Jump to content

Recommended Posts

Posted

Με γειες! Πως το βλέπεις, τελειώνουμε ποτέ? Ή θα βάλεις ό,τι υπάρχει σε προαιρετικό εξοπλισμό πάνω?

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Με γειες! Πως το βλέπεις, τελειώνουμε ποτέ? Ή θα βάλεις ό,τι υπάρχει σε προαιρετικό εξοπλισμό πάνω?

Δημήτρης

φήμες λένε ότι η λίστα με τα πράγματα που θέλει να βάλει φτάνουν τα 2 φύλλα (μπρος-πίσω γραμμένα)

• Like 2
Posted

Καλορίζικο και το τιμόνι John !

Αυτό με την διαφορά στην αφή , οφείλεται στην ποιότητα του δέρματος ή ότι είναι τριακτινο ?

Θοδωρή η διαφορά στην αφή οφείλεται στο δέρμα, κυρίως στο ότι είναι αρκετά πιο σαγρέ από ότι σε αυτό που είχα. Οκ, το προηγούμενο είχε και καμια 50αριά χιλιάδες χιλίομετρα πάνω του ενώ αυτό είναι σχεδόν καινούργιο (παραγωγή μέσα του 2011 και βρίσκεται ήδη κανά χρόνο στην αποθήκη μου), οπότε έγκυρα συμπεράσματα με την πάροδο του χρόνου!!

ΠΑΡΑ πολύ ωραίο το τιμόνι. 

Προσωπικά μου αρέσει και η άσπρη ραφή που έχει. :)

Επίσης προσωπική προτίμηση είναι στα αριστερά-δεξιά να έχει το τιμόνι το "golf"-διάτρητο δέρμα για καλύτερη αίσθηση στο χέρι, αλλά είναι ίσως περισσότερο προσωπικό κόλλημα παρά ότι ΟΝΤΩΣ κάνει τη διαφορά...

Όπως κι αν έχει, το τιμόνι είναι (σχεδόν) το μισό εσωτερικό :)

Γιώργο η αλήθεια είναι πως έχω και ένα τριάκτινο έτσι όπως το λες, με το διάτρητο δέρμα στα πλάγια, απλά αποφάσισα να βάλω αυτό επειδή είχε καλύτερη αίσθηση στην αφή και τη λευκή ραφή που, όντως, μου αρέσει πάρα πολύ!!

Καλορίζικο!!!!

Τα τριάκτινα έχουν άλλη χάρη!!!!!!

Και τα κτήνη που οδηγείς ρε φίλε έχουν άλλη χάρη, αλλά τι να κάνουμε που δεν μπορούμε ακόμη να τα βάλουμε στο γκαράζ μας!!!

καλορίζικο Γιάννη! Πολύ ωραία αναβάθμιση αναμφισβήτητα!! :sHa_wink3:

Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο!!! Και για έναν ακόμη λόγο, αφού εάν δεν είχα το καλώδιό σου, δεν θα μπορούσα να κωδικοποιήσω τίποτα!!!

Δημήτρης

Σκέφτομαι να του βάλω φτερά από rs4 αλλά ήθελα να μιλήσουμε λίγο μαζί πριν

:chair:

φήμες λένε ότι η λίστα με τα πράγματα που θέλει να βάλει φτάνουν τα 2 φύλλα (μπρος-πίσω γραμμένα)

Γιώργο, όταν το πήρα, μου κακοφάνηκε που δεν είχε 3-4 πραγματάκια που ήθελα πάνω του, αλλά από εξοπλισμό μου φαίνονταν πως είχε καλό.

Μετά άρχισα να ανακαλύπτω ότι δεν είχε φως στο ντουλαπάκι πχ, μια μικρομλκ απο εδώ, μια άλλη από εκεί, οπότε άρχισα να βάζω...

