PanoulisTheTroll Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Μερικές στιγμές δράσης ακόμα... Και είχαμε και guest star...
Dimitris_Kon Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Πραγματικά λυπάμαι που λόγω προβλημάτων υγείας στενού μου προσώπου δεν κατάφερα για 1η φορά να ανέβω σε αυτό το event που απ΄ ότι φαίνεται ήταν το πιο πετυχημένο μέχρι στιγμής Δημήτρης
johnaras Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Το οτι θα περνουσαμε καλα ηταν σιγουρο! Δεν περιγραφετε το ποσο καλα περασαμε....αν και δεν προλαβα πιστα! Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που οργανωσαν και βοηθησαν! Να ειστε καλα και καλη δυναμη ωατε να συνεχισετε να μας προσφερετε τετοιες ωραιες στιγμες!!!! Επισης χαρικα πολυ που ειδα φιλους παλιους και γνωρισα νεους! Δεν θα γραψω αλλα.... Γιωργο κιν. αλλαξες; Αριστο με το ασανσερ τι εγινε; guest zervos...
johnaras Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Πανουλη περιμενω τις φωτο...τις ανεκδοτες ξερεις εσυ!!!! Χαχαχα τους συναδελφους.....χαχαχαχα
Velos Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Μερικές στιγμές δράσης ακόμα... Και είχαμε και guest star... Και ξέρεις αυτόν τον guest τον είχα και μες στην καρδιά μου απ'το πρωί..
Velos Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Το οτι θα περνουσαμε καλα ηταν σιγουρο! Δεν περιγραφετε το ποσο καλα περασαμε....αν και δεν προλαβα πιστα! Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που οργανωσαν και βοηθησαν! Να ειστε καλα και καλη δυναμη ωατε να συνεχισετε να μας προσφερετε τετοιες ωραιες στιγμες!!!! Επισης χαρικα πολυ που ειδα φιλους παλιους και γνωρισα νεους! Δεν θα γραψω αλλα.... Γιωργο κιν. αλλαξες; Αριστο με το ασανσερ τι εγινε; guest zervos... Κοίτα που θα μας βγεί και τ'όνομα....χαχαχαχαχαχαχχα Τι να γίνει ρε φίλε...τίποτα.....αντρικά πράματα...χαχαχαχαχαχαχχα
PanoulisTheTroll Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Πανουλη περιμενω τις φωτο...τις ανεκδοτες ξερεις εσυ!!!! Χαχαχα τους συναδελφους.....χαχαχαχα Γιάνναρε έχω ετοιμάσει και θα ανεβάσω φωτογραφίες με πολλά απρόοπτα... Υπομονή!!! Θα πεθάνεις στο γέλιο!!!
panthir Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Γιάνναρε έχω ετοιμάσει και θα ανεβάσω φωτογραφίες με πολλά απρόοπτα... Υπομονή!!! Θα πεθάνεις στο γέλιο!!! ε σιγα...και ποιος θέλει να τις δει.....????
athandr Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 παιδια συστυχως δεν ανεβηκα σερρες. ξυπνησα σαββατο πρωι στην λαρισα και εριχνε καρεκλες και λεω δεν θα μπουμε καν πιστα και ξενερωσα και τελικα εχασα γτ οπως μου ειπε ενας κυριος με ενα s3 που πετυχα τυχαια στην επιστροφη μου για πατρα ο καιρος σας εκανε την χαρη ακι ηταν τελεια! κριμα πολυ κριμα γτ για να ερθω σερρες ξεκινησα και τελικα λογω καιρου αλλαξα πλανα! στενοχωρηθηκα παρα πολυ γτ ηθελα να σας γνωρισω! Γρήγορε ασε τα κυρια και τα λυβανια ο θανάσης απο λαμια με το S3 (MIΡ........) {(αυτος που βρήκες στη βροχή) χαχαχα .... } (αυτα παθένει οποιος δεν ακολουθει το ASC)
panthir Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Γρήγορε ασε τα κυρια και τα λυβανια ο θανάσης απο λαμια με το S3 (MIΡ........) {(αυτος που βρήκες στη βροχή) χαχαχα .... } (αυτα παθένει οποιος δεν ακολουθει το ASC) εμ έτσι είναι...τον "πάτησες" στον δρόμο...σε λέει κύριο τώρα...
