Jump to content

Recommended Posts

Posted

Φιλαράκι τέλειο! Δένει πολύ αρμονικά με το αυτοκίνητο και το ανέβασες σε άλλο επίπεδο!

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Πολυ ωραίο φίλε αν και πιστεύω στις φωτογραφίες χάνει!!!

• Like 1
Posted

Πολύ καλή διακριτική και όμορφη. Καλό ριζική φίλε Χρήστο, ένα χαμηλωματακι και είσαι super!!!

• Like 1
Posted

Μπραβο Χρηστο! Πολυ ομορφη πινελια!

• Like 2
Posted

Πανέμορφο Χρήστο.Μπράβο!

• Like 1
Posted

Πολυ ωραιο το αποτελεσμα και διακριτικό. Και οι ζαντες τα σπανε....

Να το χαίρεσαι.

• Like 1
Posted

Ευχαριστω πολυ και παλι παιδια!! Το επομενο βημα ειναι τα φρενα...

Posted
Ευχαριστω πολυ και παλι παιδια!! Το επομενο βημα ειναι τα φρενα...

Είχες αγοράσει η ψάχνεις;;; Δεν θυμάμαι!!!!

Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα!!!!

Posted

Ειναι το μονο πραγμα που με χει κουρασει να ψαχνω! Χεχε..

Θα τα παρω ολα ξεχωριστα και θα φτιαξω ενα καλο 4πιστονο κιτ χωρις να μου στοιχισει μια περιουσια...Θα μαστε σε ζωντανη συνδεση!

• Like 2
Posted

Ψαξε καλα στο car... σε αυτα τα χρηματα βρισκεις καλο σετ φρενα μεταχειρισμενα...

• Like 1
Posted

Ειναι παρα πολυ ομορφη και απο κοντα το carbon κανει αυτο το παραπανω.Ειδικα οταν πεφτει ηλιος πανω.

Ολο το πισω μερος φουσκωσε οσο επρεπε.

Νεαρε...ακολουθουν κι αλλα carbonia τωρα.Ετοιμασου!! :sFun_nahnahna3:

Προσθετω και δυο πιο κοντινες φωτος.

post-119-0-15726100-1381060397_thumb.jpgpost-119-0-89815700-1381060398_thumb.jpg

• Like 3
Posted

Ευχαριστω ρε!! Εσυ ετοιμασου...εχω γενεθλια και γιορτη σε 2 μηνες......

• Like 1
Posted

Χρησταρα πραγματικά πολύ όμορφο με την αεροτομή!!!! θέλω να το δω και από κοντά τη τερταρτη...... ενημέρωσε για τα φρένα!!!!!

• Like 1
Posted

Φιλε ευχαριστω πολυ! Αυριο δεν θα καταφερω να ειμαι πανω..Αλλα Κυριακη θα τα πουμε σιγουρα στην εδρα!!

• Like 1
  • 1 month later...
Posted (edited)

update:Το αμαξι εiναι συνεργειο και μια κ04 064 του κουτιου περιμενει να μπει!

Εχουμε βεβαια κατι θεματακια να λυσουμε οπως διαφορα στο πλακακι του dp , relocation σκαστρας κτλ

Θα την δουλεψουμε με τον Κριτωνα οπως πρεπει για να εχουμε ωραια αποδοση αλλα και το σπουδαιοτερο ασφαλεια του μοτερ.

Σε αυτη την ευχαριστη θεση :sHa_hehe: με οδηγησε η κ03 μου η οποια αποφασισε να μην περιστρεφει αλλο το αξονακι της και να μου πεταει λαδια στο κυκλωμα εισαγωγης και στην εξατμιση..Μετα και απο το σφιξιμο της wg μαλλον ζοριστηκε περισσοτερο αλλα και αλλοι παραγοντες ισως επαιξαν ρολο πχ ο προηγουμενος να το σβηνε αμεσως, δεν περνουσε σωστη ποσοτητα λαδιου στην τουρμπινα(βουλωμενο σωληνακι), υψηλες θερμοκρασιες (πυρομετρο)πριν βαλω εξατμιση κτλ..Μολις τελειωσω το νεο μου σεταπ , θα της κανω μια νεκροψια.

Ευχαριστω τελος τον δικηγορο μας ο οποιος με βοηθησε παρα πολυ με τις συμβουλες του!

Edited by xristoskor
  • Like 7
Posted

update:Το αμαξι εiναι συνεργειο και μια κ04 064 του κουτιου περιμενει να μπει!

Εχουμε βεβαια κατι θεματακια να λυσουμε οπως διαφορα στο πλακακι του dp , relocation σκαστρας κτλ

Θα την δουλεψουμε με τον Κριτωνα οπως πρεπει για να εχουμε ωραια αποδοση αλλα και το σπουδαιοτερο ασφαλεια του μοτερ.

Σε αυτη την ευχαριστη θεση :sHa_hehe: με οδηγησε η κ03 μου η οποια αποφασισε να μην περιστρεφει αλλο το αξονακι της και να μου πεταει λαδια στο κυκλωμα εισαγωγης και στην εξατμιση..Μετα και απο το σφιξιμο της wg μαλλον ζοριστηκε περισσοτερο αλλα και αλλοι παραγοντες ισως επαιξαν ρολο πχ ο προηγουμενος να το σβηνε αμεσως, δεν περνουσε σωστη ποσοτητα λαδιου στην τουρμπινα(βουλωμενο σωληνακι), υψηλες θερμοκρασιες (πυρομετρο)πριν βαλω εξατμιση κτλ..Μολις τελειωσω το νεο μου σεταπ , θα της κανω μια νεκροψια.

Γιαυτό λέμε... όλα για καλό γίνονται  :sHa_hehe:

• Like 2
Posted

Μπαίνεις και εσύ σιγά σιγά στο club των 300+  :sHa_wink3:

Posted

Μπαίνεις και εσύ σιγά σιγά στο club των 300+  :sHa_wink3:

Μακαρι φιλε να πανε ολα καλα και να μπω σε κατι τετοιο για πρωτη φορα στη ζωη μου :sHa_wink3:

• Like 1