Toyo Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 πας να μας πεθανεις εσυ βραδιατικα μου φαινεται.... ευχομαι ολα να πανε καλα και χωρις θεματα...
Vaggoss3 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 πας να μας πεθανεις εσυ βραδιατικα μου φαινεται.... ευχομαι ολα να πανε καλα και χωρις θεματα... απο το στομα σου κ στου θεου το αυτι
acen3g Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 βαγγελη στον ιδιο γαμο ειμασταν το Σαββατο και δεν ειδωθηκαμε?Καλη συνεχεια σου ευχομαι χωρις προβληματα
anargyros Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ωραίος Βαγγέλη όλα να πάνε καλά και απροβλημάτιστα
Vaggoss3 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 βαγγελη στον ιδιο γαμο ειμασταν το Σαββατο και δεν ειδωθηκαμε?Καλη συνεχεια σου ευχομαι χωρις προβληματα Αν επισκεφτεις τον φιλο σου θεσσαλονικη θα βρεθουμε σιγουρα, Αναργυρε σε ευχαριστω πολυ φιλαρα θα βγει πολυ δυναμη απο την ολη προσπαθεια
acen3g Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Αν επισκεφτεις τον φιλο σου θεσσαλονικη θα βρεθουμε σιγουρα, Μικρος ο κοσμος τελικα.ΟΚ θα χαρω πολυ
SpyrosTT Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Με το καλο να το τελειώσεις οπως θελεις και απροβληματιστο να ειναι φιλαρακο. Το μοτερ δεν θα το ενισχύσετε καθολου???μπιελες,πιστονια,μέταλλα???
Vaggoss3 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Είναι σφυρηλατο Όλο φίλε το αναφέρω πιο πάνω
Aristos Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Είναι σφυρηλατο Όλο φίλε το αναφέρω πιο πάνω Aντε ρε Βάγγο...τρελάνε μας εντελώς ρε φίλε.!!!
A80Avant Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 διαβαζοντας μερικα αλλα projects για το VR6 ειναι πολυ ωραια επιλογη ακομα και για τα παλιοτερα μοντελα σαν το δικο μου, εν σειρα με ενα 01Ε σασμαν 6αρι και μια τουρμπινιτσα της σειρας.... για 600 αλογακια και μεγαλο φασμα.... οι καιροι ειναι δυσκολοι,αλλα το φανταζομαι σε ενα κοντο quattro replica αυτο για πιστα... να πηγαινει παντου με τα 4.... μπουσουλωντας δηλαδη!!!
Dimitris_Kon Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 διαβαζοντας μερικα αλλα projects για το VR6 ειναι πολυ ωραια επιλογη ακομα και για τα παλιοτερα μοντελα σαν το δικο μου, εν σειρα με ενα 01Ε σασμαν 6αρι και μια τουρμπινιτσα της σειρας.... για 600 αλογακια και μεγαλο φασμα.... οι καιροι ειναι δυσκολοι,αλλα το φανταζομαι σε ενα κοντο quattro replica αυτο για πιστα... να πηγαινει παντου με τα 4.... μπουσουλωντας δηλαδη!!! Ρε Βασίλη επίτηδες το κάνεις? Θα σε σκίσω Δημήτρης
Vaggoss3 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 (edited) διαβαζοντας μερικα αλλα projects για το VR6 ειναι πολυ ωραια επιλογη ακομα και για τα παλιοτερα μοντελα σαν το δικο μου, εν σειρα με ενα 01Ε σασμαν 6αρι και μια τουρμπινιτσα της σειρας.... για 600 αλογακια και μεγαλο φασμα.... οι καιροι ειναι δυσκολοι,αλλα το φανταζομαι σε ενα κοντο quattro replica αυτο για πιστα... να πηγαινει παντου με τα 4.... μπουσουλωντας δηλαδη!!! Ακριβως και με ενα ντογκ σασμαν να τις βαζεις καρφωτες και να ακουγεται οτι πηγαινει με την οπισθεν χαχαχα εχει κ επιλογη για σειριακο 0.5 βαρ 600 + αλογα ... κυριλλε Edited October 20, 2011 by Vaggoss3
mariosA4 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 μοτερούκλα φίλε. Νά πάνε όλα καλά και απροβλημάτιστα
A80Avant Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ααα ουτε καν dog δεν θελει! απλο και καο 01Ε με ενα shortshift, και τα πεταλ να πηγαινουν σαν τον walter rohl οπως οδηγουσε το quattro! Δημητρη, μηπως να αφησεις το Α4 και να ερθεις απο εδω να γνωρισεις εναν τυπο που μπορει να μας φτιαξει κοντο quattro??
Vaggoss3 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 (edited) ααα ουτε καν dog δεν θελει! απλο και καο 01Ε με ενα shortshift, και τα πεταλ να πηγαινουν σαν τον walter rohl οπως οδηγουσε το quattro! Δημητρη, μηπως να αφησεις το Α4 και να ερθεις απο εδω να γνωρισεις εναν τυπο που μπορει να μας φτιαξει κοντο quattro?? 1η 2α 3η ειναι ενισχυμενα τα γραναζια κ φουρκετες, η δε 2α ειναι απο το σασμαν DRW ντιζελ και ειναι μακρυααααααααααααααα Edited October 20, 2011 by Vaggoss3
Alex Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ακριβως και με ενα ντογκ σασμαν να τις βαζεις καρφωτες και να ακουγεται οτι πηγαινει με την οπισθεν χαχαχα εχει κ επιλογη για σειριακο 0.5 βαρ 600 + αλογα ... κυριλλε
Kakos_Lykos Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 να σε ρωτησω το χταποδι σου απο την agtronic το παρηγγειλες απο το online store? και αν ναι πληρωσες κατι στο τελωνειο?
