Jump to content

akefalos

Member
  • Posts

    397
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by akefalos

  1. Στο πανω σημειο του καθισματος υπαρχουν 2 στρογγυλα πλαστικα με τρυπα στη μεση που παει και μπαινει το προσκεφαλο.Το ενα απο αυτα τα δυο εχει στην μια πλευρα του ενα πλαστικο κομματι σαν μπουτον.Το πατας και παραλληλα τραβας το προσκεφαλο πανω.
  2. Το ιδιο θεμα ειχα και εγω μονο που εμενα καπνιζε και απο κατω.Τελικα εχανα λαδι απο το ψευτοκαπακο στο σημειο που κανει ενα μισοφεγγαρο απο την πανω μερια προς τα εκει που ειναι η μπαταρια δλδ.για δες το εκεινο το σημειο.
  3. Αυτο το καντραν εχω.Η φοτο ειναι απο το αυτοκινητο μου και οχι απο το νετ.
  4. Supermanboy σε ευχαριστω και μονο που μπηκες στον κοπο να ψαξεις ολα αυτα απο ebay κλπ.Το θεμα ομως ειναι οτι επειδη το εχω βγαλει το καντραν εχει οθονουλα απο πισω και υπαρχει και ο αισθητηρας μπροστα στον προφυλαχτηρα.Το θεμα ειναι πως ενεργοποιητε και κατι αλλο πραγμα απιθανο αν η οθονουλα εχει καει.Παιζει κατι τετοιο?Θεωρω δυσκολο.
  5. Στο σημειο που εχω κυκλωσει ειναι χαραγμενος ο κωδικος.Πρεπει να βγαλεις το πλαστικο καλυμμα του μοτερ και να βλεπεις τους πολλαπλασιαστες.Σε μενα για παραδειγμα ειναι χαραγμενα τα γραμματα APU.
  6. Αμα εισαι αθηνα ελα να βρεθουμε να δοκιμασουμε αν κανουνε.Εχω κανα δυο φαναρια που καθονται.Επι της ευκαιριας αν πεσει στην αντιληψη σου κανα σετ ακομα πες μου.Εννοειται με ολες τις βασεις και τις τεσσερις.
  7. Το εκανα μεσω του VCDS σε α4 b5 αυτοματο με τις δυο οθονουλες πανω κατω που στην πανω δειχνει τις ταχυτητες και απο απο κατω επρεπε να δειχνει την θερμοκρασια και παρολο που υπαρχει ο αισθητηρας δεν εγινε τπτ.Δεν μπορω να την ενεργοποιησω και δεν ξερω το γιατι και κυριως γιατι υπαρχει εκει ο αισθητηρας αν δεν δειχνει τπτ μεσα.
  8. Αψογο post και τελεια δουλεια.Μια ερωτηση μονο.Πως βγηκε απο τον τεμπελη ολο το καπακι χωρις να σπασουν τα δυο πισω αυτακια να το πω.Δεν ξερω ανα καταλαβαινετε τι λεω.Βγηκε Πλαγιαστα το καπακι η ανοιξε ο τεμπελης?
  9. Εγω εχω την b14 ρυθμιζομενη καθ υψος και την πληρωσα 1500 πριν ενα μιση χρονο.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν το μετανιωνω.Απλα θελει λιγο προσοχη μην πεσεις σε καμια ταφρο γιατι θα το νιωσεις καλα. Τσεκαρε λιγο το link. http://forum.audisportsclub.gr/index.php?/topic/11106-bilstein-pss/
  10. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Θα το δοκιμασω και βλεπουμε.
  11. Επειδη εχω και εγω αυτοματο και ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με τις στροφες στο ρελαντι θελει ενα καθαρισμα η πεταλουδα απλα.Μετα εστρωσε και ειναι κομπλε.
  12. Προσεξε κανεις στην αγγελια ποσους αεροσακους εχει το αυτοκινητο?
  13. Οπως το λεει ο Takis19.Πιθανων εχεις κολλημενο θερμοστατη.
  14. Ελεγξε την σταθμη του παραφλου να δεις σε πιο υψος ειναι γιατι αν πεσει χαμηλα εχει αισθητηρα κατω απο το δοχειο και σου αναβει η ενδειξη. Για την θερμοκρασια το μονο που μπορω να πω ειναι οτι πρεπει να ειναι κολλημενος στους 90 σε οποιεσδηποτε συνθηκες.Στην περιπτωση σου αν ειναι στους 50 τοτε μαλλον κατι παιζει με τον θερμοστατη.Πιθανων εχει κολλησει.Πηγαινε σε ενα συνεργειο να στο τσεκαρουν.
  15. Το G12 σκετο δεν υπαρχει νομιζω πλεον.Υπαρχει το G12+ και το G12++ που νομιζω ειναι αυτα που αραιωνονται με νερο.
  16. Υπαρχει καπου η διαδικασια για τη ενεργοποιηση της εξωτερικης θερμοκρασιας μεσω vag-com?
  17. Να πω την αληθεια δεν ξερω τι σημαινουν οι δεικτες.Απλα αναφερω τι μου ειπε το μαγαζι που τα εβαλα.
  18. Της ιδιες διαστασεις εχω και εγω με δεικτη 91V Continental sport contact 2 που ειναι για ταχυτητες μεχρι 240km.Ειναι παρα πολυ καλο και αξιολογο λαστιχο.Και οταν αλλαξω ζαντες και παω σε μεγαλυτερες παλι το ιδιο θα βαλω.
  19. Ε τοτε ειναι μπιλιοφοροι κατα πασα πιθανοτητα.
  20. Μονο τα σινεμπλοκ αλλαξε και θα εισαι κομπλε.Δεν θα εχεις θεμα.Και το δικο μου Α4 ειναι 13 χρονων και δεν εχουν αλλαχτει ποτε και ειναι κομμενα εδω και 4 χρονια και παραμενουν και το σκιζω και δεν παθαινει τιποτα.Ελπιζω καποια στιγμη και λογω οικονομικων να φιλοτιμιθω και να τα αλλαξω.
  21. Κανε ενα τηλ στον Γεωργακοπουλο στο κορωπι.Λογικα θα εχει.Εχει ιμιτασιον αλλα ειναι αξιοπιστα και δεν μπαζουν νερα.Ειχα παρει απο κει για ενα BMW E34 και εναι PEUGEOT 106 και δεν υπηρχε κανενα θεμα.Στην Αντιπροσωπεια μην κανεις καν τον κοπο να ρωτησεις οπως εκανα εγω και μου ηρθε το εγκεφαλικο γιατι ψαχνομαι και εγω που ειναι ραγισμενα τα πισω φαναρια μου και μαλλον Γεωργακοπουλο θα καταληξω.
  22. Τα ψαλιδια αν δεν ειναι κατι στραβο δεν υπαρχει λογος αλλαγης.Υπαρχουν σαν ανταλλακτικο μονο τα σινεμπλοκ.
  23. Ο θορυβος με τερμα τιμονι στριμενο και σταματημενος δεν ειναι απο μπιλιοφορους αλλα απο το υδραυλικο τιμονι.Αν ακους κρακ κρουκ εν κινηση την ωρα που στριβεις εκει ειναι μπιλιοφοροι.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.