Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τέλειο το αποτέλεσμα φίλε!!! Καλή δουλειά έκανες!!! Να τα βλέπουν αυτά οι κ. Dolbi-δες... χαχαχα

• Like 5
Posted (edited)

Γιατι το εκανες? αυτη η σιτα επικοινωνει με το χωρο της μηχανης?

Αν και ειναι ομορφο, θα πρεπει να ξερεις οτι εχεις χειροτερεψει αρκετα τον αεροδυναμικο συντελεστη του αμαξωματος και αν η σιτα επικοινωνει με το χωρο του κινητηρα εχεις μειωσει και τη δυναμικοτητα του συστηματος ψυξης του.

Edited by stef80
  • Like 1
Posted

Το αποτέλεσμα μετα απο 6 περιπου ώρες τρυπηματος και τριψηματος.

+1000 μερακλης

θανος

Posted

Γιατι το εκανες? αυτη η σιτα επικοινωνει με το χωρο της μηχανης?

Αν και ειναι ομορφο, θα πρεπει να ξερεις οτι εχεις χειροτερεψει αρκετα τον αεροδυναμικο συντελεστη του αμαξωματος και αν η σιτα επικοινωνει με το χωρο του κινητηρα εχεις μειωσει και τη δυναμικοτητα του συστηματος ψυξης του.

Επικοινωνεί και με τον χώρο της μηχανής ναι συγκεκριμενα παει αερας στα κολαρα του intercooler.Όσο για την αεροδυναμική εχεις απόλυτο δίκιο αλλά μικρο το κακό όταν εχεις αλλάξει ανάρτηση για χαμήλωμα ζάντες αρκετά φαρδιές κλπ.

• Like 3
Posted

Δεν πας πίσω και εσυ Θανο!!

Αφού έκανες τόσο κόπο βάψτο και μαύρο με βερνικη νομίζω θα γίνει πένα.......

θανος

• Like 2
Posted

Αφού έκανες τόσο κόπο βάψτο και μαύρο με βερνικη νομίζω θα γίνει πένα.......

θανος

Είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας να βαφτουν

Posted

Πολύ δουλειά, αλλά άξιζε τον κόπο, κατά την εκτίμησή μου.

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Επικοινωνεί και με τον χώρο της μηχανής ναι συγκεκριμενα παει αερας στα κολαρα του intercooler.Όσο για την αεροδυναμική εχεις απόλυτο δίκιο αλλά μικρο το κακό όταν εχεις αλλάξει ανάρτηση για χαμήλωμα ζάντες αρκετά φαρδιές κλπ.

Το χαμηλωμα βελτιωνει την αεροδυναμικη. ;)

Posted

Το χαμηλωμα βελτιωνει την αεροδυναμικη. ;)

Και παλι δεν διαφωνω αλλά κανεις δεν προκειτε να δει διάφορα απ αυτήν την λεπτομερεια σε κατανάλωση και επιδόσεις.Είναι εντελώς αμελητέα, κατα την γνώμη μου παντα.Όταν φοράς 255mm λάστιχα all around τοτε εχεις χασει ηδη απο αυτά οποτε no matter.

• Like 4
Posted

Η αλήθεια είναι ότι σαν σκέψη θυμίζει καψώνι στο στρατό αυτό που έκανες, αλλά εκ του αποτελέσματος αξίζει τον κόπο...

Πάντως ρε φίλε πραγματικά θηρίο, Αν κατάλαβα καλά έκοψες κάθε κυψέλη με dremmel??

Άξιος!!!

• Like 2
Posted

Η αλήθεια είναι ότι σαν σκέψη θυμίζει καψώνι στο στρατό αυτό που έκανες, αλλά εκ του αποτελέσματος αξίζει τον κόπο...

Πάντως ρε φίλε πραγματικά θηρίο, Αν κατάλαβα καλά έκοψες κάθε κυψέλη με dremmel??

Άξιος!!!

Πολύ σωστα καταλαβες!

• Like 1
Posted (edited)

Εψαχνα και εγω να βρω σιτες οπως αυτες που εφτιαξες για το Α4 μου αλλα δεν εβρησκα. 

Αυτο που ειπατε για την αεροδυναμικη ισχυει και σε αυτην την περιπτωση που ειναι τρυπητο ολο απο μπρος; (honeycomb)

post-16878-0-70420000-1456767615_thumb.jpg

Edited by George_7
Posted

Εψαχνα και εγω να βρω σιτες οπως αυτες που εφτιαξες για το Α4 μου αλλα δεν εβρησκα. 

Αυτο που ειπατε για την αεροδυναμικη ισχυει και σε αυτην την περιπτωση που ειναι τρυπητο ολο απο μπρος; (honeycomb)

Οχι ιδιαιτερα, αφου και με την κανονικη γριλια τρυπιο ειναι. Η τραβερσα της πινακιδας κανει μια μικρη διαφορα.

• 1 month later...
Posted

Εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Ένα βάψιμο και είσαι οκ!

Τώρα που πήρες το κολαι να αρχίσεις να φτιάχνεις κι άλλα...