Vaggoss3 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 να σε ρωτησω το χταποδι σου απο την agtronic το παρηγγειλες απο το online store? και αν ναι πληρωσες κατι στο τελωνειο? Οχι οταν το παρηγγειλα δεν ειχε κατι αντιστοιχο αυτο που εχει στις φωτογραφιες του ειναι το δικο μου με την διαφορα οτι το δινει με τιμη για ατσαλι τ304 και αντιστοιχα αν επιθυμεις γυαλισμα ή καποιο εξωτικο μεταλλο ανεβαινει το κουστουμι
mariosA4 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 argtronic = κορυφή βαγγέλη .είναι όμως φαρμακείο ο τύπος..
Kakos_Lykos Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Οχι οταν το παρηγγειλα δεν ειχε κατι αντιστοιχο αυτο που εχει στις φωτογραφιες του ειναι το δικο μου με την διαφορα οτι το δινει με τιμη για ατσαλι τ304 και αντιστοιχα αν επιθυμεις γυαλισμα ή καποιο εξωτικο μεταλλο ανεβαινει το κουστουμι εγω ελεγα για http://store.agtronicmotorsport.com/product_info.php?cPath=40&products_id=108 αυτο. η μονη επιλογη που μου δινει ειναι για runner size που σημαινει τι??? ειναι πιστευω αρκετο για μενα αυτο. αλλα πες μου και τι εννοεις εξωτικο μεταλλο και σε τι βοηθαει αυτο οπως επισης και το γυαλισμα
Vaggoss3 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 argtronic = κορυφή βαγγέλη .είναι όμως φαρμακείο ο τύπος.. Φιλε με ξενερωνει το γεγονος οτι εχει σαν βαση του Τ304 ατσαλι, κανονικα επρεπε να εχει μεγαλυτερου επιπεδου μεταλλο και να μην καταδεχεται καν το 304. Τα λεμε συχνα με το παιδι κ ειναι ωραιος σαν ατομο με εχει πει πως εχει γυρω στα 3000 καναδικα δολλαρια ενοικιο και κανα 1000ρικο λειτουργικα εξοδα (ρευμα κτλ κτλ) δηλαδη 4000 το μηνα. Δουλευει μονος του (κακως) και αργει να βγαλει τις δουλειες για αυτο κ χτυπαει πισω σε ολα. Τελευταια φορα που μιλησα μαζι του ειπε οτι αποφασισε να τα παρατησει μολις τελειωνε ενα προτζεκτ ενος "γκουρουμαν". Παντως κι οι δικοι μας εδω εχουν φοβερες δουλειες, πχ ενας γνωστος που εχω δει δεν κανει καν κολλησεις.. Εχει κουρμπαδορο κ βλεπεις ενα ενιαιο στελεχος σωληνα. βεβαια απο μετρησεις για κατανομη αερα οπως ο καναδος δεν ξερω αν κανει
Vaggoss3 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 εγω ελεγα για http://store.agtronicmotorsport.com/product_info.php?cPath=40&products_id=108 αυτο. η μονη επιλογη που μου δινει ειναι για runner size που σημαινει τι??? ειναι πιστευω αρκετο για μενα αυτο. αλλα πες μου και τι εννοεις εξωτικο μεταλλο και σε τι βοηθαει αυτο οπως επισης και το γυαλισμα Το γυαλισμα ειναι θεμα αισθητικης που εγω προσωπικα μετανιωσα που το πληρωσα γιατι το χταποδι θα πρεπει να τυλιχτει με κουβερτα για απαγωγη της θερμοκρασια οποτε δωρον αδωρο αφου δεν θα φαινεται. Απο μεταλλο τωρα, υπαρχει απο Τ304 ατσαλι μεχρι Τ321 ποιοτητα αν θυμαμαι καλα και μετα πας σε τιτανιο, τιτανιο-μαγνησιο για μειωμενο βαρος κτλ κτλ
mariosA4 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 μην τρελαίνεσαι με τον κουρμπαδόρο , είναι για δουλείές με φτηνό -ελαστικό μέταλλο και λογικά θα τσιτώνεται υπερβολικά στις κούρμπες ειδικά αμα σκεφτείς τι΄θερμική καταπόνηση θα φάει στο κεφάλι...Η ροικότητα είναι το πάν , το είχα ξαναγράψει ότι η SEM στο δικό μου (διαμήκες) έκανε 5 χρόνια να βγάλει μια εισαγωγή της προκοπής και απότι είδα δεν κερδίζει και πολύ σε δύναμη σε σχέση με την μαμά..
Kakos_Lykos Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Το γυαλισμα ειναι θεμα αισθητικης που εγω προσωπικα μετανιωσα που το πληρωσα γιατι το χταποδι θα πρεπει να τυλιχτει με κουβερτα για απαγωγη της θερμοκρασια οποτε δωρον αδωρο αφου δεν θα φαινεται. Απο μεταλλο τωρα, υπαρχει απο Τ304 ατσαλι μεχρι Τ321 ποιοτητα αν θυμαμαι καλα και μετα πας σε τιτανιο, τιτανιο-μαγνησιο για μειωμενο βαρος κτλ κτλ για να μην ειμαστε σου απανταω εδω : My link
Recommended Posts