giannakisA4T Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά, σε Α4Τ 2002 τα λάστιχα στις πόρτες και στο αμάξωμα εσωτερικά έχουν ξεθωριάσει (ασπρίζουν). Εκτός απο αντικατάσταση υπάρχει κάποιο σπρέι ; Συγνώμη εάν εχει ξανατεθεί το θέμα.
Toyo Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) οπου υπάρχουν λιπαντικα,χρώματα,αντισκωριακά,εργαλεία συνεργείων κτλ. Edited September 5, 2014 by Toyo 1
ChRiS82 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 (edited) http://www.autogeek.net/1z-einszett-rubber-care-stick.html Εχουμε ηδη κανει group buy και σαν προιον εχει πολυ καλα αποτελεσματα.Προσωπικα δεν θα σου προτεινα σιλικονη καθως κανει δουλεια προσωρινα με αποτελεσμα εν καιρο να τα ξερενει παραπανω. Edited September 6, 2014 by ChRiS82 1
giannakisA4T Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Καλησπέρα, κάνω την παραγγελία από το internet ή υπάρχει κάπου στην Ελλάδα; Ευχαριστώ.
ChRiS82 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Καλησπέρα, κάνω την παραγγελία από το internet ή υπάρχει κάπου στην Ελλάδα; Ευχαριστώ. Ελλαδα δεν τα βρηκα πουθενα τα συγκεκριμενα.Απο ebay θα σου προτεινω και βαση τιμης παρε και 2 θα μεινεις αρκετα ευχαριστημενος. 1
vegaducatista Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Υπαρχουν και αλλα πιο καλα που μπορεις να τα βρεις Ελλαδα οπως της Meguiars το dash & trim protectant..
ChRiS82 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Υπαρχουν και αλλα πιο καλα που μπορεις να τα βρεις Ελλαδα οπως της Meguiars το dash & trim protectant.. Χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου μοας και δεν εχω την εμπειρια απο αλλες εταιριες και για το συγκεκριμενο διαβασα περισσοτερο.Που βασιζεις το οτι εκτος οτι υπαρχουν και αλλα ειναι και καλυτερα απο το 1Ζ;
vegaducatista Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Δεν υπαρχει θεμα αντιπαραθεσης συζητηση κανουμε.. Οι διαφορες τους βασιζονται σε λεπτομεριες.. Το 1Z ειναι καπως πιο λιπαρο και οταν μετα θα πιασει σκονη οανω και θα οας να το σκουπισεις θα εχει γινει ενα μιγμα βρωμιας.. Επισης δεν ειναι 100% waterbased οπως εχω διαβασει πραγμα που σημαινει οτι σε καποια πλαστικα και σε καποια λαστιχα να τα ξεθωριασει.. Επισης δεν εχει τοσο υψηλο δεικτη προστασιας σε UVA και UVB ακτινοβολιες ωστε να τα προστατευει.. Προσεξε.. Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο προιον και δεν θα κανεις την δουλεια σου.. Απλα επειδη οπως λες δεν το εχεις και θες να το παραγγελεις σου προτεινω και κατι αλλο.. Εκτος απο το Meguiars υπαρχει και το 303 PRotectant που ειναι κορυφη.. Υπαρχει και το trimGel απο Chemical Guys που κανει δουλεια και το auto finesse revive.. Η επιλογη ειναι δικη σου εγω απλα λεω μια γνωμη και προσφερω μια τυπικη βοηθεια..
ChRiS82 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Δεν υπαρχει θεμα αντιπαραθεσης συζητηση κανουμε.. Οι διαφορες τους βασιζονται σε λεπτομεριες.. Το 1Z ειναι καπως πιο λιπαρο και οταν μετα θα πιασει σκονη οανω και θα οας να το σκουπισεις θα εχει γινει ενα μιγμα βρωμιας.. Επισης δεν ειναι 100% waterbased οπως εχω διαβασει πραγμα που σημαινει οτι σε καποια πλαστικα και σε καποια λαστιχα να τα ξεθωριασει.. Επισης δεν εχει τοσο υψηλο δεικτη προστασιας σε UVA και UVB ακτινοβολιες ωστε να τα προστατευει.. Προσεξε.. Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο προιον και δεν θα κανεις την δουλεια σου.. Απλα επειδη οπως λες δεν το εχεις και θες να το παραγγελεις σου προτεινω και κατι αλλο.. Εκτος απο το Meguiars υπαρχει και το 303 PRotectant που ειναι κορυφη.. Υπαρχει και το trimGel απο Chemical Guys που κανει δουλεια και το auto finesse revive.. Η επιλογη ειναι δικη σου εγω απλα λεω μια γνωμη και προσφερω μια τυπικη βοηθεια... Προσωπικά εγώ έχω το 1Ζ,άλλος έχει ανοίξει το παρόν θέμα φίλος.Όσο για την λιπαρότητα ειλικρινά δεν πρόσεξα να είναι λιπαρό μετά την εφαρμογή και αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος δεν πιάνει πάνω του σκόνη.Ίσα ίσα η εφαρμογή γίνεται με σφουγγαράκι και τυχόν σκόνη πάνω στο ελαστικό φεύγει. Anyway ο καθένας σχηματίζει την δική του γνώμη για το κάθε ένα προιόν,έτσι και υπάρχουν και αμέτρητα στην αγορά. 2
Recommended Posts