Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πολύ ωραίο θα ήταν να είναι τόσο εύκολο, όπως παρουσιάζεται..

Δημήτρης

Posted

έλεος:sFi_dualpistols:

πιο φθηνα θα μου έρθει αν τις πάω στον τόρνο.Πόσα λίτρα να έκαψε άραγε?:sHa_sarcasticlol:

Posted

Κωστα θα σου ερθει πιο οικονομικα αν 4 ατομα ταυτοχρονα κανουν κ τις 4 ζαντες σου!Θα καψεις 3/4 λιγοτερη βενζινη!:sHa_sarcasticlol::whatever:

Posted

Θελει και γαντακι γιατι η ζαντα θα λαμπει σημερα και το χερι το 2011

Posted (edited)

Κωστα θα σου ερθει πιο οικονομικα αν 4 ατομα ταυτοχρονα κανουν κ τις 4 ζαντες σου!Θα καψεις 3/4 λιγοτερη βενζινη!:sHa_sarcasticlol::whatever:

τι λες τώρα:sHa_sarcasticlol:

δεν το είχα σκεφτεί:biggrinthumb:

Edited by COSTAS S3
Posted (edited)

Αν ειναι χαλια (γρατσουνιες χτυπηματα) το σχεδιο της ζαντας τοτε πως το φτιαχνεις οεο;;;;;

Edited by kostas_7
Posted

Αν ειναι χαλια (γρατσουνιες χτυπηματα) το σχεδιο της ζαντας τοτε πως το φτιαχνεις οεο;;;;;

Την τρως μέχρι να έρθει στα ίσα της και μετά βάζεις 185 λάστιχο!!!! :sHa_sarcasticlol:

• Like 1
Posted

Πολύ ωραίο θα ήταν να είναι τόσο εύκολο, όπως παρουσιάζεται..

Δημήτρης

Σωστός... :sHa_thumbgoodjob:

Επιπλέον να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ζάντα είναι χτυπημένη μόνο στην περίμετρο όπου βάζοντάς τη πάνω στο αμάξι, βολεύει.Αν είναι σε καμιά ακτίνα το χτύπημα ή αν ξεφλουδίζει το χρώμα μέσα στις ακτίνες??

Και τέλος...παρατηρήστε ότι το χρώμα στη ζάντα δεν είναι το ίδιο εκεί που τρίφτηκε και ακριβώς δίπλα (πάνω στην ακτίνα δηλαδή) που δεν τρίφτηκε.Και εννοείται ότι η ζάντα δεν είναι βαμμένη σε μάτ χρώμα. ^_^

Ωραία η ιδέα αλλά μπορεί να εφαρμοστεί σε λίγες περιπτώσεις.

Και...(όπως είπε και ο Ντίνος): ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα φοράτε πλαστικό (χειρουργικό) γαντάκι γιατί μετά το χεράκι θα θυμίζει χέρι Πακιστανού (μετά συγχωρίσεως ^_^ )... :59:

Προσωπικά παρότι έχω χτυπήματα ακριβώς εκεί που δείχνει το video, θα πάω να τις φτιάξουν σε μαγαζί, κι αυτό γιατί θέλω η ζάντα να δείχνει και πάλι ομοιόμορφη. Κι αυτό θα συμβεί μόνο αν βαφτεί όλη η ζάντα από την αρχή.

Posted

Την τρως μέχρι να έρθει στα ίσα της και μετά βάζεις 185 λάστιχο!!!! :sHa_sarcasticlol:

Καλη σκεψη.....μαλλον θα την εφαρμοσω :sFun_nahnahna3:

Posted

Ο τύπος πρέπει να έχει Ελληνικές ρίζες δεν εξηγείται αλλιώς τόση πατέντα :sHa_sarcasticlol:

Το στεφάνι έγινε καλο δε μπορώ να πω αλλα μέσα η ζάντα?

Posted (edited)

Ο τύπος πρέπει να έχει Ελληνικές ρίζες δεν εξηγείται αλλιώς τόση πατέντα :sHa_sarcasticlol:

Το στεφάνι έγινε καλο δε μπορώ να πω αλλα μέσα η ζάντα?

Ξεχάσατε την ζυγοστάθμιση που χρειάζεται απαραίτητα, μετά από κάθε τέτοια διαδικασία. Πρακτικά λοιπόν, το δίνεις στο βουλκανιζατέρ που με 30 ευρώ το κάνει σωστό και τελειώνεις.

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
  • 1 month later...
Posted (edited)

Έχω μια τετράδα ζαντούλες με τέτοιου είδους προβλήματα...

Αν θέλει κάποιος μπορώ να τις διαθέσω για πειραματισμό αλλά

αν τις πετύχειμ τις θέλω πίσω. :D

Αρκετά καλό videάκι για κάποιον που έχει χρόνο, όρεξη,

καλή παρέα και μια τετράδα ζάντες για πειραματισμό.!

Edited by teo20net
  • 3 years later...
Posted

οικονομικη λυση για γυαλισμα μονο στο χειλος...

φυσικα το χρωμα χανεται και η ζυγοσταθμιση μπορει να χρειαστει μπορει οχι...μαλον σε παρα πολλα χιλιομετρα θα φανει....

ειναι μια λυση για φτιαξιμο της ζαντας μεχρι να τις πας για βαψιμο η να βαλεις καινουργιες !