIY θα περιλαμβάνει και εσωτερικές αναβαθμίσεις, αλλά και βήμα προς βήμα διαδικασία για αποξήλωση διαφόρων πραγμάτων (όχι και να βγάλουμε μοτέρ έτσι :sFun_nahnahna3:).

Επίσης, θα ξεκινήσω να ασχολούμαι και με το A4 B8, προκειμένου να "ψαχτούμε" και εκεί στις αναβαθμίσεις που μπορεί να κάνει κάποιος..

Συνοψίζοντας λοιπόν, όποιος επιθυμεί να κάνει βελτιώσεις που μπορώ και εγώ να εγκαταστήσω (π.χ. εγκατάσταση intercooler, αντλίας, φιλτροχοάνης, μεγαλύτερου maf, ψυγείου λαδιού κλπ) μου στέλνει PM.

Δημητρη ειναι φοβερη η ιδεα σου! :new_thumright:

Κριμα που ειμαι απο επαρχια κ δεν μπορω να συμμετασχω,ειλικρινα σας ζηλευω ...

Edited by sakis534
Posted

Άρα λοιπόν λίστα για diy :

Dimitris_Kon (A4 B7 2.0 TFSI - Α4 Β8 1.8TFSI)

Aristos (S3 8L)

Panoulis (A3 8P 1.6)

Dinos (A3 8P 1.8TFSI)

kavouras (A3 8P 1.8TFSI)

Gi0rg0s (S3 8P)

Δημήτρης