Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Σήμερα το πρωι κατά τις 7 (αλλοι κοιμούνται και άλλοι παίζουν με τα αμάξια), συγκέντρωσα τα πράγματα που είχα αγοράσει και κατέβηκα στο γκαραζ.Αστάρι, χρώμα για θερμοκρασίες σε σπρευ (ΜΟΤΙΡ, γυαλόχαρτα, καθαριστικό injection και καρμπυρατερ σε σπρει, σακκούλες για μόνωση, ταινίες και διάφορα άλλα. Σήκωμα σε γρυλλάκι και τρίποδα το Α4 μου και πάμε :

Καλό τρίψιμο, καθάρισμα με το σπρέυ, μόνωση, ασταρι 2 χερια, βάψιμο 5 χέρια, βερνικι τρια χερια, και τοποθέτηση τροχων αφού καθάρισα προσεκτικα τα σημεία που μου ξεφυγε η μπογια. To αμαξι είναι ψηλό γιατι ειναι ακόμα στο γρυλλο.

dsc02300z.jpg

dsc02301q.jpg

dsc02302n.jpg

dsc02303cp.jpg

dsc02304c.jpg

dsc02305l.jpg

dsc02306s.jpg

dsc02308vu.jpg

dsc02309.jpg

Οι πίσω θα βαφτούν το απόγευμα, οπότε το βράδυ τελικές φωτο.Αναμένω τα σχολια σας.

Edited by nickA418t
Posted

Χρονια πολλα!!!

Πολυ ωραιο αποτελεσμα φιλε:sHa_thumbsup2:

Posted

Πολυ ωραιο αποτελεσμα αλλα εχω μια εντυπωση οτι εβαψες μαζι και το τακακι και οταν θα πας για αλλαγη τακακια και βαλεις μαυρα θα ειναι καπως.Γνωμη μου.Μπορει να κανω και λαθος.

Posted

Πολυ καλη δουλεια Νικο για αλλη μια φορα... Να δω ποτε θα το αποφασισω και για τις δικες μου...

Posted

Πολυ καλη δουλεια Νικο για αλλη μια φορα... Να δω ποτε θα το αποφασισω και για τις δικες μου...

Νομίζω ότι τώρα στις Γιορτές υπάρχει χρόνος για DIY ;)

Νίκο χρόνια πολλά, πολύ ωραίες βγήκαν!!!

Posted

Νομίζω ότι τώρα στις Γιορτές υπάρχει χρόνος για DIY ;)

Φιλε μου δυστυχως λογω δουλειας, ακομα και αυτες τις μερες δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο για DIY... Εδω κανω υπομονη να ερθει μια γριλλια της FK που παρηγγειλα για να καθισω να βγαλω προφυλακτηρα και να δω τι θα κανω και με το fmic...

Posted

Νίκο πολύ ωραιο το αποτέλεσμα!! Εαν προσθέσεις και αυτά του Γιάννη θα δείξει ακομα περισσότερο!!:sHa_thumbsup2:

Posted (edited)

Χρόνια Πολλά και............. Καλλές Δουλειές (D.I.Y.) :sHa_thumbsup2:.

Πολύ Όμορφο :sHa_thumbgoodjob:.

Μπράβο για την απόφαση και την υπομονή......... τέτοια μέρα :biggrinthumb:.

Όσον αφορά τα τακάκια, πιστεύω ότι όταν αλλάξουν και μπουν τα μαύρα τότε θα δείξει ακόμα καλύτερα, διότι θα φανεί το ακριβές περίγραμμα της δαγκάνας !!!!!!!!!!!!

Δημήτρης :sFun_oldguy:

Edited by Dim80A4Allroad
Posted

Χρόνια πολλά σε όλους γεμάτα υγεία και ευτυχία .

Μπράβο σου, πολύ καλό αποτέλεσμα.

