Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Αντισταση ειναι αυτο στην φωτο που εβαλες. Μετριουνται σε ΩΜ. Αυτη που εχεις βαλει στην φωτο σου αν φαινονται καλα τα χρωματα απο το κινητο που γραφω καφε μαυρο κοκκινο ειναι 1κΩΜ.

Δεν παιζει προβλημα με canbus?

Όχι από ότι έχει φανεί μέχρι τώρα π.χ από του αναπτήρα το φως τράβηξα όλες της γραμμές για τα φώτα στους αεραγωγόυς όλα παίζουν μια χαρά.10586d9804350f7f1376d69d294cf983.jpg

Θάνος

Edited by Kavouras
Posted

Αντισταση ειναι αυτο στην φωτο που εβαλες. Μετριουνται σε ΩΜ. Αυτη που εχεις βαλει στην φωτο σου αν φαινονται καλα τα χρωματα απο το κινητο που γραφω καφε μαυρο κοκκινο ειναι 1κΩΜ.

Δεν παιζει προβλημα με canbus?

Αν θυμάμαι καλά, τα ambiente lights δεν περνάνε μέσα από το canbus σύστημα και γι' αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το μόνο που μπορεί να πάθεις είναι ότι επειδή το ρεύμα μέσα στην καμπύνα είναι συνεχές (σταθερό + και -) και τα led ανάβουν με συγκεκριμένη πολικότητα, υπάρχει περίπτωση να βάλεις το + του led στο - του αυτοκινήτου και το led να μην ανάψει (και απλώς πρέπει να τουμπάρεις το led). :)

ΥΓ: το έγραψα όσο πιο απλά μπορούσα. :)

• Like 1
Posted (edited)

Αρκετες φορες ειχα σκεφτει να κανω κατι παρομοιο στο b6 μου. Ειδα απο φωτογραφιες και απο κοντα πως ειναι το χερουλι που εχει το φως. Πρακτικά εχει ενα λευκο πλαστικο επιπεδο που ερχετε "προσωπο" με το επιπεδο του πλαστικου και το LED φωτιζει μεσα σε αυτο, οποτε πρακτικά φωτιζεται το λευκο αυτο πλαστικο, σχεδον χωρις να φωτιζει τον χωρο. Εκει λοιπον σταματησα μιας και τετοιο πλαστικο μου ειναι δυσκολο να φτιαξω.

Αυτο που εκανες εσυ ειναι πιο απλο με παρομοιο αποτελεσμα, αλλά φαινεται το λαμπακι. Αν το εβαζες στην πανω πλευρα δεν θα φαινόταν, το σκεφτηκες;

Edited by Giannis20vt
Posted

Αρκετες φορες ειχα σκεφτει να κανω κατι παρομοιο στο b6 μου. Ειδα απο φωτογραφιες και απο κοντα πως ειναι το χερουλι που εχει το φως. Πρακτικά εχει ενα λευκο πλαστικο επιπεδο που ερχετε "προσωπο" με το επιπεδο του πλαστικου και το LED φωτιζει μεσα σε αυτο, οποτε πρακτικά φωτιζεται το λευκο αυτο πλαστικο, σχεδον χωρις να φωτιζει τον χωρο. Εκει λοιπον σταματησα μιας και τετοιο πλαστικο μου ειναι δυσκολο να φτιαξω.

Αυτο που εκανες εσυ ειναι πιο απλο με παρομοιο αποτελεσμα, αλλά φαινεται το λαμπακι. Αν το εβαζες στην πανω πλευρα δεν θα φαινόταν, το σκεφτηκες;

Το λαμπάκι δεν φένεται...... Πρέπει να κοιτάξεις μέσα στο χερουλι για να το δεις!!! από πανό θα φένεται σίγουρα. το φως αυτό με πλαστικό γίνεται με πλεξι κλας εύκολο αν έχεις καλό χέρι για κόψιμο!!!! υπάρχουν πολλές επιλογές να κάνεις και ανάλογα το αποτέλεσμα που θες στο α6 που είχε φωτισμό δεν με ικανοποιουσε στα μάτια μου στις πείσω πόρτες θα δοκιμάσω φωτοκαλοδιο μόλις μου έρθει αν είμαι ποιο καλό το βάζω και μπροστά

Θάνος

• Like 2
Posted

Ρε συ Θάνο, γιατί να φαίνεται όταν είναι από πάνω??

