andrewcyp Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 ωχ ωχ... αυτές είναι δηλώσεις.... Aς προσέξει δεν θα παίζει μόνος του εφέτος.... Ήδη μπαίνω σε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης μασέλας και κορμιού για να τον κοντράρω στα ίσα σε όλα!!! ήμασταν σίγουροι πως θα έρθεις ! και για αυτό το λόγο σήμερα έκανα κράτηση στο όνομα σου :)!!!!!!! Τέλεια! Κατάθεση Δευτέρα όμως γιατί το internet banking μου κάνει το δύσκολο... Μυρίζομαι δουλειές του Ανέστη για να σαμποτάρει..
nikos0583 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Aς προσέξει δεν θα παίζει μόνος του εφέτος.... Ήδη μπαίνω σε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης μασέλας και κορμιού για να τον κοντράρω στα ίσα σε όλα!!! :) !!!!!!! Τέλεια! Κατάθεση Δευτέρα όμως γιατί το internet banking μου κάνει το δύσκολο... Μυρίζομαι δουλειές του Ανέστη για να σαμποτάρει.. Ανδρέα δεν υπαρχή πρόβλημα έχω ήδη μιλήσει με το ξενοδοχείο και είναι όλα οκ !! όποτε μπορέσεις κάνεις την κατάθεση
Anestis S4 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Πρόβλημα -> ξεπεράστηκε. Συμπέρασμα... θα κλάψει ο Ανέστης φέτος είμαι αποφασισμένος να τον...Πνίξω τον άτιμο! Δε σε βλεπω καλα..... το τελευταιο διαστημα εχω ξεφυγει κ μαλλον προβλεπετε δυσκολο ΕΩΣ απιθανο το εργο σου!! Το πολυ πολυ.... να χασεις κ κανα χερι η ποδι!! χαχαχαχα ωχ ωχ... αυτές είναι δηλώσεις.... Πως το βλεπεις εσυ?? Να τον συγωρεσω το μικρο η οχι για τις δηλωσεις του?? .................................................................................... ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ.... Στη λιστα βαλτε με μονο. Αν ξημερωσει τιποτα καλο μπορει να ειμαι κ με παρεα , αλλα βασικα θα ειμαι μονος! 3
panthir Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Πως το βλεπεις εσυ?? Να τον συγχωρεσω το μικρο η οχι για τις δηλωσεις του?? .................................................................................... ασε να δουμε πρώτα τι μπορεί να κάνει.... και ζητάει συγνώμη μετα... χεχε
andrewcyp Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Δε σε βλεπω καλα..... το τελευταιο διαστημα εχω ξεφυγει κ μαλλον προβλεπετε δυσκολο ΕΩΣ απιθανο το εργο σου!! Το πολυ πολυ.... να χασεις κ κανα χερι η ποδι!! χαχαχαχα Πως το βλεπεις εσυ?? Να τον συγωρεσω το μικρο η οχι για τις δηλωσεις του?? .................................................................................... πήγαινε για εξομολόγηση... πλύσου,καθάρισε δοντάκια, νυχάκια και πατουσούλες... και ετοιμάσου.... δεν θα 'μαι μόνος άλλωστε, θα 'χω συμμάχους... 1
Dimitris_Kon Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Νίκο συμπλήρωσε σε παρακαλώ τη λίστα Dimitris_Kon +1 Βελος +1 Δημήτρης 1
Velos Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Νίκο συμπλήρωσε σε παρακαλώ τη λίστα Dimitris_Kon +1 Βελος +1 Δημήτρης Nαι βασικά Νίκο βάλε στη λίστα το +1 του Δημήτρη και το δικό μου +1 στο ίδιο δωμάτιο..... και εμάς βάλε μας σε ένα δίκλινο δίπλα στο μπουκλάκια μας τον "ωχ" να δεί το βράδυ κάτι έργα πολεμικά χαχαχαχαχαχαχ :sHa_hehe: 1
panthir Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Nαι βασικά Νίκο βάλε στη λίστα το +1 του Δημήτρη και το δικό μου +1 στο ίδιο δωμάτιο..... και εμάς βάλε μας σε ένα δίκλινο δίπλα στο μπουκλάκια μας τον "ωχ" να δεί το βράδυ κάτι έργα πολεμικά χαχαχαχαχαχαχ :sHa_hehe:
vikki-xaris Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 vikki +2 τελικα. Εχω ηδη κανονισει με το ξενοδοχειο. 1
PanoulisTheTroll Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Δυστυχως λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν θα μπορεσω να ερθω αν και ξερετε ποσο θα ηθελα... Επειδη εχω κανει κρατηση και εχω δωσει προκαταβολη, εαν κσποιος δεν βρει δωματιο ευχαριστως να παρει το δικο μου και τα υπολοιπα τα βρισκουμε...
Legend Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 vikki +2 τελικα. Εχω ηδη κανονισει με το ξενοδοχειο. Χαίρομαι που τα λογάριασες ...μαζί με τον ξενοδόχο!
panthir Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Δυστυχως λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν θα μπορεσω να ερθω αν και ξερετε ποσο θα ηθελα... Επειδη εχω κανει κρατηση και εχω δωσει προκαταβολη, εαν κσποιος δεν βρει δωματιο ευχαριστως να παρει το δικο μου και τα υπολοιπα τα βρισκουμε...
Dinos Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Τι θα λεγατε για ενα παρτακι....... με μαγιο......... 1
Dimitris_Kon Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Αυτά να τ΄ αφήσεις. Συγκεντρώσου σε παρακαλώ. Δημήτρης 1
Dinos Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Και με "Ουράνιο" Show !!! AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA 1
Velos Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Τι θα λεγατε για ενα παρτακι....... με μαγιο.........2.pngUntitled.png Εισαι σίγουρος ότι μόλις βγούμε τα κορμια με μαγιό τιράντα δε θα αδειάσει η πισίνα?????? 1
Dimitris_Kon Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Και με "Ουράνιο" Show !!! AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Χαχαχαχαχαχ έλιωσααααα ! Δημήτρης 1
panthir Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Εισαι σίγουρος ότι μόλις βγούμε τα κορμια με μαγιό τιράντα δε θα αδειάσει η πισίνα?????? εσυ ΜΗ δινεις ιδέες...
simon a4 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Αχ ποσο θα ηθελα να ειμαι και εγω εκει ...γ@μ@μενη αποσταση...
Velos Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) Αχ ποσο θα ηθελα να ειμαι και εγω εκει ...γ@μ@μενη αποσταση... Ειχα την ελπίδα ότι θα μας έκανες καμια καταδρομική παρόλο που δεν είχες γραψει κάτι... Και έλεγα φέτος ότι θα τα λεγαμε και απο κοντά ρε γ@μοτι όχι μόνο απο δω μέσα..... 4 Χρόνια και.....εδω μέσα έχω ακούσει τα καλύτερα απο όλα τα παιδιά και Σίμο ακομα δεν έχω δεί :laughing: Edited June 7, 2013 by Velos 2
Recommended Posts