Jump to content

19-12-2010 Ανεπισημη στην Ονειρουπολη Δραμας

Recommended Posts

Την Κυριακη 19-12-2010 εχει κανονιστει με 5-6 φιλους-μελη συναντηση στην Δραμα.Θα κανουμε βολτα στην Ονειρουπολη να παιξουμε λιγο σαν παιδια και εμεις και μετα θα ακολουθησει το καθιερωμενο πλεον γευμα.Μετα θα παμε και για ενα καφεδακι για να χωνεψουμε.Επισης θα εχω μαζι μου και τα ρουχα της παραγγελιας οποτε οποιος ερθει θα παρει και τα ρουχα :sHa_thumbgoodjob: του!!!Οποτε οσοι πιστοι προσελθετε σας περιμενουμε ολους!!! :sHa_thumbsup2:

Το τηλεφωνο μου για οποιαδηποτε πληροφορια ειναι 6933311555.

Α ρε σιμο στο μυαλο μου μεσα εισαι...

Κατα 90% θα ρθουμε, θα μιλησουμε οταν το σιγουρεψω :sHa_thumbsup2:

Aντε αγορι μου κανονισε το θα περασουμε super!!! :sHa_thumbgoodjob:

Μην κλαις Ντίνο.Κάθε 10λεπτά θα σου κάνω βιντεοκλήση την ώρα που θα δαγκώνω τα μπουτάκια να πάρεις μια γεύση :lol:

Κοιτα μην σου κανω εγω βιντεοκληση την ωρα που θα εχουμε εμεις "μαχη" την Κυριακη :sFi_gunsmilie::sFun_nahnahna3:

Κοιτα μην σου κανω εγω βιντεοκληση την ωρα που θα εχουμε εμεις "μαχη" την Κυριακη :sFi_gunsmilie::sFun_nahnahna3:

ε άστο καλύτερα μωρέ.Μή χρεωνόμαστε κι'όλας :Party_fest39::new_iloveyou:

Tα έλεγε προχτές ο Δημήτρης στη Φανούλα αλλά ποιός τον άκουγε :sHa_sarcasticlol:

Να μή σας πώ και εγώ ότι ζηλεύω αλλά μόνο και μόνο απ'το όνομα καταλαβαίνεις εκεί πόσο τέλεια θα είναι. :biggrinthumb:

Παιδιά να περάσετε superrrrr........ :new_iloveyou:

thank you!!!!

η καλή παρέα εξασφαλίζει και το θέμα της ...καλοπέρασης!!!!

μακάρι να μπορούσαμε να σας έχουμε κι εσάς εδω!!!

Υ.Γ. αν θέλετε να μας δείτε να κάνουμε τις βόλτες μας, μπορείτε απο το site της Ονειρούπολης!!!!

.......................................................

Κατα 90% θα ρθουμε, ........................................................... :sHa_thumbsup2:

Τώρα............ με τα ποσοστά θα παίζουμε ???

Άντε να μαζευόμαστε σιγά - σιγά :sHa_thumbgoodjob:.

Όσοι περισσότεροι είμαστε................ τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε................... να μας φέρει ο Άγιος Βασίλης.............. το καινούργιο Quattro :sFun_nahnahna3:.

Dim80A4Allroad + Αννίκα + Θησέας :sHa_sarcasticlol:.

Περιμένουμε Τόπο (για να ενημερώσουμε το GPS) και Ώρα :biggrinthumb:.

Δημήτρης :sFun_oldguy:

Edited by Dim80A4Allroad

δεν ζηλεύουμε ....απλώς πεινάμε κι μεις!!!!!! :sFun_drool2:

Ε τοτε οχι ζηλιαρηδες το αλλαζω,Πειναλες!!!!Παντως πρεπει να γινει μια πανελληνια ανεπισημη σε ταβερνα να μαζευτουμε ολα τα γερα πιρουνια και εκει να δεις τι εχει να γινει δεν σας λεω τιποτα αλλο!!! :sSc_jawdrop2:

Ε τοτε οχι ζηλιαρηδες το αλλαζω,Πειναλες!!!!Παντως πρεπει να γινει μια πανελληνια ανεπισημη σε ταβερνα να μαζευτουμε ολα τα γερα πιρουνια και εκει να δεις τι εχει να γινει δεν σας λεω τιποτα αλλο!!! :sSc_jawdrop2:

Συμφωνώ απόλυτα Κώστα απλά να έχει και διανυκτέρευση το μενού γιατί μετά δέν μας βλέπω να γυρνάμε :sHa_sarcasticlol::new_iloveyou:

Συμφωνώ απόλυτα Κώστα απλά να έχει και διανυκτέρευση το μενού γιατί μετά δέν μας βλέπω να γυρνάμε :sHa_sarcasticlol::new_iloveyou:

:sHa_thumbgoodjob: :sHa_thumbgoodjob: :sHa_thumbgoodjob:

χμμμμμ.......:g:

Eσυ κοιτα να αφησεις τα χμμμμμμμ και κοιτα να ερθεις γιατι θα σε :boxing::sFi_bat: Ολο απουσιες εισαι η δουλεια δεν τελειωνει ποτε.Ασε που fευγω και θελω να σε δω πριν φυγω :sLo_hug3:

Αντε ρε παιδια και οι υπολοιποι που εισαστε?

Edited by simon a4

...............................................................................................................Ασε που γευγω και θελω να σε δω πριν φυγω :sLo_hug3:

............................................................

Έχουμε πολύ κουβέντα δλδ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από Θεσσαλονίκη και Κιλκίς............................... δεν έχει όρεξη κανείς :g: :g:

Δημήτρης :sFun_oldguy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.