George_7 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 (edited) Μετά από 7 μήνες περίπου έκανα την πρώτη μετατροπή που αφορά την απόδοση. Πρόγραμμα Overload για 100άρα βενζίνη που αποδίδει περίπου 225 HP. Σήμερα έγινε και προφανώς δεν έχει δυναμομετρηθεί ακόμη! Μιας που τα 120 HP τα είχα λιώσει η αλλαγή μου έδωσε διαφορετική αίσθηση λες και πείρα άλλο αυτοκίνητο! Οι στροφές φτάνουν αρκετά ψηλά και ξεκινάει να δίνει από τις 2000 και πάνω! Επίσης, μια ακόμα μετατροπή που έχει γίνει είναι ένα 12'' subwoofer στον χώρο των αποσκευών στα 700 Watt peak (350 RMS) να δίνει λίγο πόνο! Σκέφτομαι οι επόμενες πινελιές να είναι φιμέ και αλλαγές μάσκες μπρος πίσω S4. Edited April 28, 2014 by George_7 8
PanA4 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Τουμπανάκι το εργαλείο μιας και το έχω δει από κοντά! Καλά χιλίομετρα,γρήγορα,ασφαλή και όσο για τον φωτογράφο...έλα μια μέρα από την έδρα να στο περιποιηθεί δεόντως!!! 1
Theodore Saba Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Ωραίος ο George !!! Σωστή κίνηση και πιστεύω ότι αξίζει 100% τα λεφτά της. Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις !! 1
Dimitris_Kon Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Μετά από 7 μήνες περίπου έκανα την πρώτη μετατροπή που αφορά την απόδοση. Πρόγραμμα Overload για 100άρα βενζίνη που αποδίδει περίπου 225 HP. Σήμερα έγινε και προφανώς δεν έχει δυναμομετρηθεί ακόμη! Μιας που τα 120 HP τα είχα λιώσει η αλλαγή μου έδωσε διαφορετική αίσθηση λες και πείρα άλλο αυτοκίνητο! Οι στροφές φτάνουν αρκετά ψηλά και ξεκινάει να δίνει από τις 2000 και πάνω! Επίσης, μια ακόμα μετατροπή που έχει γίνει είναι ένα 12'' subwoofer στον χώρο των αποσκευών στα 700 Watt peak (350 RMS) να δίνει λίγο πόνο! Σκέφτομαι οι επόμενες πινελιές να είναι φιμέ και αλλαγές μάσκες μπρος πίσω S4. Φωτογραφίες και τα σχετικά θα βάλω όταν βρω την ευκαιρία να το φωτογραφίσω με έναν φίλο φωτογράφο.. Ωραίος! Έλα από έδρα Δημήτρης 1
GianKitsa4 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Έλα να δυναμώνουν τα 120αρια....... Πολυ καλή κίνηση που κατα την γνώμη την χρειάζονται όλα τα 120αρια. 3
George_7 Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 2 γνωστοι μου χωρις να το χουν δει, μου ειπαν πως δεν παιζει να ειναι 225 και λενε πως θα ηθελε και αλλες αλλαγες εκτος του προγραμματος. Βεβαια μια δυνανομετρηση θα δειξει το αποτελεσμα αλλα ακομα και να μην ειναι 225 που λενε το 200αρι δεν ειναι stadar??
georgio3gr Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Συνονόματε μην κολλάς στα νούμερα... Αρκεί να σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα... 2
PanA4 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 2 γνωστοι μου χωρις να το χουν δει, μου ειπαν πως δεν παιζει να ειναι 225 και λενε πως θα ηθελε και αλλες αλλαγες εκτος του προγραμματος. Βεβαια μια δυνανομετρηση θα δειξει το αποτελεσμα αλλα ακομα και να μην ειναι 225 που λενε το 200αρι δεν ειναι stadar?? Παραθέτω δυναμομέτρηση από το δικό μου με το ίδιο file. 197 άλογα στον τροχό.Οπότε στον στρόφαλο είσαι λίγο πάνω από τα 220. 4
George_7 Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 Ευχαριστω Πανο!! Οντως το πως το αισθανομαστε παιζει ρολο και αυτη τη στιγμη ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα! Sent from my iPhone using Tapatalk 1
George_7 Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 Επιτέλους μετά από μία εκδρομούλα Ναύπλιο πρόλαβα με τον κολλητό και φωτογραφίσαμε το αμάξι. Στο πρώτο post οι φωτογραφίες...!
