Dimitris_Kon Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Φιλαράκι τέλειο! Δένει πολύ αρμονικά με το αυτοκίνητο και το ανέβασες σε άλλο επίπεδο! Δημήτρης 1
johnas Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Πολυ ωραίο φίλε αν και πιστεύω στις φωτογραφίες χάνει!!! 1
Krokodile Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Πολύ καλή διακριτική και όμορφη. Καλό ριζική φίλε Χρήστο, ένα χαμηλωματακι και είσαι super!!! 1
Giannis20vt Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Πολυ ωραιο το αποτελεσμα και διακριτικό. Και οι ζαντες τα σπανε.... Να το χαίρεσαι. 1
xristoskor Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια! Χαιρομαι που σας αρεσει!! 1
xristoskor Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Ευχαριστω πολυ και παλι παιδια!! Το επομενο βημα ειναι τα φρενα...
johnas Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Ευχαριστω πολυ και παλι παιδια!! Το επομενο βημα ειναι τα φρενα... Είχες αγοράσει η ψάχνεις;;; Δεν θυμάμαι!!!! Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα!!!!
xristoskor Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Ειναι το μονο πραγμα που με χει κουρασει να ψαχνω! Χεχε.. Θα τα παρω ολα ξεχωριστα και θα φτιαξω ενα καλο 4πιστονο κιτ χωρις να μου στοιχισει μια περιουσια...Θα μαστε σε ζωντανη συνδεση! 2
xristoskor Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Υπαρχει αυτη η αγγελια..850 ευρω τετραπιστονα αλλα ειναι η μικρη δαγκανα η τζουνιορ και δεν προχωρησα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2917554/
georgio3gr Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Ψαξε καλα στο car... σε αυτα τα χρηματα βρισκεις καλο σετ φρενα μεταχειρισμενα... 1
konstantinoS3 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ειναι παρα πολυ ομορφη και απο κοντα το carbon κανει αυτο το παραπανω.Ειδικα οταν πεφτει ηλιος πανω. Ολο το πισω μερος φουσκωσε οσο επρεπε. Νεαρε...ακολουθουν κι αλλα carbonia τωρα.Ετοιμασου!! Προσθετω και δυο πιο κοντινες φωτος. 3
xristoskor Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Ευχαριστω ρε!! Εσυ ετοιμασου...εχω γενεθλια και γιορτη σε 2 μηνες...... 1
konstantinoS3 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Θα λειπω εξωτερικο σε χωρα που δεν πιανει ουτε 3g ουτε 4g. 2
GianKitsa4 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Χρησταρα πραγματικά πολύ όμορφο με την αεροτομή!!!! θέλω να το δω και από κοντά τη τερταρτη...... ενημέρωσε για τα φρένα!!!!! 1
xristoskor Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Φιλε ευχαριστω πολυ! Αυριο δεν θα καταφερω να ειμαι πανω..Αλλα Κυριακη θα τα πουμε σιγουρα στην εδρα!! 1
xristoskor Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 (edited) update:Το αμαξι εiναι συνεργειο και μια κ04 064 του κουτιου περιμενει να μπει! Εχουμε βεβαια κατι θεματακια να λυσουμε οπως διαφορα στο πλακακι του dp , relocation σκαστρας κτλ Θα την δουλεψουμε με τον Κριτωνα οπως πρεπει για να εχουμε ωραια αποδοση αλλα και το σπουδαιοτερο ασφαλεια του μοτερ. Σε αυτη την ευχαριστη θεση με οδηγησε η κ03 μου η οποια αποφασισε να μην περιστρεφει αλλο το αξονακι της και να μου πεταει λαδια στο κυκλωμα εισαγωγης και στην εξατμιση..Μετα και απο το σφιξιμο της wg μαλλον ζοριστηκε περισσοτερο αλλα και αλλοι παραγοντες ισως επαιξαν ρολο πχ ο προηγουμενος να το σβηνε αμεσως, δεν περνουσε σωστη ποσοτητα λαδιου στην τουρμπινα(βουλωμενο σωληνακι), υψηλες θερμοκρασιες (πυρομετρο)πριν βαλω εξατμιση κτλ..Μολις τελειωσω το νεο μου σεταπ , θα της κανω μια νεκροψια. Ευχαριστω τελος τον δικηγορο μας ο οποιος με βοηθησε παρα πολυ με τις συμβουλες του! Edited November 15, 2013 by xristoskor 7
Soki Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 update:Το αμαξι εiναι συνεργειο και μια κ04 064 του κουτιου περιμενει να μπει! Εχουμε βεβαια κατι θεματακια να λυσουμε οπως διαφορα στο πλακακι του dp , relocation σκαστρας κτλ Θα την δουλεψουμε με τον Κριτωνα οπως πρεπει για να εχουμε ωραια αποδοση αλλα και το σπουδαιοτερο ασφαλεια του μοτερ. Σε αυτη την ευχαριστη θεση με οδηγησε η κ03 μου η οποια αποφασισε να μην περιστρεφει αλλο το αξονακι της και να μου πεταει λαδια στο κυκλωμα εισαγωγης και στην εξατμιση..Μετα και απο το σφιξιμο της wg μαλλον ζοριστηκε περισσοτερο αλλα και αλλοι παραγοντες ισως επαιξαν ρολο πχ ο προηγουμενος να το σβηνε αμεσως, δεν περνουσε σωστη ποσοτητα λαδιου στην τουρμπινα(βουλωμενο σωληνακι), υψηλες θερμοκρασιες (πυρομετρο)πριν βαλω εξατμιση κτλ..Μολις τελειωσω το νεο μου σεταπ , θα της κανω μια νεκροψια. Γιαυτό λέμε... όλα για καλό γίνονται 2
xristoskor Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Μπαίνεις και εσύ σιγά σιγά στο club των 300+ Μακαρι φιλε να πανε ολα καλα και να μπω σε κατι τετοιο για πρωτη φορα στη ζωη μου 1
Recommended Posts