adui Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (edited) adui-aggelosA4 http://www.youtube.com/watch?v=i4SOly2G-cU adui-olakala http://www.youtube.com/watch?v=DlT0P4LRl68 Edited October 17, 2011 by adui
PanoulisTheTroll Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Εγώ μιας και τα είδα από κοντά όλα και τα κατέγραψα λέω να σας παρουσιάσω τι πραγματικά έγινε φέτος στο FRF 2011... Έχουμε και λέμε λοιπόν... Λίγες μέρες πριν ο Αρίστος έμαθε πως θα γίνει κάποιο event στις Σέρρες και στο οποίο θα υπάρχουν μικρόφωνα κάμερες και φωτογραφικές μηχανές και με στην πρώτη κάσα που βρήκε φόρτωσε τα μμπογαλάκια του και έφτασε!!! Αμέσως βρήκε το πρώτο ελεύθερο μικρόφωνο και μπαστακώθηκε και άρχισε τις πρόβες... Την ίδια στιγμή ο Πάνθηρας μόλις άκουσε πως θα υπάρχουν εκεί RS5, RS3 και Α1 Sline ενθουσιάστηκε, το είπε στον Γιώργο ο οποίος ενθουσιάστηκε και αυτός, και έφυγαν και αυτοί να προλάβουν... Για το ίδιο γεγονός πληροφορήθηκε και ο Φώτης ο οποίος κόντεψε να ξεβρακωθεί από την χαρά του και έτρεξε και αυτός να προλάβει... Την ώρα που ο Αρίστος έβγαζε λόγο, ο Dj-xatzi έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο, αλλά ο τελευταίος μόλις τον είδε να με ταΐζει τον... Την ίδια στιγμή ο πάντα ταπεινός Mangp μας έδινε συνέντευξη μετά από την παραλαβή του βραβείου του... Αργότερα στην πίστα ο Strivis κάτι έπαθε μόλις είδε το μοτέρ του RS3, και για να συνέλθει είπε να ρίξει ένα φόρτωμα και ένα ξεφόρτωμα... Φυσικά δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ όταν ο Φώτης αντίκρισε τον Αρίστο και σύντομα ήρθαν πολύ κοντά οι δυο τους... Πάρα πολύ κοντά... Και φυσικά δεν έλειψαν και τα νάζια μεταξύ τους... Την ίδια ώρα ο Περίανδρος έλεγε στον Πάνθηρα το μυστικό για να ρίχνει τις γυναίκες... και αυτός τον άκουγε πάρα πολύ προσεκτικά... Ο μόνος που ήταν σοβαρός ήταν ο Πασχάλης ο οποίος την είδε εμπορικός αντιπρόσωπος... Φυσικά όλα αυτά τα κατέγραψα οι φωτορεπόρτερ της λέσχης οι οποίοι έκαναν το παν για να δείτε όσα είδατε... Είμαι σίγουρος πως τώρα που μάθατε την απόλυτη αλήθεια την επόμενη χρονιά δεν θα λείψετε.... :new_iloveyou: :new_iloveyou: 4
dj-xatzi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (edited) χαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχαχαχααχαχααχαχαχααχαχαχχααχχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχα Φιλαρακι εχω πεσει στα πατωματα....... :haha4: Γ@μησε η ιστοριουλα σου....... Αντε τρεξτε να κρυφτουμε τωρα!!!! Γιωργος Edited October 17, 2011 by dj-xatzi
Toyo Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω............. (τις φωτο απο το αμαξι μου που εβγαζες στο δρομο στειλε μου μη σε ......)
PanoulisTheTroll Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω............. (τις φωτο απο το αμαξι μου που εβγαζες στο δρομο στειλε μου μη σε ......) Καρφώνεις την κάσα τώρα και δεν πρέπει...
dj-xatzi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (τις φωτο απο το αμαξι μου που εβγαζες στο δρομο στειλε μου μη σε ......) Νατα μας.......εκδηλωθηκες και εσυ!!!!!!! :Party_fest39: Γιωργος
kenzo Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Και μονο για την παρουσιαση εχεις +1 απο μενα . Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω ... Κουδουνιστρες ... Ηλιας ...
