Kavouras Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Είχε βγει αναβάθμιση πάντως για την πλατφόρμα μας (forum) και για το plug-in του tapatalk τα οποία έγιναν χθες. Ίσως το update να έλυσε τα θέματα που ίσως είχες, ίσως ήταν και τυχαίο. Ευχάριστο πάντως που επέστρεψε στην κανονικότητα.
jasonbourne Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Μα δε μπορούσα να παρακολουθήσω το forum όλο το καλοκαίρι σχεδόν.Και χθες έφτιαξε...Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
audidis Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 On 9/6/2019 at 9:08 PM, jasonbourne said: Μα δε μπορούσα να παρακολουθήσω το forum όλο το καλοκαίρι σχεδόν. Και χθες έφτιαξε... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Για αυτό το λόγο ΠΑΝΤΑ αγοράζουμε ένα tablet άδειο από apps για να διαβάζουμε μέρα νύχτα όλο το καλοκαίρι μόνο την σελίδα του forum...
jasonbourne Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Και σήμερα ξαναχάλασε...Ουτε ειδοποιησεις έρχονται και πάλι σέρνεται....
audidis Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Καθαρά θέμα λογισμικού κινητού ή εφαρμογής tapatalk (κατά δεύτερο λόγο, αν και δε νομίζω) Το λέω γιατί εμένα μου τρέχουν "σφαίρα" ελληνικά & αμερικανικά forums που είμαι εγγεγραμμένος...
jasonbourne Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Μα και εμένα τα άλλα fora πάνε σφαίρα...Μόνο στο ASC έχω προβλημα...Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
audidis Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 (edited) Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα, Επαναλαμβάνω, έχει κανένας άλλος πρόβλημα με εφαρμογή tapatalk όσον αφορά στη λειτουργικότητα του ASC forum? Edited September 9, 2019 by audidis
Recommended Posts