Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Θα γραψω και εγω για την διαδικασια εγκαταστασης.

Αφορα xp και vista μαζι γιατι δοκιμασα 2 διαφορετικα καλωδια σε 2 διαφορετικα λαπτοπ με αλλο λογισμικο.Αφου εκανα ολα τα βηματα και εφτασα σε εκεινο που πρεπει να ενημερωσεις χειροκινητα το καλωδιο απο την διαχειριση συσκευων για το που βρισκονται οι σχετικοι drivers,στα μεν vista δεν ετρεχε τους drivers απο το φακελο vcds-beta αλλα επρεπε να επιλεξεις το φακελο 64bit(πραγμα που ειχε αναφερει και ο theodore_saba παραπανω).

Απο εκει και περα στα xp ελεγε οτι παει να τρεξει τους drivers και σταματουσε αποτομα,ξανα και ξανα μεχρι που καποια στιγμη τους περασε υποτιθεται.

Μετα και στα 2 λαπτοπ εγινε απο το options το test και save .Ολα εδειχναν να λειτουργουν.

Απενεργοποιω και τις αυτοματες αναβαθμισεις να μην συνδεθει και ψαχνει απο το ιντερνετ και φυσικα αλλαγη ημερομηνιας στις 1/6/2013.Γυρναω ψαχνω κατι στα σφαλματα,ολα καλα.Βαζω να λογκαρω ολα τα κελια μια χαρα.Και παω να κανω ενα autoscan....

Kατα τη διαρκεια σταματαει αποτομα πριν ολοκληρωθει το autoscan,μετα γυρναω στα measuring blocks παλι.

Επιλεγω μια σειρα απο κελια οπου βλεπω το κλασσικο μια τιμη στο πρωτο πεδιο και τα αλλα N/A(not available).Σβηνω το αμαξι.Αποσυνδεω καλωδιο,ξανασυνδεω παλι ανοιγω vcds και τα κελια αρχιζουν να λειτουργουν....

Το ιδιο εγινε και στα xp κατα τη διαρκεια του autoscan,κρασαρει ξαφνικα και σταματας να μπορεις να κανεις το οτιδηποτε.Σαν να μην επικοινωνει πια...Αυτα τα λιγα απο εμενα.

Edited by remwin2
Posted

Αντρίκο, αν συνεχίζει να σου δημιουργεί προβλήματα ή κολήματα, μπορείς να το αντικαταστήσεις, έχει εγγύηση ενός έτους.

Δημήτρης

Posted

Ξερω Δημητρη,ευτυχως εχεις φροντισει για ολα! :JC_doubleup:

Προς το παρον θα παω μια βολτα απο το μαγαζι που τα προμηθευτηκαμε αφου απεγκαταστησω τα παντα και θα του ζητησω να μου τα σεταρει εκεινη την ωρα.Εαν δεν λυθει τοτε το βλεπουμε.

Posted (edited)

Τελικά και μένα δε δούλεψε και δε ξέρω τι κάνω λάθος....

Είχα πρόβλημα που μου έλεγε interface not found ..

obd2.jpg

Αυτό λύθηκε με το που γύρισα πίσω την ημερομηνία και μετά έβγαζε interface found, not connected to your car...

obd.jpg

Πάω λοιπόν στο αυτοκίνητο, και μόλις το συνδέω στην obd μου αν και ανάβει λαμπάκι, μου βγάζει πάλι interface not found όταν πατάω test.

Το βγάζω απο την obd πατάω ξανά test, και μου βγάζει interface found ,not connected κτλ...

έκανα ότι λέει στο videaki και ότι λένε οι οδηγίες...θα το δοκιμάσω το Σ/Κ ξανά που θα έχω χρόνο....

Edited by apodimos
Posted

Παιδιά αφού υπάρχει ο χώρος , η διάθεση για βοήθεια και πάνω απ ολα οι δοκιμασμένες καταστάσεις, καλο θα ήταν εφόσον σας δυσκολεύει να έρθετε για σεταρισμα μια μέρα που θα είναι και τα παιδιά κάτω ( Καβουρας κλπ)

Sent from iPhone 5s

• Like 1
Posted

Ξαναδοκιμασα σημερα που βρηκα χρονο να ξανακανω την εγκατασταση αλλα τιποτα.

Το προγραμμα φαινεται να ειναι ενταξει. Το θεμα πρεπει να βρισκεται στο καλωδιο που δεν βρισκει την obd για καποιο λογο.

Θα ειναι καποιο καλο παιδι αυριο στην εδρα να περασω να το δουμε? Αν ναι τι ωρα?

Sent from my Strike II using Tapatalk now Free

Posted (edited)

Επανέρχομαι...