Toyo Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (edited) Ενεργητικος ομως Χατζηδακη,οχι παθητικος σαν και του λογου σου.... εκτος αν ζηλευεις και θες κι εσυ... Edited October 17, 2011 by Toyo
athandr Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Εγώ μιας και τα είδα από κοντά όλα και τα κατέγραψα λέω να σας παρουσιάσω τι πραγματικά έγινε φέτος στο FRF 2011... Έχουμε και λέμε λοιπόν... Λίγες μέρες πριν ο Αρίστος έμαθε πως θα γίνει κάποιο event στις Σέρρες και στο οποίο θα υπάρχουν μικρόφωνα κάμερες και φωτογραφικές μηχανές και με στην πρώτη κάσα που βρήκε φόρτωσε τα μμπογαλάκια του και έφτασε!!! Αμέσως βρήκε το πρώτο ελεύθερο μικρόφωνο και μπαστακώθηκε και άρχισε τις πρόβες... Την ίδια στιγμή ο Πάνθηρας μόλις άκουσε πως θα υπάρχουν εκεί RS5, RS3 και Α1 Sline ενθουσιάστηκε, το είπε στον Γιώργο ο οποίος ενθουσιάστηκε και αυτός, και έφυγαν και αυτοί να προλάβουν... Για το ίδιο γεγονός πληροφορήθηκε και ο Φώτης ο οποίος κόντεψε να ξεβρακωθεί από την χαρά του και έτρεξε και αυτός να προλάβει... Την ώρα που ο Αρίστος έβγαζε λόγο, ο Dj-xatzi έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο, αλλά ο τελευταίος μόλις τον είδε να με ταΐζει τον... Την ίδια στιγμή ο πάντα ταπεινός Mangp μας έδινε συνέντευξη μετά από την παραλαβή του βραβείου του... Αργότερα στην πίστα ο Strivis κάτι έπαθε μόλις είδε το μοτέρ του RS3, και για να συνέλθει είπε να ρίξει ένα φόρτωμα και ένα ξεφόρτωμα... Φυσικά δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ όταν ο Φώτης αντίκρισε τον Αρίστο και σύντομα ήρθαν πολύ κοντά οι δυο τους... Πάρα πολύ κοντά... Και φυσικά δεν έλειψαν και τα νάζια μεταξύ τους... Την ίδια ώρα ο Περίανδρος έλεγε στον Πάνθηρα το μυστικό για να ρίχνει τις γυναίκες... και αυτός τον άκουγε πάρα πολύ προσεκτικά... Ο μόνος που ήταν σοβαρός ήταν ο Πασχάλης ο οποίος την είδε εμπορικός αντιπρόσωπος... Φυσικά όλα αυτά τα κατέγραψα οι φωτορεπόρτερ της λέσχης οι οποίοι έκαναν το παν για να δείτε όσα είδατε... Είμαι σίγουρος πως τώρα που μάθατε την απόλυτη αλήθεια την επόμενη χρονιά δεν θα λείψετε.... :new_iloveyou: :new_iloveyou: Αγόρο μου εσυ στην espreso επρεπε να κανεις ρεπορταζ οχι στο ASC
PanoulisTheTroll Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Είπα να θυμίσω στους παλιότερους το.... φωτορομάντζο....
Aristos Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Είπα να θυμίσω στους παλιότερους το.... φωτορομάντζο.... Πανούλη...μολις σου κόπηκε η πρόσβαση στο forum... Κατα τα άλλα...απλά δεν υπάρχει το παραπάνω.!!!
tasosS3 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ελα εσυ αμεσως να πουλησεις νταιλικι...εμπα στα αυγο σου ελααα
tasosS3 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Σιμο φιλε πιστεψε με σαν να ησουν εκει πραγματικα ουδεποτε ειχα σκεφτει οτι θα λειψεις απο εκδρομη και δη πανελληνια αλλα να εισαι σιγουρος οτι αναμεσα στα αυτοκινητα ηταν και το δικο σου και αναμεσα στα πανο ησουν και εσυ και η Λενιο... ..κοιτα μπροστα εσυ (ποιο μπροστα απο εμας) οπως ξερεις και θα ερθεις σε πολλες πανελληνιες το αντιθετο με εμας τους περισσοτερους που δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει δυστηχως. υγ θα προσπαθησω να ανεβω καποια στιγμη οπως σου ειπα ,μακαρι
strivis Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 :haha4: :haha4: :haha4: Πανο σε βλεπω συντομα στο STAR, διπλα στην Τατιανα!!!
anargyros Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: Πανουλη απλά δεν υπάρχεις λέμεεεεεεε χαχαχαχαχαχα
Recommended Posts