Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ο τίτλος δεν είναι και ο πλέον δόκιμος και σαν diy είναι κάτι αρκετά απλό. Ο λόγος που σας το παραθέτω είναι γιατι ποτέ δεν το προσπάθησα ενώ τελικά δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.

Να ευχαριστήσω τον mod Kavouras για την απλή, αλλά χρήσιμη συμβουλή ;)

Μιλάμε για Α3 Sportback 8P

0001.jpg

Τραβώντας προσεκτικά με τα δυο χέρια από αριστερά και επάνω-δεξια, ξεθηλικώνει ευκολα το κάλυμμα που βρίσκεται πάνω από το πιτσιλιστήρι.

0002.jpg

Αφού το βγάλουμε βλέπουμε το πλαστικό στελεγχος που κατευθυνει το νερό...

0003.jpg

Το βγάζουμε και το καθαρίζουμε καλά. Αφού το κάνουμε, επαληθεύουμε οτι το μοτεράκι που στέλνει το νερό λειτουργεί σωστά, πατώντας το χειριστήριο από την καμπίνα (πρέπει να τρέξει το νερό με μία σχετική πίεση, αν δεν φέρνει καθόλου ή είναι πολύ μικρή η πίεση πολύ πιθανό να φταίει η αντλία που στέλνει νερό  στο πίσω πιτσιλιστήρι)

0004.jpg

Βάζουμε το πλαστικό στέλεγχος στη θέση του

0005.jpg

και βέβαια το κάλυμα του ξεκινώντας να το θυλικώσουμε από πάνω δεξια.

0006.jpg0007.jpg

Είμαστε έτοιμοι! :);)

Edited by Legend
  • Like 3
Posted

Ενημερωτικά το πλαστικό που καλύπτει το πιτσιλιστήρι, βγαίνει ακόμα πιο εύκολα να τραβήξεις λίγο προς τα έξω τα "αυτάκια" με τα οποία πιάνει πάνω στο μπράτσο και να μην το τραβήξεις από το στρογγυλό κομμάτι του (που από κάτω έχει το πιτσιλιστήρι).

Κατά τα άλλα, πολύ καλός οδηγός. :)

Είμαι σίγουρος ότι σε αρκετούς έχει βουλώσει το πίσω πιτσιλιστήρι (μιας και όσους έχω ρωτήσει με Α3 8Ρ, όλοι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα!).

• Like 4
Posted

Παναγιώτη πολύ διαφωτιστικός!

Χρήσιμο και για άτομα που γενικότερα δεν γνωρίζουν και δεν πιάνουν και πολύ τα χέρια τους (σαν την αφεντιά μου)

• Like 2