michaliss3 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) .καλησπερα παιδια μολις πηρα και εγο ενα s3 montelo 2007 και θελω να βαλω ενα οργανακι πιεσης στον αεραγωγο αριστερα απο το τιμονι.το εχει βαλει κανεις?ξερετε μηπως τι διαμετρο χρειαζομαι? Edited July 8, 2012 by michaliss3
lekoS3 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 http://www.defi-shop.com/products/advance_bf/summary_adbf/ Εδω εισαι φιλε μου. Αν θυμαμαι καλα το Φ60 ειναι το μεγεθος. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος γιατι εχουν περασει και καμποσα χρονια απο τοτε που το εβαλα!
michaliss3 Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 (edited) Σε ευχαριστω πολυ!!!!Μηπως εχεις και καποια εικονα? Edited July 8, 2012 by Alex
athanasiostsak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) Σε ευχαριστω πολυ!!!!Μηπως εχεις και καποια εικονα? Εγω εβαλα 52αρι αλλα το 60αρι ειναι καλυτερο.Αν μπεις στο garage μου θα δεις φωτο. Σακης Edited July 8, 2012 by Alex Διορθωση quote
Kavouras Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Σε ευχαριστω πολυ!!!!Μηπως εχεις και καποια εικονα? Πριν ήταν έτσι: Αφού βάλεις το όργανο στον αεραγωγό είναι έτσι: Οι φωτογραφίες είναι από το αμάξι μου. Το όργανο είναι 60mm και μπαίνει οριακά στον αεραγωγό χωνευτά. Επίσης θα πρέπει να τον φας εσωτερικά με γυαλόχαρτο ή λήμμα, ώστε μεγαλώσει λίγο η τρύπα του αεραγωγού (εσωτερικά έχει 58mm αν θυμάμαι σωστά τα νούμερα και πρέπει να το κάνεις 59,5mm για να "σφινώνει" το όργανο). Αυτό βέβαια σημαίνει ότι χαλάς τον αεραγωγό και οι γρίλιες οι οποίες ξεκουμπώνουν (αν βγάλεις την στεράνη) δε θα μπορούν να ξανακουμπώσουν. Αυτά. Ό,τι άλλες πληροφορίες θες (πώς θα περάσεις το καλώδιο μέσα στο χώρο της καμπίνας, από που θα πάρεις υποπίεση, πώς θα το ενώσεις ηλεκτρολογικά κτλ), εδώ είμαστε. ΥΓ: το δικό μου είναι Α3 αλλά η διαδικασία είναι ολό-ιδια και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο (με εξαίρεση το εξωτερικό του αεραγωγού που στο s3 είναι όλο ασημένιο).
michaliss3 Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Τέλεια!!!!!θα πάρω έναν αεραγωγο για να μη χαλάσω τον μαμά
Kavouras Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Τέλεια!!!!!θα πάρω έναν αεραγωγο για να μη χαλάσω τον μαμά Κατά 99%, δε θα χρειαστείς άλλο αεραγωγό. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, απλά θέλει λίγο προσοχή ώστε να δοκιμάζεις συνεχώς το όργανο ότι μπαίνει σφινωτά μέσα στην τρύπα του αεραγωγού. Ο αεραγωγός βγαίνει "τραβηχτός" προς τα έξω. Δεν κουμπώνει κάπου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο κατσαβίδι για να κάνεις την αρχή (να μπορείς να το πιάσεις με τα δάχτυλά σου), αρκεί να "ντύσεις" την άκρη του κατσαβιδιού με μονωτική ταινία ώστε να μην τραυματίσεις ταμπλό και αεραγωγό. Επιπλέον, θα χρειαστείς και μύτες torx (αν θυμάμαι καλά) για να λύσεις τις βίδες που συγκρατούν το πλαστικό κάτω από το τιμόνι. (προσοχή όταν το βγάλεις γιατί ο διακόπτης είναι πάνω του και ενώνεται με φίσα με την ασφαλειοθήκη, οπότε μην το...τραβήξεις απότομα (έχει έναν "αέρα" στα καλώδια αλλά όχι πολύ). Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη σαν διαδικασία, απλά θέλει λίγο "πρόγραμμα" για να μην χάσεις βίδες και να ξέρεις πώς να το κουμπώσεις πάλι. Τέλος, τα νέα όργανα defi έχουν ξεχωριστά τη μονάδα και τα πλήκτρα ελέγχου, οπότε μπορείς εύκολα να στερεώσεις μέσα στο κάτω πλαστικό τη μονάδα και να περάσεις έξω τα πλήκτρα (φαίνεται λίγο σε μία από τις φωτογραφίες που σου έβαλα πιο πάνω). ΥΓ: η μόνη (αλλά όχι μεγάλη) "μανούρα" είναι το πώς θα περάσεις το καλώδιο του αισθητήρα από το χώρο της μηχανής στο χώρο επιβατών. Φτάσε μέχρι εκεί και...εδώ είμαστε.
Recommended Posts