PanA4 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Γιάννη,θα σου πω κι εγώ την άποψή μου. Θα συμφωνήσω με τον Kavoura. Βάλε την ΙΗΙ χωρίς πολύ πίεση στις χαμηλές στροφές για να μην καταπονήσεις το δίσκο και μετά δώσε λίγο παραπάνω. Να είσαι προετοιμασμένος οτι ο δίσκος είναι αναλώσιμο αλλά μην βιαστείς να τον αλλάξεις αν δεν σου παρουσιάσει πατινάρισμα. Αν δεν πατάς τέρμα γκάζι από 1500-2000 στροφές θα σου βγάλει αρκετά χιλιόμετρα. Για δίσκο,κατ' εμέ,πήγαινε σε κέβλαρ. 6
ianos Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Κατι τέτοιο σκεφτομαι. Θα μιλήσω και με το Γιαννη για να μου πει τη γνωμη του! Ο δίσκος δεν με εχει απασχολήσει με πατιναρισματα εώς τωρα αλλα επειδη τα κανω ταξιδάκια 1000+ χιλιομέτρων δεν θα ηταν οτι καλύτερο να ψάχνομαι για αλλαγη στη μεση της διαδρομής. Εσυ Κέβλαρ εισαι;;
PanA4 Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ναι,κέβλαρ έχω βάλει. Πάντως για να πατινάρει πρέπει να του πιεις το αίμα στη διαδρομή και να ζεσταθεί πολύ. Σε ταξίδι λίγο δύσκολο να το πετύχεις αλλά ακόμα και να γίνει,αν οδηγείς χαλαρά χωρίς απότομα πατήματα,θα κρυώσει και θα στρώσει πάλι.Δεν είναι κάτι μόνιμο ή κάτι που θα σε αφήσει στο δρόμο επιτόπου. 1
GianKitsa4 Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Όπως τα είπαμε και στο τηλεφωνώ. Μην φοβάσαι τίποτα ούτε καν το δίσκο άπλα να έχεις κατά νου ότι θα το χρειαστείς κάποια στιγμή πιο γρήγορα απο το να ήσουν μαμά, βεβαία ειναι και αναλόγως το πόδι και εσύ από οτι ξέρω είσαι και καφτης!!!!!! εεεεεεεεε καβουρα??????. 2
ianos Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Οχι ρε Γιαννη, τι κάφτης. Άλλοι δουλεύουν 2μπαρα εδω μεσα!!! 1
Kavouras Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 (edited) πως τα είπαμε και στο τηλεφωνώ. Μην φοβάσαι τίποτα ούτε καν το δίσκο άπλα να έχεις κατά νου ότι θα το χρειαστείς κάποια στιγμή πιο γρήγορα απο το να ήσουν μαμά, βεβαία ειναι και αναλόγως το πόδι και εσύ από οτι ξέρω είσαι και καφτης!!!!!! εεεεεεεεε καβουρα??????. Δεν καταλαβαίνω τι λες... Οχι ρε Γιαννη, τι κάφτης. Άλλοι δουλεύουν 2μπαρα εδω μεσα!!! Σα να άκουσα το όνομά μου... Edited December 10, 2015 by Kavouras
ianos Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Δεν καταλαβαίνω τι λες... Σα να άκουσα το όνομά μου... Τώρα και σε ios 3
Dimitris_Kon Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Γιαννη σε ποιον θα το βάλεις; Εχε υπόψη (αν και θα το γνωρίζει ο μηχανικος) οτι θες και μερικές φλαντζες λαδιου στο σωλήνα παροχής και απορροής, κοστίζουν ελάχιστα, μην σου βάλει τις ίδιες τις πατημενες. Δημήτρης 2
ianos Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 (edited) Για συνεργείο θα περάσω Αυριο απο τον Φονσο να μιλησουμε. Για τα μικροπράγματα εχουν ηδη ενημερώσει ο 2μπαρος και ο Γιαννης!! Εννοείται πως σωλήνακια, φλαντζες και λοιπα πραγματάκια θα αλλάξουν με νεα! Ειχα ηδη στο μυαλό μου να αλλαξω και φιλτρο βενζινης. Υπαρχει τρόπος να τσεκάρουμε αντλία βενζινης; Τι αλλο πιστεύεις οτι ειναι καλο να τσεκάρω η να αλλαξω; Edited December 10, 2015 by ianos
Dimitris_Kon Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Μπορεις να δεις μονο με λογκαρισμα πρακτικά, αν και αυτές δεν ειναι τόσο ευαίσθητες όσο της πρώτης γενιάς. Αν σε παίρνει οικονομικά, εκτός απο όλες τις φλαντζες (και της πολλαπλής), κανε και ένα καθαρισμό στην πολλαπλή εισαγωγής και την αντίστοιχη πλευρά του κινητήρα. Επισης, καλο θα ήταν να έχεις φρέσκα σχετικα λάδια να γυρίσεις το τουρμπο σου. Δημήτρης 2
ianos Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Φονσός μου είπε πως μπορεί να το κοιτάξει μετά τις 7/1. Θα χρειαστεί το αυτοκίνητο 2 ημέρες μέσα και δεν είναι σίγουρος πως μπαίνει κουτί.. (Το τελευταίο προφανώς οφείλεται πως τον πέτυχα στη μέση της δουλειάς και δεν ήταν πολύ συγκεντρωμένος) Τα λάδια τα άλλαξα πριν από 2.000 χλμ περίπου. Φλάντζες σωληνάκια θα αλλαχθούν όλα. Καθαρισμός θα προσπαθήσω να γίνει. Τώρα μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα την τοποθετήσω, είπαμε να κάνουμε 1-2 πράγματα να περάσει η ώρα ευχάριστα... Έβαλα isofix http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/20470-audi-a4-b8-a5-isofix-retrofit/ Άλλαξα πλαφονιέρα Η δεξιά είναι η νέα. Ανεπαίσθητη η αλλαγή, αλλά έχω μια spare για να δοκιμάσω τη μόντα με το parking άφοβα!! Ήρθαν κι αυτά. Τοποθετήθηκαν νύχτα οπότε δεν έχω φωτογραφίες της προκοπής. Ευχαριστώ τον Μάνο που υπέμεινε το κρύο κάνοντάς μου παρέα... 4
skia Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Γιάννη την πλαφονερια γιατί την άλλαξες δεν βλέπω καμία διαφορά........ Η κάτι έχασα [emoji298] [emoji298] [emoji298] [emoji298] [emoji298] Θάνος
ianos Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Ήθελα να εχω μια spare πλαφονιέρα για να πειραματιστώ. Αυτη που βρήκα ειχε νίκελ γυρω απο τους διακόπτες και τα σποτάκια. Μικρη διαφορα. Οποτε έβαλα τη νεα στο αυτοκινητο και θα παίξω με την παλιά!! Αν δεν ήθελα να δοκιμάσω το κολπάκι με τις γκαραζόπορτες δεν θα έμπαινα στη διαδικασία...
