j3r0n1m0 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Ψαχνω για s3 8l..Εκτος απο τα κλασσικα πραγματα οπου πρεπει να προσεξω σε ενα μεταχειρισμενο,τι αλλο θα πρεπει να κοιταξω στο συγκεκριμενο μοντελο?Διαβασα σχεδον ολα τα topics και δεν βρηκα καποιο επαναλαμβανομενο προβλημα πανω σε αυτο το μοντελο,παρα μοναχα μεμονωμενα προβληματα.. Θα ναι το πρωτο μου τουρμπο αυτοκινητο,καθως μεχρι τωρα περασαν μονο ατμοσφαιρικα απο τα χερια μου..Οποτε δεν εχω και μεγαλη εμπειρια πανω σε τουρμπο.. Εχω και ολες ερωτησεις τις οποιες θα τις γραφω αργοτερα σε αυτο το topic.. Δημητρης
acen3g Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Καλως ορισες φιλε μου.Ευχομαι να βρεις κατι καλο.Το συγκεκριμενο αμαξι το ειχα για μια εξαετια.Εμεινα απολυτα ικανοποιημενος μεχρι που το πουλησα.Απο προβληματα δεν ειχα.Σε εξι χρονια μονο το μεγαλο σερβις ειχα κανει και μια αλλαγη ενος ακρομπαρου, εναν αισθητηρα λαμδα καθως και εναν maf.Κοιτα μονο στην τουρμπινα για λαδια στο κολλαρο και καλο θα ηταν να γινοταν μια βολτα με διαγνωστικο vag-com,για να δεις και πως θα δουλευει,γιατι μπορει και να εχει προγραμμα το αμαξι που θα βρεις!!!
Moican Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 (edited) Καλώς όρισες! Σκυλί το 8L! Αν βρεις κάποιο συντηρημένο σωστά, θα είναι λογικά και η τουρμπίνα του. Σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο πάντως, θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν την κατάστασή του. Ανάλογα τα χλμ θα πρέπει να δεις και την πολλαπλή του για καμιά ρωγμή, εκτός του τούρμπο. Αν έχει πρόγραμμα, ίσως έχει και καταπονήσεις που θα φανούν σε έλεγχο από γνώστη μηχανικό(εξειδικευμένος στο group). Εύχομαι να βρεις και να επιλέξεις σωστά. Φυσικά να δεις και το haldex! Edited April 22, 2013 by Moican
giorgos1992 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 εγω θα σου προτεινα κατι αλλο που μου προτειναν ορισμενα παιδια απο εδω μεσα και δεν το ακουσα..μακρια απο τους μαλ..ες τους μηχανικους αν προκειται να αγορασεις αυτοκινητο δεν ασχολουνται καθολου..πηγαινε στην karenta και ζητα τεχνικο ελεγχο που περιλαμβανει ελεγχο 3 σημειων (φανοποιια μηχανικα και ηλεκτρικα μερη ) με κοστος 74 ευρω..μην τα λυπηθεις καντο και θα με θυμηθεις ετσι πηγα και γω για το καρφι και εχασα το πεταλο λυπηθηκα τα 74 και εχω ζημια 2000 χιλιαρικα..γνωμη μου παντα φιλικα.. 2
Recommended Posts