Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα παιδιά, 

Μια εύκολη και οικονομική μετατροπή που έκανα χθες στο Α3 μου. 

Ενώ τα δικά μας έχουν τα πιτσιλιστήρια με το τριπλό σπρέι, ομολογώ ότι ζήλευα το fan jet που πετάνε οι Mercedes και τα VW. 

Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο βρήκα ότι τα jet του Passat ταιριάζουν τέλεια με του Α3. 

Αγορά λοιπόν από αντιπροσωπεία 18 ευρώ και η αλλαγή τους έγινε από εμένα σε κάτω από 5 λεπτά..:

Σηκώνουμε το καπό

Με ένα κατσαβιδάκι βγάζουμε τα παλιά

Αλλάζουμε σωλήνες, κουμπώνουμε τα καινούργια και έτοιμο!

Οι κωδικοί που δοκιμασμένα ταιριάζουν σε Α3 '08 (prefacelift) για όποιον ενδιαφέρεται είναι 5ΜΟ955986 9Β9

• Like 6
Posted
Καταπληκτικό! Θα το ψάξω για το Α4 

Πραγματικά δεν έχω καταλάβει, γιατί δεν υιοθετείται αυτός ο τύπος από την audi.  

Δεν βλέπω μειονεκτήματα. Δεν βουλώνουν, δεν στραβώνουν, απλώνουν ομοιόμορφα. 

Το μόνο πού θα μπορούσα να πω είναι, ότι για μια στιγμή, μέχρι να περάσει ο υαλοκαθαριστήρας, δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα.
  • Like 1
Posted

Το μόνο πού θα μπορούσα να πω είναι, ότι για μια στιγμή, μέχρι να περάσει ο υαλοκαθαριστήρας, δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα.

Τρυφωνα ψαξτο, ενδιαφερει και εμενα μιας και το αριστερο εχει βουλωσει και δεν ψεκαζει καλα.
Posted

Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά τελικά δεν ψεκάζει τόσο ώστε να μη βλέπεις τίποτα, ίσα ίσα σαν αραιό σπρέι που καλύπτει όλο το τζάμι

Posted

Γινεται και σε Α4...το έχω κανει και δουλεύει αψογα!

http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/16844-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82/

• 1 month later...
Posted (edited)

Ρε παιδιά αυτό γίνεται και σε Α3 2010 8P facelift?

Γιατί πήρα στην αντιπροσωπεία και μου είπε ότι για το Α3 δεν έχουνε βγάλει, αυτά που μπορούσες να τα προσαρμόσεις όπως του Passat, είναι με διαφορετικό πιάσιμο στο καπώ.

Edited by casper
Posted

Ο antonisL έχει Α3 facelift, οπότε αφού το έκανε αυτός, προφανώς γίνεται και σε σένα. :)

ΥΓ: πήγες κι εσύ και ρώτησες αντιπροσωπεία..... Συγνώμη αλλά οι τύποι στην αντιπροσωπεία δεν ξέρουν που πάνε τα 4. Εδώ για οποιονδήποτε κωδικό ανταλλακτικού θέλουν αντίστοιχο αριθμό πλαισίου και ΠΑΝΤΑ σου λένε ότι δεν ξέρουν αν κάνει και στο δικό σου όχημα...

Posted (edited)

Ο antonisL έχει Α3 facelift, οπότε αφού το έκανε αυτός, προφανώς γίνεται και σε σένα. :)

Ρώτησα γιατί ο antonisL έχει γράψει τον κωδικό που είναι για τα pre-facelift όπως λέει.

ΥΓ: πήγες κι εσύ και ρώτησες αντιπροσωπεία..... Συγνώμη αλλά οι τύποι στην αντιπροσωπεία δεν ξέρουν που πάνε τα 4. Εδώ για οποιονδήποτε κωδικό ανταλλακτικού θέλουν αντίστοιχο αριθμό πλαισίου και ΠΑΝΤΑ σου λένε ότι δεν ξέρουν αν κάνει και στο δικό σου όχημα...

Ντάξει μωρέ είπα μπας και είχανε καμια ιδέα αλλά μάλλον είναι έτσι όπως τα λες..  Δεν ξέρουν που παν τα 4!!   :sHa_hehe:

Edited by casper
  • 4 weeks later...
Posted

τελικα βρεθηκα κανενα link για πιτσιλιστιρια σε fan spray για audi a4 b6 να αλλαξουμε κι εμεις ρε παιδια;;  

Σακη, υπάρχει το λινκ 

http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/16844-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82/

Posted

χμ,   στο Γερμανικό ebay εχω βρει αλλά ειναι και εκει ακριβα, 

Ενα απο το Αγγλικό που ειναι περιπου στα 15 ευρω

http://www.ebay.co.uk/itm/Pair-Of-OE-FRONT-WASHER-JET-SPRAY-NOZZLE-For-VW-Passat-Touran-Jetta-Golf-MK5-MK6-/221414239655?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item338d512da7

• Like 1
Posted

σ`ευχαριστω πολυ Γιαννη, τα παραγγειλα.

Ξερεις ποσο κανουν απο αντιπροσωποια; 

Posted

Θα ρωτήσω και εδώ στο εξουσιοδοτημένο και θα σας πω. Από πιο μοντέλο passat/tt πρέπει να ζητήσω ? Να ταιριάζουν άραγε και στα b8 ?

• Like 1
Posted (edited)

στο ebay απο τον πωλητη:

VW---CADDY           2004-2013  2K  2C

VW---BEETLE          2012-2014

VW---GOLF              2005-2013   MK5 MK6

VW---GOLF PLUS     2005-2013  5M1 / 521

VW---RABBIT          2006-2009

VW---JETTA            2006-2014   MK5 MK6

VW---PASSAT          2006-2014  B6 B7

VW---SCIROCCO      2009-2014

VW---TIGUAN          2008-2014

VW---TOURAN         2003-2013   1T

VW---TOUAREG       2011-2014   7P5

VW---EOS                 2006-2013   1F

Edited by Giannis20vt
  • Like 1
Posted (edited)

αυτά από το αγγλικό ebay ταιριάζουν σε 8pa?

Edited by admitos