Το δοκίμασα πάρα πολλές φορές με πολλές επανεγκαταστάσεις στους drivers ,ακολουθώντας τις οδηγίες αλλά τίποτα.

Το pc βλέπει το καλώδιο, αλλά μόλις το συνδέσεις στην obd θυρα του αυτοκινήτου ενώ ανάβει το πράσινο λαμπάκι, κάνεις test στο vcds αλλά εκεί για κάποιο περίεργο λόγο ΔΕΝ το αναγνωρίζει.  (περιγράφω πιο πάνω τα μηνύματα λάθους που εμφανίζει)

Τι να πω...

Αν κάποιο μέλος απο Θεσσαλονικη θέλει να του δώσω το καλώδιο να το τεστάρει και αυτός στο δικό του αυτοκίνητο πολύ ευχαρίστως.

Αν υπάρχει πρόβλημα στο καλώδιο υπάρχει τρόπος να το αντικαταστήσουμε? Τονίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί κανείς για την αντικατάσταση και προτιμώ να το παρατήσω στο υπόγειο παρά να γίνομαι πρόβλημα. Ήδη κάποιοι χαλάσαν ελεύθερο χρόνο τους για να τα προμηθευτούμε εμείς πίνοντας το καφεδάκι μας.

Edited by apodimos
Posted

Παιδιά, το καλώδιο έχει εγκατασταθεί από πολλά μέλη. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε, ή συναντάτε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον άνθρωπο που το εισάγει και δίνει εγγύηση αντικατάστασης ενός έτους. Μέσα στη συσκευασία υπάρχουν όλα.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Επανέρχομαι...

Το δοκίμασα πάρα πολλές φορές με πολλές επανεγκαταστάσεις στους drivers ,ακολουθώντας τις οδηγίες αλλά τίποτα.

Το pc βλέπει το καλώδιο, αλλά μόλις το συνδέσεις στην obd θυρα του αυτοκινήτου ενώ ανάβει το πράσινο λαμπάκι, κάνεις test στο vcds αλλά εκεί για κάποιο περίεργο λόγο ΔΕΝ το αναγνωρίζει.  (περιγράφω πιο πάνω τα μηνύματα λάθους που εμφανίζει)

Τι να πω...

Αν κάποιο μέλος απο Θεσσαλονικη θέλει να του δώσω το καλώδιο να το τεστάρει και αυτός στο δικό του αυτοκίνητο πολύ ευχαρίστως.

Αν υπάρχει πρόβλημα στο καλώδιο υπάρχει τρόπος να το αντικαταστήσουμε? Τονίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί κανείς για την αντικατάσταση και προτιμώ να το παρατήσω στο υπόγειο παρά να γίνομαι πρόβλημα. Ήδη κάποιοι χαλάσαν ελεύθερο χρόνο τους για να τα προμηθευτούμε εμείς πίνοντας το καφεδάκι μας.

Και εμένα μερικές φορές δεν το αναγνωρίζει με την πρώτη και θέλει αποσύνδεση και πάλι σύνδεση της OBD και restart στο laptop...

Πάντως αν το δώσεις σε κάποιον άλλο να το δοκιμάσει, έχε υπόψιν σουν ότι το κάθε καλώδιο θέλει το δικό του λογισμικό ( το δικό του cd/dvd εγκατάστασης ). 

Μην προσπαθήσεις να συνδέσεις το καλώδιο σου σε άλλο laptop που έχει περαστεί από άλλο cd/dvd το πρόγραμμα. Αν θες να τεστάρεις το καλώδιο σου σε άλλο υπολογιστή, πρώτα θα κάνεις στον άλλο υπολογιστή απεγκατάσταση όποιας άλλης έκδοσης του vcds ( αν φυσικά υπάρχει ) και μετά εγκατάσταση της δικιάς σου.Στη συνέχεια θα συνδέσεις το δικό σου καλώδιο για να δεις αν ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Posted

Παιδιά, το καλώδιο έχει εγκατασταθεί από πολλά μέλη. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε, ή συναντάτε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον άνθρωπο που το εισάγει και δίνει εγγύηση αντικατάστασης ενός έτους. Μέσα στη συσκευασία υπάρχουν όλα.

Δημήτρης

+1

υπάρχει και video μέσα στο dvd/cd. ακολουθείστε τις οδηγίες και δε θα έχετε πρόβλημα.

• 2 weeks later...
Posted

Καλησπερα!

Θα ειναι καποιο καλο παιδι αυριο στην εδρα να περασω να το δουμε?

Ευχαριστω

• 1 month later...
Posted

παιδες το καλωδιο δουλευει με την εκδοση 12.10.3 ;

Ρωταω γιατι μεσα στο dvd υπάρχει και η 12.12.0

Posted

παιδες το καλωδιο δουλευει με την εκδοση 12.10.3 ;

Ρωταω γιατι μεσα στο dvd υπάρχει και η 12.12.0

Γιάννη την 12.10.3 έχω εγκαταστήσει και δουλεύει κανονικά. Με την άλλη δεν ξέρω τι παίζει.

