Jump to content

Recommended Posts

Posted

Στα S3 8L οταν εγκαθιστούμε ελατήρια χαμηλώματος 3 πόντους τότε υπάρχει ένα πρόβλημα με το κάμπερ στους πίσω τροχούς. Δηλαδή το κάμπερ είναι υπερβολικό με αποτέλεσμα την ανόμοια καταστροφή των πίσω ελαστικών απο την εσωτερική μεριά και την μη σωστή γεωμετρία του αμαξώματος.

Αγοράστηκε λοιπόν αυτό το κιτ εις διπλούν για το αμάξι μου και του φίλου μου του Σταύρου.

Ξεκινάμε λοιπόν σηκώνοντας το αμάξι

βάζουμε τρίποδα για δική μας ασφάλεια και πανάκι για την προστασία!!!

14052010245.jpg

βγαίνει η ζάντα

14052010246.jpg

και ρίχνουμε WD-40 στίς βίδες να μας διευκολύνουν να τις λασκάρουμε

14052010247.jpg

και στην εσωτερική μεριά

14052010248.jpg

το team!!!

14052010254.jpg

και μπαίνει το καινούριο

14052010237.jpg

φαίνεται και το σινεμπλόκ το καινούριο

και το τελικό αποτέλεσμα είναι ως εξής!!

14052010255.jpg

ΠΡΙΝ:

14052010261.jpg

ΜΕΤΑ:

14052010262.jpg

βέβαια ήθελε και ευθυγράμμιση το αμάξι η οποία και έγινε και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!!

το πίσω μέρος έχει γίνει πολύ πιο σταθερό προβλέψιμο και βελτιώθηκε σε όλο το φάσμα!!!

Στην παρακάτω φωτό φαίνεται το λάστιχο μου πως είχε φαγωθεί απο τη μέσα μεριά!!! τα λάστιχα αλλάχθηκαν!!!

15052010266.jpg

• Like 1
Posted

Μπραβο παιδια :new_thumright:

Posted

Μπράβο ωραία δουλειά.

Να σε ρωτήσω 2-3 πράγματα.

1) ποια ελατήρια φοράς?

2) το κιτ ποιας εταιρίας είναι και αν κατάλαβα καλά είναι νέα ψαλίδια με σινεμπλοκ πολυουρεθάνης?

Posted

Το μαύρο ή το κίτρινο λες Κώστα;τι ελατήρια;

το κιτ είναι φτιαχτό στο χέρι και δεν είναι κάποιας εταιρίας και δεν είναι ψαλίδι είναι το πάνω μπράτσο απο το ψαλίδι!

α και ήρθε πακέτο μαζί με το σινεμπλόκ πολυουρεθάνης!!!

Posted

Το μαύρο ή το κίτρινο λες Κώστα;τι ελατήρια;

το κιτ είναι φτιαχτό στο χέρι και δεν είναι κάποιας εταιρίας και δεν είναι ψαλίδι είναι το πάνω μπράτσο απο το ψαλίδι!

α και ήρθε πακέτο μαζί με το σινεμπλόκ πολυουρεθάνης!!!

για το μαύρο λέω τι ελατήρια φοράει(μάρκα).ποιος έφτιαξε τα μπράτσα?υπάρχει λινκ?

Posted

χαίρομαι λοιπόν που σας άρεσε η δουλειά που κάναμε.. :sHa_thumbsup2::sHa_thumbsup2:

το καμπερ κιτ αυτό δεν είναι κάποιας συγκεκριμένης μάρκας άλλα τα είχα παραγγείλει από Αγγλία μέσο ενός γνωστού και έρχονται μαζί με τα σινεμπλοκ..

η συμπεριφορά του αυτοκινήτου αλλάζει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ προς το καλύτερο όπως λέει και ο φίλος μου ο Τάσος..

τώρα οσο για την απορία του φίλου μας του COSTAS S3 τα ελατήρια είναι τις ΗR.. :sHa_thumbsup2:

Posted (edited)

Μπραβο για το μερακι σας καταρχην και που ασχολειστε οι ιδιοι.

Να ρωτησω οταν λετε οτι αλλαζει δραματικα την συμπεριφορα αν μπορειτε δωστε περισσοτερες λεπτομερειες μια και απο οσο ξερω το μεγαλο αρνητικο καμπερ εχει το καλυτερο δυνατο κρατημα φυσικα με μειονεκτημα το να τρωγονται ανομοιομορφα τα ελαστικα.

Επισης απο τις φωτο στην υπογραφη του s3 καταλαβαινω οτι ειναι παραπανω απο 3 ποντους το χαμηλωμα διοτι με 3 και λιγοτερο το καμπερ ερχεται σε εργοστασιακα επιπεδα.

Και τελευταια ερωτηση αλλαξατε τις πανω ή τις κατω μπαρες μιας και ειναι λιγακι δυσκολο να διακρινω (παππουδιασα :biggrinthumb: )

Edited by tasosIX
Posted

Αλλάξαμε τις πάνω μπάρες παππού!!!!! :sHa_sarcasticlol:

εγώ έχω παραπάνω απο 3 πόντους χαμήλωμα και ο Στάυρος το ίδιο και επειδή απο ένα σημείο και μετά το πολύ κάμπερ δε σου προσφέρει κάτι αντιθέτως κάνει το αμάξι πιο απρόβλεπτο στο όριο γιαυτό λοιπόν τα βάλαμε αυτά έτσι ώστε να διατηρήσουμε παρά το χαμήλωμα το κάμπερ στο εργοστασιακό επίπεδο!!!!

γιατί και τα λάστιχα τρώγαμε άδικα και τα ελατήρια καταστρέφαμε!!!!

Posted

Ωραιος ο κακος λυκος και η κοκκινοσκουφιτσα :biggrinthumb: