simon a4 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Την Κυριακη 19-12-2010 εχει κανονιστει με 5-6 φιλους-μελη συναντηση στην Δραμα.Θα κανουμε βολτα στην Ονειρουπολη να παιξουμε λιγο σαν παιδια και εμεις και μετα θα ακολουθησει το καθιερωμενο πλεον γευμα.Μετα θα παμε και για ενα καφεδακι για να χωνεψουμε.Επισης θα εχω μαζι μου και τα ρουχα της παραγγελιας οποτε οποιος ερθει θα παρει και τα ρουχα του!!!Οποτε οσοι πιστοι προσελθετε σας περιμενουμε ολους!!! Το τηλεφωνο μου για οποιαδηποτε πληροφορια ειναι 6933311555. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnaras Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Α ρε σιμο στο μυαλο μου μεσα εισαι... Κατα 90% θα ρθουμε, θα μιλησουμε οταν το σιγουρεψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panthir Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simon a4 Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Α ρε σιμο στο μυαλο μου μεσα εισαι... Κατα 90% θα ρθουμε, θα μιλησουμε οταν το σιγουρεψω Aντε αγορι μου κανονισε το θα περασουμε super!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peris Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 χμμμμμ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinos Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peris Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 :cry: Μην κλαις Ντίνο.Κάθε 10λεπτά θα σου κάνω βιντεοκλήση την ώρα που θα δαγκώνω τα μπουτάκια να πάρεις μια γεύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinos Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Μην κλαις Ντίνο.Κάθε 10λεπτά θα σου κάνω βιντεοκλήση την ώρα που θα δαγκώνω τα μπουτάκια να πάρεις μια γεύση Κοιτα μην σου κανω εγω βιντεοκληση την ωρα που θα εχουμε εμεις "μαχη" την Κυριακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peris Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Κοιτα μην σου κανω εγω βιντεοκληση την ωρα που θα εχουμε εμεις "μαχη" την Κυριακη ε άστο καλύτερα μωρέ.Μή χρεωνόμαστε κι'όλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristos Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Πολύ σας ζηλεύω...καλά να περάσετε παίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitestorm Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ζηλιαρηδες....Αμεσως οτι κανουμε εμεις εδω να το κανετε και εσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panthir Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 δεν ζηλεύουμε ....απλώς πεινάμε κι μεις!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanoulisTheTroll Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί... Να δω και μερικές φάτσες που δεν έχω δει ποτέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velos Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Tα έλεγε προχτές ο Δημήτρης στη Φανούλα αλλά ποιός τον άκουγε Να μή σας πώ και εγώ ότι ζηλεύω αλλά μόνο και μόνο απ'το όνομα καταλαβαίνεις εκεί πόσο τέλεια θα είναι. Παιδιά να περάσετε superrrrr........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panthir Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 thank you!!!! η καλή παρέα εξασφαλίζει και το θέμα της ...καλοπέρασης!!!! μακάρι να μπορούσαμε να σας έχουμε κι εσάς εδω!!! Υ.Γ. αν θέλετε να μας δείτε να κάνουμε τις βόλτες μας, μπορείτε απο το site της Ονειρούπολης!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dim80A4Allroad Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 (edited) ....................................................... Κατα 90% θα ρθουμε, ........................................................... Τώρα............ με τα ποσοστά θα παίζουμε ??? Άντε να μαζευόμαστε σιγά - σιγά . Όσοι περισσότεροι είμαστε................ τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε................... να μας φέρει ο Άγιος Βασίλης.............. το καινούργιο Quattro . Dim80A4Allroad + Αννίκα + Θησέας . Περιμένουμε Τόπο (για να ενημερώσουμε το GPS) και Ώρα . Δημήτρης Edited December 17, 2010 by Dim80A4Allroad Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitestorm Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 δεν ζηλεύουμε ....απλώς πεινάμε κι μεις!!!!!! Ε τοτε οχι ζηλιαρηδες το αλλαζω,Πειναλες!!!!Παντως πρεπει να γινει μια πανελληνια ανεπισημη σε ταβερνα να μαζευτουμε ολα τα γερα πιρουνια και εκει να δεις τι εχει να γινει δεν σας λεω τιποτα αλλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velos Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ε τοτε οχι ζηλιαρηδες το αλλαζω,Πειναλες!!!!Παντως πρεπει να γινει μια πανελληνια ανεπισημη σε ταβερνα να μαζευτουμε ολα τα γερα πιρουνια και εκει να δεις τι εχει να γινει δεν σας λεω τιποτα αλλο!!! Συμφωνώ απόλυτα Κώστα απλά να έχει και διανυκτέρευση το μενού γιατί μετά δέν μας βλέπω να γυρνάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
panthir Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Συμφωνώ απόλυτα Κώστα απλά να έχει και διανυκτέρευση το μενού γιατί μετά δέν μας βλέπω να γυρνάμε :sHa_thumbgoodjob: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peris Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί... Να δω και μερικές φάτσες που δεν έχω δει ποτέ... Αυτές θέλουν να τις δεις όμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanoulisTheTroll Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Αυτές θέλουν να τις δεις όμως? Εσύ μεγάλε μαζέψου γιατί θα με δεις ξαφνικά μπροστά σου και εκεί δεν θα είναι παιχνιδάκι οι σφαλιάρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simon a4 Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 (edited) χμμμμμ....... Eσυ κοιτα να αφησεις τα χμμμμμμμ και κοιτα να ερθεις γιατι θα σε Ολο απουσιες εισαι η δουλεια δεν τελειωνει ποτε.Ασε που fευγω και θελω να σε δω πριν φυγω Αντε ρε παιδια και οι υπολοιποι που εισαστε? Edited December 17, 2010 by simon a4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dim80A4Allroad Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 ...............................................................................................................Ασε που γευγω και θελω να σε δω πριν φυγω ............................................................ Έχουμε πολύ κουβέντα δλδ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από Θεσσαλονίκη και Κιλκίς............................... δεν έχει όρεξη κανείς :g: Δημήτρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamanf Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 έλα να μαζευόμαστε !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoradiodrama Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Kατα πασα πιθανοτητα θα σας συντροφευσω κ εγω αν κ θα ειμαι ξενυχτης λογω δουλειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts