Jump to content

athanasiostsak

Member
  • Posts

    824
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by athanasiostsak

  1. Τα Bilstein b6 μπορείς να βάλεις που είναι καλύτερα από τα εργοστασιακά και με μεγαλύτερη διάρκεια. Κι αν θέλεις να λειτουργουν τα πάντα σωστά κάθε 20-25000 χλμ θέλει ευθυγράμμιση,ζυγοστάθμιση.
  2. Μετά από 180.000 χλμ με Bilstein b6 σε A3 TFSI 2.0 quattro (τόσο κράτησαν) έφτασε η ώρα για αλλαγή και πάλι για τα ίδια. Οικονομικά,έβγαλαν χλμ ,δεν κοπανανε(κακώς γράφουν κάποιοι ότι κοπανανε),μπορεί να κοπαναει οτιδηποτε άλλο ,όχι όμως τα αμορτισέρ. Προσωπικά δεν θα έβαζα ποτε σε A3 ελατήρια χαμηλώματος εξ αιτίας της Ελληνικής πραγματικότητας.
  3. Δεν ξερω για τους δισκους αλλα τα τακακια τους ειναι οτι πιο ενοχλητικο σε θορυβο υπαρχει,δεν αντεχω αλλο! Προηγουμενα τακακια τα ferodo ds 2500,χωρις θορυβο,εκπληκτικη αποδοση και διαρκεια(περιπου 80000 χλμ)αλλα στην αλλαγη τους οι χαρακτοι δισκοι ειχαν γινει αχαρακτοι και φυσικα αλλαχθηκαν.Δεν μπορεις να τα εχεις ολα.
  4. Τα ιδια εκανε και σε μενα,την πρωτη φορα αναψε λαμπακι κι εκανε για δευτερολεπτα ενα συνεχες βουητο.Σταματησα,εσβησα,εβαλα ξανα μπροστα και σταματησε.Μετα απο κανα χρονο το εκανε ξανα χωρις να σταματαει,το φορτωσα οδικη γοα το συνεργειο οπου και αλλαχθηκε η αντλια λαδιου.Ευτυχως ολα εγιναν με χαμηλη ταχυτητα και μπορεσα να ακουσω το μοτερ,αλλιως αν δεν το προλαβεις και συνεχισεις χωρις να δουλευει η αντλια λαδιου καταστραφηκες.
  5. Στο δικο μου πριν 1 μηνα περιπου εσπασε η αλυσιδα,ευτυχως ακινητο το αμαξι στο πρωινο ξεκινημα,αλλαχθηκαν τα σχετικα,πληρωθηκαν τα δεοντα και γλυτωσα ευτυχως χωρις ζημιες στο μοτερ.
  6. Αν τα 120 ευρω ειναι ακριβα ,τα 300+ που κανουν τα DS 2500 ,τι ειναι?
  7. Αν ψαχνεις μονο τα συγκεκριμενα εχει μονο μια,αλλα υπαρχουν κι αλλα ενδεχομενως και καλυτερα
  8. Δεν ειναι σιγουρο οτι ολες οι 18αρες παιρνουν τα μεγαλα φρενα,οι δικες μου δεν τα επαιρναν. Οσον αφορα την πτωση αποδοσης νομιζω οτι με ενα καλο τακακι και καλα υγρα φρενων θελει να ξεφυγεις πολυ για να χασουν αποδοση. Στην αγορα παντως υπαρχουν αρκετα καλα και σχετικα φτηνα πολυπιστονα φρενα,θελει λιγο ψαξιμο ,αλλα αξιζει
  9. Τα εχω βαλει ηδη πριν 2-3 μηνες,θα τσεκαρω και θα σας πω ,αν και ποσο εκαψε,νομιζω εχω κανει 2-3 χιλιαδες χλμ
  10. Εξαρταται απο το τι κανεις και που το κανεις!Στο δικο μου εκανα S3 set up πριν απο 5 χρονια,εκανε ψιλοκοψιματα,εβαλα αμεσως APR αντλια και τελειωσα.Δεν αντιμετωπισα ποτε το παραμικρο προβλημα,δισκο-πλατω εχω το εργοστασιακο,εχω κανει πανω απο 60000 χλμ και οταν χρειασθει παλι εργοστασιακο θα βαλω.Αυτα στο διλιτρο quattro,παντως ειναι γεγονος οτι πολλοι αντιμετωπισαν προβληματα.
  11. Γιωργο BMW X3 του 2005 2000κυβ. full extra 50000 χλμ τη δινει 8000 ευρω και δεν την παιρνει κανεις,το ford kuga ειναι οχι απλως σκοτωμενο αλλα και .......απλως ειναι 2500 cc και βενζινοφαγος,οποτε ...Εδω δεν πλησιαζουν τα διλιτρα...
  12. Απο την εμπειρια που αποκομισα τον τελευταιο καιρο που εψαχνα ενα μεταχειρισμενο Α3 για καποιο συγγενη εχω να πω οτι οι τιμες που ζηταει ο καθενας στο ιντερνετ ειναι μονο για τα ματια,πεφτουν συγκλονιστικα καθως δεν κουνιεται φυλλο.
  13. Θα αντεξουμε?