Posted

Τα τακακια που φοράω ετσι και αλλιως ήταν κοκκινα.Τα εβαψα μαυρα για να ταιριάζουν με τις μαυρες δαγκάνες.Τώρα ξαναέγιναν όπως πριν, δηλαδή κοκκινα.Για την ιστορία φοράω τακάκι Tuning απο την Galfer εμπρός-πίσω.Ετσι και αλλιώς με τα τακάκια έχω ήδη 35.000 χιλιομετρα και δεν είναι ουτε στην μεση ακόμα.Κάνω ταξίδια.Στο Α3 που είχα άλλαξα τακάκια στα 65.000 για πρώτη φορά!Σε λίγο έρχονται τα σωληνάκια υψηλής εμπρός πίσω.Μερικές φρέσκες φώτο (μυρίζουν θάλασσα!):

dsc02317o.jpg

οι πίσω :

dsc02320o.jpg

αλλη μια :

(το κοκκινο σαν σωλήνα που βλέπετε στο βάθος ειναι η πίσω αντιστρεπτική)

dsc02315ic.jpg

dsc02321ay.jpg

Το αμάξι τώρα θα μείνει μερικές μέρες στο γκαράζ να στεγνώσουν καλά.Σε μια συνάντηση θα τις δείτε και από κοντά.Όποιος ενδιαφέρεται να βάψει τις δικές του και θέλει παρέα, μην διστάσει να μου πεί.

Posted

το μεράκι έχει σημασία αν και εμένα μου αρέσει η πιο stealth εμφάνιση. Καλή συνέχεια φίλε

Posted (edited)

το μεράκι έχει σημασία αν και εμένα μου αρέσει η πιο stealth εμφάνιση. Καλή συνέχεια φίλε

ωραία λεπτομέρεια το βάψιμο των δαγκανών. :sHa_thumbgoodjob:

edit:

Βλέπω (στην τελευταία φωτογραφία) και αλλαγή δισκόπλακας ή απλώς στην άλλη την μπροστινή δεν φαίνονται οι τρύπες? :biggrinthumb:

Edited by Kavouras
Posted

Οι πίσω δίσκοι ειναι μαμα.Οι εμπρός ειναι Galfer χαραχτοι-τρυπητοι.Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια!

• 9 months later...
Posted (edited)

nickA418t ωραια δουλεια... :sHa_thumbsup2:

απο βδομαδα παω και εγω για αλλαγη δισκων - τακακια και θα μπουν και μαρκουτσια...

αφου θα γινει ολη η δουλεια ελεγα να βαψω και εγω τις δαγκανες εκει επι τοπου στο συνεργειο...

ειδα ομως οτι θελει αρκετη δουλεια και απο οτι καταλαβαινω σε μια μερα δεν βγαινει...δλδ να βαφτουν οι δαγκανες να μπουν ολα τα πραματα και να το παρω και να φυγω...

με τον μαστορα που μιλησα μου ειπε φερε τι υλικα θελει για το βαψιμο και θα το κανουμε εδω...αλλα και εγω και μαλλον και αυτος νομιζουμε οτι για να γινει το βαψιμο θελει μονο καθαρισμα οι δαγκανες και μετα το περναμε ενα σπρει και ολα κομπλε....αλλα επειδη αναπυσονται θερμκορασιες στις δαγκανες την ειχα ψιλιαστει οτι δεν ετσι απλα και ετσι το εψαξα στο σουπερ ντουπερ φορουμ μας ... :sHa_wink3:

θελει ολη αυτη την διαδικασια για να γινει σωστη δουλεια...σωστα..?

και κατι ακομα....λεω να βαλω και εγω ''σημανση'' στις δαγκανες...τι εννοω...οπως δλδ εχει το s3 στις δαγκανες ...ελεγα να βαλω το λογοτυπο DTM που ταιριαζει και στο αυτοκινητο μου αφου ειναι τετοια εκδοση...

ξερει κανεις τι αυτοκολλητο μπορω να βαλω...?...θελει καποιο ειδικο λογω θερμοκρασιων..?...καποιο παλληκαρι ειχε βαλει κατι αναλογο αλλα δεν μπορω να το βρω...

και το τελευταιο...πειτε γνωμες για το χρωμα....