Έμπλεξα και με κάτι περίεργους τύπους από εδώ μέσα που ο ένας έπαιζε με τα φωτάκια και άλλαζε σαλόνια πιο γρήγορα από τη skia του, ο άλλος έβρισκε part number και έκανε κωδικοποιήσεις με κλειστά μάτια, ο άλλος όταν μεγαλώσει θέλει να ανοίξει εργοστάσιο με τιμόνια, ο άλλος είναι το ψυχολογικό μου support και το πολύμπριζό μου ταυτόχρονα κάθε βράδυ όταν ηρεμούμε και κάνουμε ένα τσιγάρο, ο άλλος έχει ένα τέρας στο γκαράζ του που ξεκίνησε από ταπεινο Α4 και έχει γίνει rs4 κάνοντάς μας να ζηλεύουμε, ο άλλος παρήγγειλε το a3 του με έξτρα εξοπλισμό που στοίχιζε όσο ένα Α4, ο άλλος έχει ένα τούμπανο λευκό Α4 που δοκιμάζει πράγματα για εμάς και μας ενημερώνει πριν την πατήσουμε οι υπόλοιποι, ο άλλος αυτό, ο άλλος εκέινο, ο άλλος το παράλλο.....

Και μετά αναρωτιώμαστε όντως γιατί η σελίδες με τα to do's του καθενός είναι ολόκληρος τόμος...

PS1: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι απλά συμπτωματική  :sSig_busted:

PS2: Δυο τρία πραγματάκια κάνω ακόμη και τέλος  :sSig_busted:

PS3: Πιστεύω πως πιο ήρεμες θα ήταν οι οικογένειες μας εάν είχαμε μπλεξει με ναρκωτικά παρά με αυτοκίνητα  :chair:  

• Like 10
Posted (edited)

Καλές όμορφες -διαδρομές Γιάννη!!!

Μπράβο στην υπομονή σου να κρατάς τριάκτινα 1 χρόνο στην αποθήκη :)

Τα είπες όλα!!

Έχει κόσμο με πολύ όρεξη εδώ μέσα σε όλους τους τομείς.

Τέλεια  παρουσίαση στο πρώτο post :sSc_jawdrop2:  όλος ο εξοπλισμός μαζεμένος, με το καλό και αυτά που θες να προσθέσεις.

Edited by konan
  • Like 2
Posted

Φιλαράκι να το χαίρεσαι! Μου αρέσει που δεν έχεις αφήσει κάτι που να μην το πειράξεις, εκτός από ανάρτηση ίσως. Εσωτερικό, εξωτερικό, μοτέρ, φρένα. Σούπερ!!!

• Like 2
Posted

Καλορίζικο! βάλε μπόλικο έξτρα εξοπλισμό όλα τα καλά που θες να γίνει ακόμα καλύτερο :icon_turbo:

• Like 1
Posted

καλοριζικο Γιάννη!!! Αντεξες ενα χρονο να το εχεις αποθηκη? Εμενα που ειχε το τριακτινο και μετα του εβαλα τα χειριστήρια στο τιμονι και το CC ειχα κλείσει ραντεβου με τον μαστορα για τοποθέτηση πτιν ακομα τα παρω στα χερια μου... :JC_cheesy:  :JC_cheesy:

• Like 1
Posted

Τάσο, έχω ακόμη 1-2 κούτες στο γκαράζ, κι εγώ δεν θυμάμαι από πότε..

Ενα Symphony σίγουρα εδώ και 2 χρονια, άλλο ένα 3άκτινο τιμόνι, ένα σετάκι με κάποια B&O, φωτιζόμενα χερούλια, κάτι πάνελ από πόρτες για να τα κανιβαλλισω και κάτι άλλα ψιλά που ακόμη δεν έχω αξιωθεί να βάλω....

Συνήθως στοκάρω, περιμένω να έρθουν και 2-3 πραγματάκια για να ξηλώνω μια και καλή, μετά σκέφτομαι ότι θα πρέπει να βάλω κάτι ακόμη, οπότε το παραγγέλνω χάνοντας κανα μήνα περιμένοντας να έρθει, έως τότε έχω παραγγείλει και κάτι άλλο......