Αφού το μάτι σου είναι πολύ πιο ψηλά από το ύψος που θα βρίσκεται το Led..

Posted

Ρε συ Θάνο, γιατί να φαίνεται όταν είναι από πάνω??

Αφού το μάτι σου είναι πολύ πιο ψηλά από το ύψος που θα βρίσκεται το Led..

Όταν το κοιτάς από πλάι το led θα φένεται γιατί προεξεχει το κεφαλή έξω τα τσέκαρα αυτά που σου λέω πριν το κάνω και άσε αυτό το φως μετά είναι λίγο ανεξελενκτο φένεται και από την κάτο χαράμαδα από το χερουλι απλά κάνε υπομονή να μου έρθει το φωτοκαλοδιο γιατί σε βλέπω έτοιμο να αρχίζεις να ξηλονεις!!!!!! στης πίσο θα το κάνω αλλιώς και μετά διαλέγεις και κάνεις!!!

Θάνος

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Kαι εμενα στο b6 που το λεντακι εκει μέσα ίσα που αχνοφαίνεται λές να μπορεί να αλλάξει?? Να κόψω την καλωδίωση και να κουμπώσω ένα άλλο λεντάκι?

• 1 month later...
Posted

Kαι εμενα στο b6 που το λεντακι εκει μέσα ίσα που αχνοφαίνεται λές να μπορεί να αλλάξει?? Να κόψω την καλωδίωση και να κουμπώσω ένα άλλο λεντάκι?

Τώρα το είδα αυτό όχι απλά αν βάλεις δύο κλέφτες στα καλώδια και συνδέσεις άλλο ένα led πανό στο διαφανο πλαστικό θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση......

Θάνος

Posted (edited)

Επαναφέρω λίγο το θέμα με το κρυφό φωτισμό στα χερουλια για όποιον θέλει να τα εγκατάσταση εργωστασιακα για το B8 θα γίνει αναφορά μόνο για της μπροστινες πόρτες μιας και πίσο είναι διφορεκοι οι κωδικοί για τα χερουλια αλλά σύντομα θα τους εχω και αυτούς...... Χρειαζόμαστε δεξιά αριστερά χερουλια με κωδικό 8K0837020E ΚΑΙ 8Κ0837019G είναι και τα led πανό..... Εγώ από λάθος παραγκιλα και led any way 2 φισες 4B0972623...... Και 6 pin nos conectors 69f2a5a31dfe25266fcda19825980c9d.jpg και 60 cm καλοδιο διπλό ενωνουμε το καλοδιο με την φισα στης δύο άκρες τοποθετούμε 2 pin και τα βάζουμε μέσα στην φισα και την κλείνουμε 9e96fa4e54dd3a07d8359e3d0a6063b7.jpg στο αλο άκρο όπου και θα μπει στην φισα του εγκεφάλου βάζουμε μόνο 1 pin στο + στο - γιοση το αφήνουμε έτσι 56deb7e39a1b72c8345953bf0fe35893.jpg τοποθετούμε τα νέα χερουλια μαζί με το καλοδιο και φισονουμε το 1 pin δηλαδή το + στην φισα μέσα στο pin 3 303119929428d06892fd2ba53f67c40c.jpg το γίμνο καλοδιο το ενωνουμε πανό σε ένα καφέ...... Κωδικοποίηση μπενουμαι στον εγκέφαλο πόρτας long coding helper και τικάρισμα hand door illumination...... Αποτέλεσμα a611b7c2399347564ea86673d54924a1.jpg

Θάνος

657925e9eccb01b8e4a8d64526280c09.jpg

Edited by skia
  • Like 7
Posted

Να δεις που θίχτηκε τωρα ο κρητικος και θα λύσει απο την αρχή ολόκληρο το αυτοκινητο για να φωτογραφίσει τις μοντες που εχει κανει και να ανεβάσει DIY!!

• Like 5
Posted

Να δεις που θίχτηκε τωρα ο κρητικος και θα λύσει απο την αρχή ολόκληρο το αυτοκινητο για να φωτογραφίσει τις μοντες που εχει κανει και να ανεβάσει DIY!!

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

• Like 1
Posted (edited)

Θάνο pin για τις φίσες απο που αγοράζεις;  (γενική ερώτηση)

Τα led που αγορασες τι κωδικο εχουν; 

Edited by Giannis20vt
Posted (edited)

Θάνο pin για τις φίσες απο που αγοράζεις; (γενική ερώτηση)

Τα led που αγορασες τι κωδικο εχουν;

4D0919063A αν θες να αγοράσεις μήλα μ προτα! τα pin Από e bay στην καρεντα έχουν 4 ευρό τα δύο στο. Εbay 10 euro τα 20 ( μια παρένθεση χτες μπήκα σε ένα α3 2014 και είχε άσπρο led)

Θάνος

Edited by skia
  • Like 2
Posted

4D0919063A αν θες να αγοράσεις μήλα μ προτα! τα pin Από e bay στην καρεντα έχουν 4 ευρό τα δύο στο. Εbay 10 euro τα 20 ( μια παρένθεση χτες μπήκα σε ένα α3 2014 και είχε άσπρο led)

Θάνος

thanks Θανο, επειδη προχθες πηρα ενα τετοιο καλωδιο 3,6 ευρω για αυτο ρωτάω. 

Εχεις κανενα λινκ προχειρο; 

Οσο για το LED ρωτω γιατι ειχα την υποψια οτι ειναι ιδιο με αυτο που μπαινει στα χερουλια του Α4 b6 και ετσι ειναι.

Posted

thanks, o συγκεκριμενος εχει πολλους κωδικους.

Κάνουν και αφτα αν θες αποκλειστικά vag είναι ποιο ακριβά αλλά όλα μπενουν από όσο έχω καταλάβει έχει και κινέζικα τελοιος 3-4 ευρό τα 100.......

Θάνος

• 2 weeks later...
Posted

Ωραία δουλειά Θάνο!

Νομίζω υπάρχουν και Led με τετράγωνο κεφάλι και θα έρχονται πρόσωπο, αν και δεν νομίζω να φαίνεται.

• Like 1
Posted

Ωραία δουλειά Θάνο!

Νομίζω υπάρχουν και Led με τετράγωνο κεφάλι και θα έρχονται πρόσωπο, αν και δεν νομίζω να φαίνεται.

μπροστά έβαλα τα εργοστασιακά χερουλια πισο έχω φτιαχτό Led αλλά τα πίσω μου φένεται είναι ποιο ωραία από μπροστά. .......δεν ξέρω αν το έχω γράψει ποιο παλιά είναι το pin 1 για να δουλεύει κανονικά

Θανος

• 4 months later...
Posted

Θάνο μήπως θυμάσαι στις φίσες για τις πίσω πόρτες (16pin) σε ποιόν αριθμό συνδέουμε το +; Την γείωση την συνδέουμε και εδώ σε ένα καφέ καλώδιο;

• Like 1
Posted (edited)

Θάνο μήπως θυμάσαι στις φίσες για τις πίσω πόρτες (16pin) σε ποιόν αριθμό συνδέουμε το +; Την γείωση την συνδέουμε και εδώ σε ένα καφέ καλώδιο;

Μόλις πάω σπίτι θα κοιτάξω το τεφτερη μου και θα σ πω!!!!

Ναι την γιωση οποθε σε καφέ

Edited by skia
  • Like 1
  • 1 year later...
Posted

στο δικό μου το φως είναι εργοστάσιακο , αλλά για να το δείς πρέπει να είναι στο απόλυτο σκοταδι

μπορεί να υπάρξει ένας τρόπος για να εχω περισσότερο φως μέσω VCDS ;