Jump to content

Recommended Posts

Posted

παιδια να ρωτησω κατι;

στο εργοστασιακο στερεοφωνικο που εχω εγω μπαινει bluetooth handsfree

ή πρεπει να υπαρχει το RNS;

Ζήλεψες αγόρι μου? :sHa_hehe:

ΥΓ: φυσικά και μπαίνει. Υπάρχει και εργοστασιακό και της kufatec από όσο ξέρω.

Posted

μητσοοοοοο ετοιμασου...........

:sHa_comfort:

Posted

Ωχ, α δεν ξέρω απ΄ αυτά μην με μπλέκετε εμένα :clap2:

Δημήτρης

• 2 months later...
Posted

Για το audi concert νομιζω μπαινει Γιωργο. Αυτο που δωσανε στον Γιωργο απο την kufatec και δεν του εκανε λογω bose, πρεπει να κανει στα δικα μας.

ερωτηση παιδια γιατι ζηλεψα. εχω το concert cd αν κανει οπως ειπατε παραπανω ποσο κανουν τα πραγματακια αυτα και απο που??? ευχαριστω προκαταβολικα και πολλα μπραβο στην δουλεια του φιλου

Posted

ερωτηση παιδια γιατι ζηλεψα. εχω το concert cd αν κανει οπως ειπατε παραπανω ποσο κανουν τα πραγματακια αυτα και απο που??? ευχαριστω προκαταβολικα και πολλα μπραβο στην δουλεια του φιλου

~250€ χωρίς τοποθέτηση (με ΦΠΑ) είναι η τιμή φίλε. (για το kufatec μηχάνημα - ο Δημήτρης Κον μου είχε πει ότι υπάρχει και εργοστασιακό κιτ της audi, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει ΚΑΙ για concert)

Υπάρχει και επίσημος αντιπρόσωπος στην Αθήνα (citysound). Ρώτησέ τον αν μπορεί να στα στείλει και αν συνεργάζεται με κάποιον στα μέρη σου. ;)

Posted

Υπάρχει, αλλά θέλει αντάπτορες επιπλέον, ενώ στο Α3 κουμπώνει κατευθείαν.

Δημήτρης

• 1 year later...
Posted

Υπάρχει, αλλά θέλει αντάπτορες επιπλέον, ενώ στο Α3 κουμπώνει κατευθείαν.

Δημήτρης

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο...όσον αφορά το "εργοστασιακό" κιτ Bluetooth της audi, δεν πιστεύω να εννοείς αυτό που παραθέτει πιο πάνω ο Κάβουρας. http://www.citysound.gr/cars/audi/a3/a3-8p-8pa-cabrio-2003-2012/audi-chorus-2-concert-2-symphony-2-adaggio-fiscon-basic-bluetooth-handsfree-car-kit-phone-detail

Εννοείς είναι ακριβώς plug&play όπως και το εργοστασιακό το συγκεκριμένο της fiscon?

Γιατί έψαξα στο eBay και για το concert >2009 οι τιμές ξεκινάνε από τα 280€ και πάνω, για το oem.

Με ενδιαφέρει να βάλω απλώς Bluetooth χωρίς ράβε-ξήλωνε στο concert με έλεγχο από το mfsw

Posted

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο...όσον αφορά το "εργοστασιακό" κιτ Bluetooth της audi, δεν πιστεύω να εννοείς αυτό που παραθέτει πιο πάνω ο Κάβουρας. http://www.citysound.gr/cars/audi/a3/a3-8p-8pa-cabrio-2003-2012/audi-chorus-2-concert-2-symphony-2-adaggio-fiscon-basic-bluetooth-handsfree-car-kit-phone-detail

Εννοείς είναι ακριβώς plug&play όπως και το εργοστασιακό το συγκεκριμένο της fiscon?

Γιατί έψαξα στο eBay και για το concert >2009 οι τιμές ξεκινάνε από τα 280€ και πάνω, για το oem.

Με ενδιαφέρει να βάλω απλώς Bluetooth χωρίς ράβε-ξήλωνε στο concert με έλεγχο από το mfsw

Όχι αναφέρομαι στο ΟΕΜ. Αν ψάξεις, βρίσκεις αρκετά φθηνότερο, από την τιμή που αναφέρεις. Ράβε - ξύλωνε, θες ούτως ή άλλως, όποια μονάδα και να βάλεις, όπως και καλωδίωση, κεραία και μικρόφωνο.

Δημήτρης

Posted

Το πλεονεκτημα της kufatec ειναι οτι δεν χρειαζεται να ξερεις την καλωδιωση. σου δινει ανταπτορα που ειναι ολα έτοιμα. Εχω ομως γραψει και τα μειονεκτήματα του συστήματος.

Προσωπικα ψαχνω να το δωσω καπου (αν γινεται) και να βαλω το ΟΕΜ. Ισως εχει περισσότερη μανούρα να μπει αλλα πιστευω οτι αξιζει ο κόπος.

• Like 1