Dimitris_Kon Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 που τον βρηκες δημητρη? δηλαδη απλο σωληνακι που να μπορεις να βαλεις ενα Τ δεν υπαρχει? στα 20vt ειχε κανα δυο σημεια να παρεις . σε αυτα μονο απο εκει μπορεις? Nαι από την πλαστική πολλαπλή, μόνο από εκεί που δείχνω πιο πάνω. Τ δεν βάζουμε γιατί είναι μεγάλης διατομής τα σωληνάκια που ενώνονται. Στου mangp είχα βάλει "βυζί" στο εσωτερικό του, αλλά δεν το προτιμώ γιατί πρέπει να κάνω τρύπα και δεν μου αρέσουν οι τρύπες σε λάστιχα, λόγω απωλειών. Υπάρχουν πολλοί αντάπτορες από πολλές εταιρείες, μια είναι εδώ http://www.forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&cat=260306&product=Fmbgfk2 και η οποία σου βγάζει τρεις εξόδους : (α) πίεση τούρμπο (β) boost controller και (γ) μεθανόλη. Δημήτρης
PanoulisTheTroll Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ενα μεγαλο μπραβο για το DIY!! Ειναι γνωστο το ποσο προσεκτικος ειναι ο Δημητρης σε οτι τοποθετει. Οσοι απο εμας ειχαμε την τυχη να μας φτιαξει κατι στο αυτοκινητο μας μαθαμε πολλα και δυστυχως γιναμε αρκετα πιο προσεκτικοι και απαιτητικοι με οσους βαζουν χερι στα καμαρια μας... Γιαννη καλοριζικο και ευχομαι να δεις την βελονα να τερματιζει!! 4
Theodore Saba Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ευχαριστώ πολύ βρε παιδιά. Καλά να είμαστε, να μαθαίνουμε πράγματα μεταξύ μας και να τα μοιραζόμαστε για να μην μας κοροιδεύουν διάφοροι τυχάρπαστοι. Να ναι καλά το φόρουμ, που μας ανοίγει τα μάτια, ειδικά σε τέτοιες εποχές που διανύουμε. Δημήτρης Τα σέβη μου Κύριε Κον για την σούπερ δουλειά που κάνεις.........Τα είπες όλα !!!!! 2
GianKitsa4 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 (edited) Το μπαρομετρο τι μαρκα ειναι?? Shadow Χρησταρα. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, άλλα τα πολλά μπράβο να πάνε στο Δημητρη! Edited September 30, 2013 by GianKitsa4 2
mnimonic Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 (edited) Καλησπερα.Ιδού και η δικια μου εγκατασταση https://www.dropbox.com/sh/p7p3i11kjlwfuye/AABlftkYyzTNa2jrchcbl09Fa?dl=0 Για να "κλέψω" υποπίεση χρησιμοποίησα τον αντάπτορα της forge. Απορία:Η forge έδινε μαζί 3 στόμια για να συνδέσεις το σωληνάκι που πάει στον αισθητήρα του μπαρόμετρου. Το κάθε στόμιο είχε διαφορετικό μέγεθος τρύπας. Πιο είναι το σωστό να χρησιμοποιήσω?. Εγώ πάντος έβαλα το πιο μικρό Edited May 25, 2017 by mnimonic 3
KeM Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Καλησπερα. Ιδού και η δικια μου εγκατασταση https://www.dropbox.com/sh/p7p3i11kjlwfuye/AABlftkYyzTNa2jrchcbl09Fa?dl=0 Για να "κλέψω" υποπίεση χρησιμοποίησα τον αντάπτορα της forge. Απορία: Η forge έδινε μαζί 3 στόμια για να συνδέσεις το σωληνάκι που πάει στον αισθητήρα του μπαρόμετρου. Το κάθε στόμιο είχε διαφορετικό μέγεθος τρύπας. Πιο είναι το σωστό να χρησιμοποιήσω?. Εγώ πάντος έβαλα το πιο μικρό Τα ιδια είναι οποιο θες χρησιμοποιείς
Dimitris_Kon Posted May 26, 2017 Author Posted May 26, 2017 Συνήθως στο μπαρόμετρο χρησιμοποιούμε το πιο μικρό. Δημήτρης 2
iliasr38 Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Γιατι να μπει το μικροτερο? το οποιο νομιζω ειναι 1χιλ. Και το σιλικονουχο σωληνακι τοτε δεν πρεπει να ειναι το ιδιο μεχρι το μπαρομετρο? Σε μενα παντως με 2 χιλ σωληνακι, παροτι με φιλτρακι, βουλωσε η γραμμη απο τις αναθυμιασεις και εβαλα εσωτερικο 6 χιλ.
mnimonic Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 (edited) Γιατι να μπει το μικροτερο? το οποιο νομιζω ειναι 1χιλ. Και το σιλικονουχο σωληνακι τοτε δεν πρεπει να ειναι το ιδιο μεχρι το μπαρομετρο? Σε μενα παντως με 2 χιλ σωληνακι, παροτι με φιλτρακι, βουλωσε η γραμμη απο τις αναθυμιασεις και εβαλα εσωτερικο 6 χιλ. Καλημέρα, τι φιλτράκι έβαλες? Νομίζω ότι είναι σωστό να έχουμε αν και εγώ δεν έβαλα.. Μήπως όμως πρέπει? Edited May 30, 2017 by mnimonic
xrhstosa4b6 Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Το φιλτρακι μπαίνει για να μη πιάσει λάδι ο αισθητήρας και δίνει λάθος ένδειξη. Μου κάνει φοβερή εντύπωση που βούλωσε αυτό το σωληνάκι και χρειάστηκε χοντρό... Δε μου έχει τύχει και η μηχανή μου είναι "περπατημενη". Τέλος πάντων εγώ το κατηργησα πριν χρόνια γιατί έσπασε (ήταν πλαστικό και άνοιγε όταν σήκωνε πίεση ) δεν έχω θέμα μέχρι τώρα, βέβαια δεν έχω τόσες αναθυμιάσεις αλλά το έχω στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί αλλαγή
Dimitris_Kon Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 Εγώ έχω από το 2008 ποτέ δεν χρειάστηκε φίλτρο. Δημήτρης 1
xrhstosa4b6 Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Εγώ έχω από το 2008 ποτέ δεν χρειάστηκε φίλτρο. Δημήτρης Στα 2.5 bar που σηκώνεις ευτυχώς που δεν έβαλες φίλτρο :-) 1
Recommended Posts