Posted (edited)

Κάνεις εγκατάσταση την12.10.3.

Είναι αυτή που λεει να γυρίσεις την ημερομηνία 1/10/13.

Edited by PanA4
  • Like 2
Posted
Κάνεις εγκατάσταση την12.12.3.

Αναλογα το καλωδιο εχει και αλλη ημερομηνια!!!

Κατα τα αλλα σωστος ο Παναγιωτης!!

Sent from my iphone 6s

Posted

Κάνεις εγκατάσταση την12.12.3.

Παναγιώτη είσαι σίγουρος ότι λέει να γυρίσεις την ημερομηνία 1/10/13 ?

Ρωτάω γιατί το δικό μου και πολλών άλλων δουλεύει με ημερομηνία 1/6/13

Posted

Θοδωρή δοκίμασα με 1/6/13 και δε δούλεψε. Αφού το είδα με Κον και Κάβουρα και δεν καταφέραμε κάτι, επικοινώνησα με την εταιρεία που υπάρχει στη συσκευασία και μου είπε πως για το καλώδιο που έχω πρέπει να τρέξω κάποιο συγκεκριμμένο  exe αρχείο και να γυρίσω την ημερομηνία 1/10/13.

Σετάραμε το καλώδιο τηλεφωνικώς,έπειτα πήγα στο αυτοκίνητο το έβαλα και δούλεψε κανονικά.

Θεωρώ πως όλοι έχουμε την ίδια έκδοση,αλλά δε μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Posted

Παναγιώτη είσαι σίγουρος ότι λέει να γυρίσεις την ημερομηνία 1/10/13 ?

Ρωτάω γιατί το δικό μου και πολλών άλλων δουλεύει με ημερομηνία 1/6/13

Όχι όλα, το καθένα έχει δική του που μπορεί να διαφέρει Θοδωρή.

Δημήτρης

Posted (edited)

Η 12.12.0 γυρναει σε ημερομηνια 1/10/13,  η πιο παλια 12.10.3 σε 1/6/13

Ετσι λενε οι οδηγιες.

Εχουν περασει αρκετα καλωδια απο τα χερια μου, αυτο εχει διαφορετικό setup απο ολα.

Χθες προσπαθησα λιγο και δεν τα καταφερα, με την 12.12.0 οταν τρεχει η συντομευση vcds.exe ανοιγει παραθυρο DOS, και βγαζει ενα μηνυμα του στυλ σιγουρεψου οτι δεν εχεις συνδεση ιντερνετ, κλεινει και μετα τιποτα. Μαλιστα εχει γυρισει μονο του την ημερομηνια του Η/Υ σε 1/10/13

Συμφωνα με τις οδηγιες πρεπει να το εχω συνδεσει στο αμαξι πραγμα που δεν ειχα κανει. 

Ετσι θα το κανω σημερα.

Edited by Giannis20vt
Posted

Αν και τετοια ημερα  ειπα να κανω μια προσπαθεια να το σεταρω. 

Η 12.12.0  δεν θελει να δουλεψει, τρεχει το προγραμμα ανοιγει παραθυρο "DOS" οπου  μου λεει να βεβαιωθω οτι δεν υπάρχει συνδεση ιντερνετ και μετα τελος.

Καμια ιδεα;   

• Like 1
Posted

Αν και τετοια ημερα  ειπα να κανω μια προσπαθεια να το σεταρω. 

Η 12.12.0  δεν θελει να δουλεψει, τρεχει το προγραμμα ανοιγει παραθυρο "DOS" οπου  μου λεει να βεβαιωθω οτι δεν υπάρχει συνδεση ιντερνετ και μετα τελος.

Καμια ιδεα;   

Xωρίς να χάνεις χρόνο, πάρε τηλέφωνο εκεί που έχει η εγγύηση και με ένα απλό team viewer θα στο περάσει κομπλέ χωρίς να παιδεύεσαι.

Δημήτρης

• 1 month later...
Posted (edited)

Εκανα εγκατάσταση εκανα scan ολα οκ . Και μπαινω στο 52 να κανω αυτο με τον καθρεπτη και μου βγάζει αυτο

da4y2a7a.jpg

Edited by DARIOUS
Posted

Εκανα εγκατάσταση εκανα scan ολα οκ . Και μπαινω στο 52 να κανω αυτο με τον καθρεπτη και μου βγάζει αυτο da4y2a7a.jpg

Τι ρύθμιση είναι αυτή με τον καθρέπτη ? Έχεις ηλεκτρικά αναδιπλούμενους ?