Τώρα για παράδειγμα περιμένω τα λαμπάκια που μπαίνουν κάτω από τις πόρτες, τα χειριστήρια των παραθύρων με νίκελ, ουτως ώστε όταν έρθουν να τα βάλω μια και καλή στα πανελ, να τα ντυσω με δερμα, να κάνω ένα- δυο πραγματα που θέλω ακόμη και να τα τοποθετήσω όλα μαζί...

Κάποια στιγμή, όταν δεν χωράω στο γκαράζ, είτε με πιάνει η αναλαμπή το ξηλώνω όλο και τοποθετώ ή τα μεταφέρω στην αποθήκη και τα δίνω στον επόμενο ιδιοκτήτη σε κούτες....

Σε κάποια γωνία έχω ακόμη εδώ και 7-8 χρόνια κάτι φανάρια από ένα forfour που τους είχα βάλει angeleyes αλλά το πούλησα πριν τα τοποθετήσω και ξέχασα να τα δώσω στον επόμενο, ένα πλήρες σετ με αναδιπλούμενη οθόνη και όλη την καλωδίωση για το rx8 από το 2010 κτλ...

• Like 2
Posted

...ένα σετάκι με κάποια B&O...

:brows:

Posted

:brows:

:brows: :brows: :brows:

• Like 1
Posted

:brows:  :brows:  :brows:

Και εσύ Βρούτε?

• Like 1
Posted

Για να μην παρεξηγούμαστε, δεν είναι όλο το σετ, κάποια ηχεία είναι και κάποια καπάκια.

Δυστυχώς δεν έχω ακόμη το βασικότερο που είναι ο ενισχυτής και επειδή είχα ξεκινήσει με chorus δεν έχω καμία καλωδίωση πέραν της βασικής.

Όποτε απο τη στιγμή που δεν είχα ακούσει πολύ κολακευτικά σχόλια για το b&o είχα σκεφτεί να μην το πολύζόρισω.

Μετά βέβαια μπήκα στο αυτοκίνητο του George fsi που έκανε ολόκληρο το retrofit και είδα πως η απόδοση ήταν πολύ καλύτερη απο αυτή που φανταζόμουν και σίγουρα υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου, συνεπώς άρχισα να το ξανασκέφτομαι.. Απο Σεπτέμβρη ομως...

• Like 2
Posted

Για να μην παρεξηγούμαστε, δεν είναι όλο το σετ, κάποια ηχεία είναι και κάποια καπάκια.

Δυστυχώς δεν έχω ακόμη το βασικότερο που είναι ο ενισχυτής και επειδή είχα ξεκινήσει με chorus δεν έχω καμία καλωδίωση πέραν της βασικής.

Όποτε απο τη στιγμή που δεν είχα ακούσει πολύ κολακευτικά σχόλια για το b&o είχα σκεφτεί να μην το πολύζόρισω.

Μετά βέβαια μπήκα στο αυτοκίνητο του George fsi που έκανε ολόκληρο το retrofit και είδα πως η απόδοση ήταν πολύ καλύτερη απο αυτή που φανταζόμουν και σίγουρα υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου, συνεπώς άρχισα να το ξανασκέφτομαι.. Απο Σεπτέμβρη ομως...

Γιάννη εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν όταν με το καλό το επιχειρήσεις, να παίρνουμε κι εμείς ιδέες! Είναι πολύ ωραία προσθήκη ομολογουμένως και συνοδευόμενο από έναν καλό ενισχυτή τουλάχιστον ανεβαίνει επίπεδο κατ' εμέ...

αν δεν τα καταφέρεις βέβαια, λέω εγώ τώρα, πετάω ένα παράδειγμα... χτύπα ένα τηλέφωνο κατα δω....ίσως σου κάνω τη χάρη και το πάρω...

• Like 1
Posted

Στάθη εάν ψάχνεσαι δεν είναι τίποτα όπως κοιτάζω για εμένα εάν βρω κάτι για σένα να ενημερώσω!!!