Theodore Saba Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Πολύ όμορο και πολύ επαγγελματική φωτογράφιση ! Αν δεν είχε πινακίδες, θα ορκιζόμουν ότι είναι από διαφημιστική φωτογράφιση της audi ! 1
George_7 Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 Πολύ όμορο και πολύ επαγγελματική φωτογράφιση ! Αν δεν είχε πινακίδες, θα ορκιζόμουν ότι είναι από διαφημιστική φωτογράφιση της audi ! Για αυτο τον λογο τις αφησαμε ... 1
George_7 Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Σήμερα έβαλα αντιηλιακες μεμβρανες απο την Llumar. Alu light πισω και Titanium μπρoστα. Μπορω να πω πως εδειξε περισσοτερο απο πριν αν και δεν ηταν και αυτο που ηθελα. Θα το ηθελα περισσοτερο σκοτεινο αλλα μου προτιναν οτι θα υπαρχουν διαφορα θεματακια στον δρομο Επομενες βελτιωσεις που εχω στο προγραμμα του καλοκαιριου ειναι εισαγωγη και τελικο εξατμισης. 2
Theodore Saba Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Μεγιές George !!!! Πολύ καλή κίνηση για το καλοκαίρι και φυσικά για την εμφάνιση. Βάλε και καμιά φωτο να δούμε πως δείχνει. 1
George_7 Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Μεγιές George !!!! Πολύ καλή κίνηση για το καλοκαίρι και φυσικά για την εμφάνιση. Βάλε και καμιά φωτο να δούμε πως δείχνει. Αμε θα βγαλω και photos! Εγω περιμενω πως και πως να του δωσω λιγο ζωντανια με τα αλλα που θελω να βαλω!
PanA4 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Μεγειά μικρέ! Το πόσο σκούρες είναι έχει να κάνει και από ποια γωνία χτυπά το φως το αυτοκίνητο.Υπάρχουν στιγμές που θα το βλέπεις πολύ σκούρο και άλλες όχι και τόσο. 1
ianos Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Καλορίζικες! Μια χαρά η Llumar, πολύ ανθεκτικές και με ισοβια εγγύηση αν θυμάμαι καλά. Απλά έπαθες κι εσύ ότι κι εγώ, εμπιστεύτηκες τους εγκαταστάτες και μετά συνειδητοποίησες πως το μαύρο δεν είναι ποτέ αρκετο 1
K.A.R.R. Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 όπως το βλέπω και από τις εντυπωσιακές φώτος είναι πολύ ωραίο και καλοτάξιδα τα 225!! επίσης μεγία τα llumar! να γεμίζει ο κόσμος μεμβράνες!! 1
xristoskor Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Μεγεια φιλε! Εγώ εχω αLu light μπρος πίσω και το λες αρκετά σκούρο.. Καλη επιλογή έκανες ;-)
George_7 Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Ρε παιδια εαν εβαζα very dark πισω λετε να ειχα θεματα;; Sent from my iPhone using Tapatalk
PanA4 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Γιώργο, από Liumar η Alu Light είναι ότι πιο σκούρο μπορείς να βάλεις.
Theodore Saba Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Οι alu light είναι σκούρες αλλά οι ποιο σκούρες της σειράς comfort είναι οι very dark. Δεν τις ξέρουμε γιατί οι περισσότεροι βάζουμε τις titanium και τις alu light. Αν δείτε και στο topic μου, έχω βάλει στα πλευρικά τζάμια τις titanium και μόνο στο πίσω παρμπρίζ τις alu light. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που ήθελα. Όσο σκούρο για να δείχνει όμορφο και όσο ανοιχτό για να μην θεωρείται παράνομο. 1
ianos Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Νομίζω οτι θέμα με το πόσο σκούρο ειναι παίζει στα τζάμια οδηγού συνοδηγου. Στα πισω μπορεις να βάλεις οσο μαύρη θες, οπότε το προβλημα ειναι περισσότερο αισθητικό, να μην φαίνονται παραταιρα τα μπροστα σε σχεση με τα πισω παρά νομικό.. 2
Recommended Posts