Edited by leras
Posted

τελικα εφαγα τα ματια μου αλλα το βρηκα...δεν ηταν αυτοκολλητο αυτο που ειχα δει αλλα κλιπακια απο τα φρενα του S4 που ειχε βαλει ο συμφουριτης greenpug στα φρενα του...

My link

λογικα πρεπει να μπαινουν και στις δικες μου δαγκανες αφου και ο greenpug φοραει τις ιδιες με εμενα (δεν ειδα πουθενα να τις εχει αλλαξει)...βεβαια αυτα τα 2 κλιπακια εχουν 100$ + 40$ τα μεταφορικα.... :sSc_jawdrop2:

αυτα οκ μπαινουν και μετα...για πειτε για το βαψιμο αποψεις...

οπως το βλεπω 3 ειναι οι επιλογες με την λογικη βεβαια οτι καποια στιγμη θα μπουν τα κλιπακια...

οπως ειναι ασημι...

κοκκινες...

μαυρες....

Posted

Στις δαγκάνες του δίλιτρου αυτά τα κλιπάκια μπαίνουν, δεν υπάρχει πρόβλημα. Για αυτοκόλλητο απλά ξέχασέ το, μέσα σε λίγες ημέρες θα έχει τριφτεί-χαλάσει - αυτά είναι μόνο για aftermarket δαγκάνες..

Μιχάλης

Posted

Αφου τις βαψεις κοκκινες , πολυ απλα μπορεις να βαλεις τα αυτοκολλητα και απο πανω να περασεις ολη την δαγκανα με αχρωμο βερνικι .Δοκιμασμενο σε 6πιστονα , 2 χρονια φορεμενα ...

Ηλιας ...

Posted (edited)

Φιλε σε DTM μόνο μαυρο θα τις εβαφα, αν θες ασημι απλα θα ειναι χτυπητο πολυ.Θα δειξει ομως!Χρωμα θερμοκρασιων και απο πανω βερνικι.Αν θελεις βοηθεια πες μου.Το εχω κανει πολλες φορες και την ξερω καλα την διαδικασια! στειλε πμ αν θες.

Edited by nickA418t
Posted (edited)

νικο και εγω τεινω προς τις μαυρες...

για αρχη θα γινει η βαφη με σπρει φωτιας (σπρει για υψηλες θερμοκρασιες) αφου πρωτα τους κανω ενα καλο καθαρισμα με διαλυτικο νιτρου και ενα ψιλο τριψιμο με γυαλοχαρτο...αν κρατησει καλως... αλλιως βλεπουμε...

ακομα βρηκα αυτα τα αυτοκολλητα που ειναι ειδικα για φρενα...βεβαια ειναι s-line και οι δαγκανες στην φωτο δεν ειναι ιδιες με τις δικιες μου....μηπως ειναι απο Β8..?...ξερει κανεις..?....θα γινει η δοκιμη και αν κατσουν καλα τα κραταω αν οχι θα βγουν...το καλυτερο βεβαια θα ηταν να βερνικαριστουν αφου μπουν οπως λεει και ο Ηλιας.....εχω ενα φιλο φαρνατζη με φουρνο και μπορει να το κανω ετσι...

νικο χαρα μου να το καναμε μαζι (ειμαστε και γειτονακια...καλλιθεα εγω) αλλα θα το κανω την μερα που θα παω για αλλαγη δισκων-τακακια-μαρκουτσια οπου θα εχω τις δαγκανες στο χερι ωστε να μην χρειαστει να παιδευτω με μονωματα...αν εχεις χρονο και ορεξη ερχεσαι παρεα... :sHa_wink3:

Edited by leras
Posted

Γιωργο επειδη εχει "βρομισει" το θεμα με τα sline , θα σου προτεινα να πας σε μαγαζι που βγαζει αυτοκολλητα και να σου βγαλει αυτο :

post-9590-0-50248500-1317737727_thumb.jpg

Μαυρες δαγκανες με κοκκινο-ασπρο το αυτοκολλητο αυτο . :JC_doubleup:

Ηλιας ...

Posted

Μεσα δεν έχω θέμα Γιωργο. Στειλε μου το τηλ σου και το κανονιζουμε!