NOEL-S3 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Οποιος μπορει ας μου πει πως μπορω να το κανω (αφοπλιση εργοστασικου συναγερμου) καθως εχω βαλει after-market συναγερμο viper (με εκκινηση κινητηρα-turbo timer) και οπως καταλαβαινεται δουλευουν και οι δυο μαζι με αποτελεσμα οταν το βαζω μπροστα τον κινητηρα, μου χτυπαει (η κορνα) ο εργοστασιακος....
andre a3 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Οποιος μπορει ας μου πει πως μπορω να το κανω (αφοπλιση εργοστασικου συναγερμου) καθως εχω βαλει after-market συναγερμο viper (με εκκινηση κινητηρα-turbo timer) και οπως καταλαβαινεται δουλευουν και οι δυο μαζι με αποτελεσμα οταν το βαζω μπροστα τον κινητηρα, μου χτυπαει (η κορνα) ο εργοστασιακος.... ΕΘΞ !!! ???
NOEL-S3 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Καλησπερα τελικα το εκανα (αφοπλισα εντελως τον εργοστασιακο συναγερμο) σε καποιον γνωστο ηλεκτρολογο καποιου μελους μας, που μου εστειλε το τηλ. του με Pm, ευχαριστω πολυ
Kavouras Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Καλησπερα τελικα το εκανα (αφοπλισα εντελως τον εργοστασιακο συναγερμο) σε καποιον γνωστο ηλεκτρολογο καποιου μελους μας, που μου εστειλε το τηλ. του με Pm, ευχαριστω πολυ Πώς το έκανε? (αχρείαστη να είναι η γνώση του συγκεκριμένου θέματος βέβαια)
mariosA4 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Πώς το έκανε? (αχρείαστη να είναι η γνώση του συγκεκριμένου θέματος βέβαια) πρέπει να έχεις πρόσβαση στα ηλεκτρικά διαγράμματα , τότε γίνεται εύκολα κόβοντας την παροχή ρεύματος
NOEL-S3 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 πρέπει να έχεις πρόσβαση στα ηλεκτρικά διαγράμματα , τότε γίνεται εύκολα κόβοντας την παροχή ρεύματος Οχι που δεν θα ηξερες εσυ... Οχι να το κρυψωμεν αλλωστε αλλα εσυ μου εστειλες το τηλ. του (γατου) ηλεκτρολογου (αχ θα εσκαγα αν δεν το ελεγα)... Παντος Μαρινο σε ευχαριστω....
Kavouras Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 πρέπει να έχεις πρόσβαση στα ηλεκτρικά διαγράμματα , τότε γίνεται εύκολα κόβοντας την παροχή ρεύματος δηλαδή απλώς έβγαλε την ασφάλεια που δίνει ρεύμα/προστατεύει τον εργοστασιακό συναγερμό? Έτσι όμως μέχρι να αποφορτιστεί η μπαταρία του εργοστασιακού συναγερμού, θα συνεχίζει να σου πρήζει τα...
NOEL-S3 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 δηλαδή απλώς έβγαλε την ασφάλεια που δίνει ρεύμα/προστατεύει τον εργοστασιακό συναγερμό? Έτσι όμως μέχρι να αποφορτιστεί η μπαταρία του εργοστασιακού συναγερμού, θα συνεχίζει να σου πρήζει τα... Οχι το εκανε μεσα απο τον εγκεφαλο, μεσο laptop...
COSTAS S3 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Οχι το εκανε μεσα απο τον εγκεφαλο, μεσο laptop...
Recommended Posts