George σε εσένα που είσαι καγκουρακος :P :p θα ταίριαζε τέρμα το b&o και θα ξεμπερδεύες και το κτήνος που εχεις στο πορτμπαγκάζ για sub!!!

• Like 1
Posted

Οσο συζητούσαμε λοιπόν ήμουν σε συνεργείο για να μου ξεκλειδώσουν το symphony!

Όλα καλά, δεν ήταν κλεμμένο, το γεμίζω με 6cd, βάζω και τη την sd, φεύγω.

Κάποια στιγμή δοκιμάσω να βάλω Ραδιο!

Δεν κανει scan στα fm μετά το 88,90...

Κανει απο το 75 έως το 89. Απο εκεί και μετά ξαναγυρνάει στο 75...

Μλκ στην κωδικοποίηση η στη συσκευή;;;

• Like 1
Posted

Μου κάνει σε κωδικοποίηση το πρόβλημα εκτός αν κάτι πήγε στραβά με το βύσμα της κεραίας. Μπορείς να κάνεις ένα σκανάρισμα του module 56 να δούμε τι κωδικοποίηση έχει?. 

Posted

Όχι γιατί ταυτόχρονα δεν μου δουλεύει και το vag com

Posted

Έτσι δούλευε  το ράδιο όταν ήταν  και  σε κατάσταση safe mode;

Στα AM σκανάρει; πιάνει κανένα σταθμό από κει;

Δεν του βγάζεις ρεύματα για λίγο μήπως ξεκολλήσει;

Αν ήταν πρόβλημα κεραίας πιστεύω θα έκανε scan και δεν θα έπιανε τίποτα.

Από ποια χώρα το έχεις πάρει;

Μήπως πρέπει να δηλωθεί κάπου χρήση για Ευρώπη; 

Posted

Όχι γιατί ταυτόχρονα δεν μου δουλεύει και το vag com

Το βάζω στην obd δεν ανάβει ουτε πράσινο ουτε κόκκινο λαμπάκι και βγάζει το μνμ not plugged into car...

Γιάννη φέρτο Παρασκευή να το δούμε αν μπορείς ;)

Δημήτρης

Posted

Λοιπόν αφού δεν κατάφεραμε κάτι με τον Νεκταριο θεωρώ την παρτίδα χαμένη...

Αύριο επιστροφή στο concert. Πάμε πάλι για protection removal γμτ.

Μητσο ναι θα το φέρω αύριο!! Κατα τις 6:30-7:00 λογικά θα περάσουμε. Θα είσαι η θα έρθεις κατα τις 10 και θα κράζεις μετά;;

Posted

Λύσσαξες ρε! Θα είμαι εκεί, κανόνισε να λείπεις.

Δημήτρης

Posted

Λοιπόν αφού δεν κατάφεραμε κάτι με τον Νεκταριο θεωρώ την παρτίδα χαμένη...

Αύριο επιστροφή στο concert. Πάμε πάλι για protection removal γμτ.

Μητσο ναι θα το φέρω αύριο!! Κατα τις 6:30-7:00 λογικά θα περάσουμε. Θα είσαι η θα έρθεις κατα τις 10 και θα κράζεις μετά;;

Εντοπίσατε το πρόβλημα;

Posted (edited)

Απλά να προσθέσω ότι τελικά βγάζει σφάλμα στην κεραία το radiocd:

1 Fault Found:

02983 - Connection between Impedance Converter 1 and Window Antenna

011 - Open Circuit

Από ότι έψαξα αυτό μπορεί να συμβεί είτε αν έχει χάσει την επαφή η κεραία στο πίσω τζάμι, ή επίσης αν ο ενισχυτής κεραίας δεν είναι συμβατός με το radiocd. Τελικά μιας και το συγκεκριμένο symphony είναι αρκετά παλιό και από Αγγλία, και επειδή φαντάζομαι ότι δεν έκανες πρόσφατα καμιά δουλειά στον χώρο της κεραίας, τείνω προς το δεύτερο Γιάννη.

Edited by Nexus
  • Like 1