ma4nos Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Φονσός μου είπε πως μπορεί να το κοιτάξει μετά τις 7/1. Θα χρειαστεί το αυτοκίνητο 2 ημέρες μέσα και δεν είναι σίγουρος πως μπαίνει κουτί.. (Το τελευταίο προφανώς οφείλεται πως τον πέτυχα στη μέση της δουλειάς και δεν ήταν πολύ συγκεντρωμένος) Τα λάδια τα άλλαξα πριν από 2.000 χλμ περίπου. Φλάντζες σωληνάκια θα αλλαχθούν όλα. Καθαρισμός θα προσπαθήσω να γίνει. Τώρα μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα την τοποθετήσω, είπαμε να κάνουμε 1-2 πράγματα να περάσει η ώρα ευχάριστα... Έβαλα isofix http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/20470-audi-a4-b8-a5-isofix-retrofit/ Άλλαξα πλαφονιέρα Η δεξιά είναι η νέα. Ανεπαίσθητη η αλλαγή, αλλά έχω μια spare για να δοκιμάσω τη μόντα με το parking άφοβα!! Ήρθαν κι αυτά. Τοποθετήθηκαν νύχτα οπότε δεν έχω φωτογραφίες της προκοπής. Ευχαριστώ τον Μάνο που υπέμεινε το κρύο κάνοντάς μου παρέα... Ήθελα να σιγουρευτω οτι εμαθες να τις τοποθετεις... ωστε να κανεις την τοποθετηση κ σε μενα... Super το αποτέλεσμα... το αδικει η φωτο...!! Μάνος 5
ianos Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Η αλήθεια είναι πως όσες φωτο και αν έβγαλα σήμερα το αποτέλεσμα είναι όντως χειρότερο της πραγματικότητας. Μάλλον θέλει Kavoura για να αποτυπωθεί καλά η πραγματικότητα στις φωτογραφίες!!!
skia Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Η αλήθεια είναι πως όσες φωτο και αν έβγαλα σήμερα το αποτέλεσμα είναι όντως χειρότερο της πραγματικότητας. Μάλλον θέλει Kavoura για να αποτυπωθεί καλά η πραγματικότητα στις φωτογραφίες!!! Βάλε λαστιχενια πατάκια τόσα έχεις βάλει αυτό δεν έβαλες [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] Θάνος 1
skia Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Θάνος Edited December 17, 2015 by skia
ianos Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Δεν με τρελαίνουν Θάνο. Πιο παχιά μοκέτα άνετα!!
skia Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ώρεα βάλε κάτι τέλος πάντων!!!! Εχω και κάτι σεμεδακια από την γιαγιά μ αν θες........ [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] Θάνος 5
Kavouras Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Δεν με τρελαίνουν Θάνο. Πιο παχιά μοκέτα άνετα!! υπάρχουν audi original accessory με exclusive πατάκια (βλέπε δικό μου topic για τα Α3). ΥΓ: εντομεταξύ έτσι όπως το έγραψα, θα νομίζει κανείς ότι κάνουν κανα χιλιάρικο!! χαχαχαχα
skia Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 υπάρχουν audi original accessory με exclusive πατάκια (βλέπε δικό μου topic για τα Α3). ΥΓ: εντομεταξύ έτσι όπως το έγραψα, θα νομίζει κανείς ότι κάνουν κανα χιλιάρικο!! χαχαχαχα Εγώ παντός από καρεντα τα πειρα ένα 50αρικο τα 2 μπροστά και 40 τα πίσω νωμιζω.... μοκετα δεν έχω δει original καβούρα βάλε φώτο να δω....... [emoji2] Θάνος
Kavouras Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Στο θέμα μου (εδώ) και στο garage μου (εδώ). Πάντως προσωπικά πιστεύω ότι αξίζουν πολύ, παρότι η τσουχτερή (σχετικά πάντα) τιμή τους σου αφήνει αρχικά μια πικρή γεύση και πιστεώ πως για κάποιους είναι αρκετά αποτρεπτική.
ianos Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Επειδή τα πατάκια του Γιώργου τα είδα όταν τα πήρε, δίνουν πραγματικά άλλη αίσθηση..
Recommended Posts