Jump to content

Recommended Posts

Posted

Φίλοι καλησπέρα!!!! Έχει εδώ και 3-4 μέρες που η αντλία βενζίνης μου κάνει ζζζζζζζζζζζζζ στην αριστερή πίσω ρόδα του αμαξιού μου!!!! Να ετοιμάζομαι για καινούργια αντλία ;;;; Τιμή μήπως ξέρει κάποιος; Έβαλα 100 άρα βενζίνη έριξα και ένα καθαρίστηκο καυσίμου αλλά πάλι έτσι κάνει... Με την ευκαιρία εάν πρόκειται να την αλλάξω εάν βέβαια χρειαστεί μήπως παίζει να βάλω καμία άλλη πιο μεγάλη. Πρόσφατα έβαλα και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 στάδιο στο αμάξι. Δεν νομίζω να παιζει κάποιο ρόλο!!! Ευχαριστώ!!!!

Posted

Αριστερα πισω δεν ειναι η αντλια φιλε μου, δεξια πισω ειναι. Τι ειναι αυτο που ακους;  Ειναι μονιμο;  Αριστερα πισω ειναι οι επιστροφές του καυσιμου στα Quattro. Μηπως ακους αυτον τον θορυβο; 

Posted

Μια ΑΕΜ με τοποθέτηση 150 ευρώ και είσαι κομπλέ 

Posted (edited)

Φίλε βλέποντας το αμάξι από μπροστά πίσω δεξιά ακούγετε αυτός ο θόρυβος.μολις βάλω μπρος το αμάξι μετά από λίγο αρχίζει και κάνει ζζζζζ και μολις το σβήσω σταματάει. Ξέρει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ την AEM εάν χρειαστεί;

Edited by mitsakos A4
Posted (edited)

Η ΑΕΜ ειναι κάτι καλύτερο από την εργοστασιακή;υπάρχει περίπτωση να σταματήσει τον θόρυβο αυτό από μονη της η ειναι ένδειξη ότι θα χαλάσει;

Edited by mitsakos A4
Posted (edited)

Η πρόταση που σου έκανε ο επαγγελματίας Barbarian είναι πολύ καλή για τοποθέτηση με 150 ευρώ. Αν μπορέσει να στη στείλει Χίο με μιά έκπτωση λόγω τοποθέτησης + οδηγίες θα είσαι οκ. . Η ΑΕΜ έχει διπλάσια παροχή απ'τη εργοστασιακή και θεωρείται από τις καλύτερες αντλίες aftermarket

Edited by mariosA4
Posted (edited)

θα μπορουσα να εχω καποιο link?οταν λεμε οτι εχει διπλασια παροχη (θα εχει και παραπανω καταναλωση καυσιμου? να την αλλάξω πριν με αφήσει κάπου  μεσα στο δρομο?

Edited by mitsakos A4
Posted

Φίλε Μητσάκο σίγουρα δεν αμφισβητώ το σημείο προέλευσης του ενοχλητικού θορύβου που ακούς στο αυτοκίνητό σου (αυτό έλειπε!), απλά γνωρίζω ότι η αντλία χαμηλής βρίσκεται κάτω από το πίσω κάθισμα από τη μεριά του συνοδηγού, αντίθετα δηλαδή από τη μεριά που ισχυρίζεσαι για το δικό σου θόρυβο. τουλάχιστον έτσι ισχύει για το Α3 το δικό μου. Εάν ισχύει κάτι διαφορετικό στα Α4, πάω πάσο. Εάν όχι, μήπως μιλάμε για κάτι διαφορετικό? Από το ποστάρισμά σου δεν φαίνεται αν το έχεις ελένξει σε κάποιο διαγνωστικό ή συνεργείο. Θα είναι κρίμα να προμηθευτείς κάτι που μπορεί να σου μείνει μόνο ως σουβενίρ :sHa_hehe: .

Ένας προληπτικός έλεγχος πρώτα και αν (εν τέλει) οφείλεται σε αντλία χαμηλής που αργοπεθαίνει, προχωράς και στη λύση που προτείνουν και τα παιδιά παραπάνω.

Ενημερωτικά & φιλικά εννοείται πάντα και εύχομαι γρήγορα ξεμπερδέματα!

Τη καλημέρα μου.

• Like 1
Posted

σε ευχαριστω φιλε για την βοηθεια σου... σημερα εχω ραντεβου στο συνεργειο να κανω ενα τσεκ απ για να δω οντως το τι συμβαινει. θα σας ενημερωσω για την εξελιξη του θέματος....

• Like 1
Posted

Η ΑΕΜ έχει 320 λίτρα παροχή είναι απο της ήσυχες αντλίες δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου σε σχέση με άλλες  aftermarket όχι δεν θα ανέβει η κατανάλωση καθόλου θα πηγαίνει καλύτερα και ποιο σταθερά και αν αργότερα αποφασίσεις να κάνεις μια μεγαλύτερη εφαρμογή σε άλογα θα είσαι έτοιμος απο αντλία 

http://www.rallysportdirect.com/AEM-50-1000-Fuel-Pump-320lph

• 1 month later...
Posted

Θελω να αγοράσω μια αντλία βενζίνης ΑΕΜ για το audi B6 1.8TQ μοντέλο 2002 ποια πρέπει μα παρω . Μπορεί καποιος να μου στείλει κάποιο λινκ για να ξέρω τι να ζητήσω να μου φέρουνε;

• 2 years later...
Posted

Προτάσεις για αντλία παροχής σε 1.8TQ και τιμές παρακαλώ;

Πέραν της aem,τι επιλογές έχουμε;;

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk