Spyrose81 Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Το αποτέλεσμα μετα απο 6 περιπου ώρες τρυπηματος και τριψηματος. 7
georgio3gr Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Τέλειο το αποτέλεσμα φίλε!!! Καλή δουλειά έκανες!!! Να τα βλέπουν αυτά οι κ. Dolbi-δες... χαχαχα 5
stef80 Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) Γιατι το εκανες? αυτη η σιτα επικοινωνει με το χωρο της μηχανης? Αν και ειναι ομορφο, θα πρεπει να ξερεις οτι εχεις χειροτερεψει αρκετα τον αεροδυναμικο συντελεστη του αμαξωματος και αν η σιτα επικοινωνει με το χωρο του κινητηρα εχεις μειωσει και τη δυναμικοτητα του συστηματος ψυξης του. Edited February 28, 2016 by stef80 1
skia Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Το αποτέλεσμα μετα απο 6 περιπου ώρες τρυπηματος και τριψηματος.+1000 μερακλης θανος
Spyrose81 Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Γιατι το εκανες? αυτη η σιτα επικοινωνει με το χωρο της μηχανης? Αν και ειναι ομορφο, θα πρεπει να ξερεις οτι εχεις χειροτερεψει αρκετα τον αεροδυναμικο συντελεστη του αμαξωματος και αν η σιτα επικοινωνει με το χωρο του κινητηρα εχεις μειωσει και τη δυναμικοτητα του συστηματος ψυξης του. Επικοινωνεί και με τον χώρο της μηχανής ναι συγκεκριμενα παει αερας στα κολαρα του intercooler.Όσο για την αεροδυναμική εχεις απόλυτο δίκιο αλλά μικρο το κακό όταν εχεις αλλάξει ανάρτηση για χαμήλωμα ζάντες αρκετά φαρδιές κλπ. 3
Spyrose81 Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 +1000 μερακλης θανος Δεν πας πίσω και εσυ Θανο!!
skia Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Δεν πας πίσω και εσυ Θανο!!Αφού έκανες τόσο κόπο βάψτο και μαύρο με βερνικη νομίζω θα γίνει πένα....... θανος 2
Spyrose81 Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Αφού έκανες τόσο κόπο βάψτο και μαύρο με βερνικη νομίζω θα γίνει πένα....... θανος Είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας να βαφτουν
Dimitris_Kon Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Πολύ δουλειά, αλλά άξιζε τον κόπο, κατά την εκτίμησή μου. Δημήτρης 2
stef80 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Επικοινωνεί και με τον χώρο της μηχανής ναι συγκεκριμενα παει αερας στα κολαρα του intercooler.Όσο για την αεροδυναμική εχεις απόλυτο δίκιο αλλά μικρο το κακό όταν εχεις αλλάξει ανάρτηση για χαμήλωμα ζάντες αρκετά φαρδιές κλπ. Το χαμηλωμα βελτιωνει την αεροδυναμικη.
Spyrose81 Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Το χαμηλωμα βελτιωνει την αεροδυναμικη. Και παλι δεν διαφωνω αλλά κανεις δεν προκειτε να δει διάφορα απ αυτήν την λεπτομερεια σε κατανάλωση και επιδόσεις.Είναι εντελώς αμελητέα, κατα την γνώμη μου παντα.Όταν φοράς 255mm λάστιχα all around τοτε εχεις χασει ηδη απο αυτά οποτε no matter. 4
ianos Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Η αλήθεια είναι ότι σαν σκέψη θυμίζει καψώνι στο στρατό αυτό που έκανες, αλλά εκ του αποτελέσματος αξίζει τον κόπο... Πάντως ρε φίλε πραγματικά θηρίο, Αν κατάλαβα καλά έκοψες κάθε κυψέλη με dremmel?? Άξιος!!! 2
Spyrose81 Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Η αλήθεια είναι ότι σαν σκέψη θυμίζει καψώνι στο στρατό αυτό που έκανες, αλλά εκ του αποτελέσματος αξίζει τον κόπο... Πάντως ρε φίλε πραγματικά θηρίο, Αν κατάλαβα καλά έκοψες κάθε κυψέλη με dremmel?? Άξιος!!! Πολύ σωστα καταλαβες! 1
George_7 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) Εψαχνα και εγω να βρω σιτες οπως αυτες που εφτιαξες για το Α4 μου αλλα δεν εβρησκα. Αυτο που ειπατε για την αεροδυναμικη ισχυει και σε αυτην την περιπτωση που ειναι τρυπητο ολο απο μπρος; (honeycomb) Edited February 29, 2016 by George_7
stef80 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Εψαχνα και εγω να βρω σιτες οπως αυτες που εφτιαξες για το Α4 μου αλλα δεν εβρησκα. Αυτο που ειπατε για την αεροδυναμικη ισχυει και σε αυτην την περιπτωση που ειναι τρυπητο ολο απο μπρος; (honeycomb) Οχι ιδιαιτερα, αφου και με την κανονικη γριλια τρυπιο ειναι. Η τραβερσα της πινακιδας κανει μια μικρη διαφορα.
Marc A3 Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Εξαιρετικό αποτέλεσμα! Ένα βάψιμο και είσαι οκ! Τώρα που πήρες το κολαι να αρχίσεις να φτιάχνεις κι άλλα...
Recommended Posts