Aristos Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ...επειδή πολύ ασχοληθήκαμε με τα αρωματάκια που είναι και άσχετα με το θέμα,για πες μου περισσότερες info για την πηγή,τις δυνατότητες,που και πόσο και είσαι ευχαριστημένος...
_mavrosA3 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Αριστο την πηρα απο Κωτσοβολο,δεν ξερω αν εκανα καλα που την πηρα απο εκει,αλλα ηταν η καλητερη τιμη(480e)και μπορεις να βαλεις εως 24 ατοκες δωσεις.Η πηγη εχει ολες τις δυνατοτητες και υποδοχες:tv tuner,gps,συνεργαζεται με χειριστηρια στο τιμονι,bluetooth,Πισω καμερα.Φαντασου οτι 10 χρωματα να επιλεξεις για τα κουμπια.Εννοειται οτι στην που αναφερω πηρα σκετη την πηγη και τπτ αλλο.Εχει 3 εξοδους(fron,rear,woofer)το μονο κακο για εμενα ειναι οτι οι εξοδοι ειναι 2volt αλλα πολυ ικανοποιημενος απο το υπολοιπο συνολο.Αν θες κανονιζουμε μια μερα να περασω και να την δεις κιολας. Απο τα ποιο αναλυτικα χαρακτηρηστικα που βρηκα. Οι σύνδεσμοι μου Οι σύνδεσμοι μου
filippos23 Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 μια ερωτηση!! το τασακι δεν βλεπω δεν παιζει τασακι με αυτο το κοψιμο? και εκτος αυτου την προσοψη για 2din απο ebay την πηρες? αμα μπορεις γραψε ενα λινκ!!! ευχαριστω εκ των προτερων και πολυ καλη δουλεια!!
VAGer Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Μπορεί να μην καπνίζει ο άνθρωπος , αν και μετά απο τόσα χρόνια 1-2 χέρια παιζει να τα έχει αλλάξει το αυτοκινητο
filippos23 Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 το λεω απο την αποψη οτι με ενδιαφερει να το κανω αλλα να εχω και το τασακι!!!
VAGer Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 (edited) το λεω απο την αποψη οτι με ενδιαφερει να το κανω αλλα να εχω και το τασακι!!! Έτσι κι αλλιώς απ'ότι λες το αυτοκινητό σου είναι 01' άρα έχεις το facelift. Επομένως έχεις να κάνεις με άλλη πρόσοψη. Έτσι πρόχειρα που googl'αρα βρήκα αυτό Αν δεν βρεις κάτι στο internet σίγουρα θα ξέρουν σε κάποιο καλό μαγαζί με τοποθετήσεις ηχοσυστημάτων. Οτιδήποτε κάνεις πάντως με πολλή προσοχή και πάντα με trim tools. Στα 8L η κεντρική κονσόλα αριστερά και δεξιά απ'την πρόσοψη, κάνει μαύρα σημάδια τα οποία δεν ξεφορτωνόμαστε με τίποτα. Και η ίδια η πρόσοψη εννοείται ότι είναι πολύ ευαίσθητη. Edited April 4, 2015 by Grouper
Comando Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Πολυ καλο αποτελσμα....αλλα πρεπει να πιανουν τα χερια σου για να το κανεις!!! η να βρεις καποιον που να το εχει για να το αναλαβει!
xristoforosQ Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Μπραβο τελειο αποτελεσμα ωραια δουλεια!!!! αλλαξε η κονσολα ολη.....
Recommended Posts