    1. Show previous comments  1 more
    2. athanasiostsak

      athanasiostsak

      Τοτε ο εχθρος ειχε ονοματοεπωνυμο,τωρα....

    3. kostas_7

      kostas_7

      Και τώρα έχει και λέγεται Ελληνική κυβέρνηση

       

    4. kostas_7

      kostas_7

      Το κατά πόσο είναι Έλληνες αυτοί εκεί μέσα δε το ξέρω όμως.

  14. Εψαχνα αυτοκινητο για την αδερφη της γυναικας μου,κατεληξα σε ενα που μου εκανε,το πηγα ,τελειωσε.Αν δεν μου εκανε και χρειαζοταν να ψαξω αλλα 2-3 ειναι προφανες οτι θα παω στο μηχανικο μου που θα μου παρει κι εμενα 10 ευρω.Αλλα ποιος μηχανικος θα σου πει αν το αυτοκινητο εχει ξαναβαφτει και που?Θα σε παραπεμψει σε φαναρτζη και σωστα θα κανει!Και στην προκειμενη περιπτωση σε αυτο που εψαξα εγω ειχε και αεριο που στο ρελαντι δεν δουλευε σωστα, πρεπει να πας σε αλλου ειδους μηχανικο.Στην αντιπροσωπεια ομως τα βλεπουν συνολικα εκτος απο την εγκατασταση αεριου και η γραπτη τους αποτυπωση ειναι δεδομενη κι εχει αλλη βαρυτητα +το οτι στην περιπτωση του αυτοκινητου που τους πηγα εγω αλλαξαν και 4 πολλαπλασιαστες δωρεαν λογω ανακλησης.
  15. Η τιμη ειναι αυτη,συνφωνησε την απο πριν ομως .
  16. Γνωμη μου ειναι να το πας στην αντιπροσωπεια και να ζητησεις τεχνικο ελεγχο. Σου δινουν γραπτως τα παντα με κοστος 70 ευρω,το εκανα μολις προχθες και μου εδωσαν και πληρες κοστολογιο.
  17. Τα προτεινω σαν χρυση τομη,ειναι λιγο πιο σκληρα απο τα δικα μας αλλα οχι τοσο οπως ta aftermarket που εκει εχεις ψιλοκραδασμους κλπ κι απ οσο θυμαμαι και καλη τιμη ειχαν.Συγκριση με τα δικα μας δεν μπορω να κανω επειδη οταν αλλαξα τα δικα μου ηταν απολυτως τελειωμενα και με την αλλαγη ειχα αλλο αμαξι.
  18. Οχι βεβαια και αυτος ειναι ο λογος που καθυστερω να παρω τα τιμολογια και να τα παω στην ασφαλιστικη.
  19. Καθαριστηκαν Γιωργο και μετα απο 2-3 μερες εβγαλαν παλι υγρασια και φοβαμαι μηπως καποια στιγμη δουμε και τα γνωστα στιγματα στους καθρεφτες και μετα κανουν τον Κινεζο στην ασφαλιστικη.
  20. Στην τελευταια μεγαλη νεροποντη δυστυχως εγκλωβιστηκα στην παραλιακη αναμεσα στην Γλυφαδα προς Βουλα και χρειαστηκε να περασω μαζι με πολλους αλλους οδηγους μεσα απο λιμνοθαλασσα.Το αποτελεσμα ηταν να βαλει νερα στο σαλονι(μαλλον απο κατω),να γεμισει νερα η εξατμιση,οι κορνες του αυτοκινητου και τα προβολακια που κυριολεκτικα ηταν γεματα νερο.Ευτυχως εχω ασφαλιστικη καλυψη για θεομηνιες κλπ .Το αυτοκινητο μπηκε σε μαγαζι που ασχολειται με καθαρισμους κλπ. και βγηκε σαν καινουργιο αφου ξυλωθηκαν κυριολεκτικα τα παντα στο σαλονι και καθαριστηκαν με πρωτοφανη προσοχη στη λεπτομερεια.Πηγε ο πραγματογνωμονας της ασφαλιστικης να το δει και απεφανθη οτι καλυπτει τη ζημια οσον αφορα την εργασια καθαρισμου(μονταρισματα-ξεμονταρισματα ) με ενα ποσο της ταξης των 290 ευρω με φπα +κοστος και εργασια για τις κορνες.Οσον αφορα τα προβολακια η διαγνωση του ηταν -φυσηξτε τα να φυγει το νερο και ειναι οκ!(κοστος ανταλακτικου γυρω στα 320 ευρω και τα δυο) Και ρωταω τωρα εγω,ο καθρεφτης μεσα στο προβολακι απο την υγρασια δεν θα σκουριασει? Γνωριζει κανεις απο προσωπικη εμπειρια κατι? Σακης
  21. Γιωργο καλημερα! Για αλλαγη λαδιων + φιλτρο εκτος Audi 80-90 ευρω,για τα σινεμπλοκ εχω να πω οτι εχω βαλει τα του S3 εδω και καιρο που ειναι πιο σκληρα απο τα δικα μας και οχι κατι αλλο προς αποφυγη συντονισμων-κραδασμων κλπ.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.