Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καληςπερα καταρχήν ειμαι ο γιωργος απο λαμια. Πρεπει να βαλω bilstain;πρεπει να βαλω επώνυμη ..η υπάρχει και αλλη πολυ καλη αλλα δεν ειναι επώνυμη;;μου λένε για κάποιες (AP) γερμανικές .εχει πειραματιστεί κανένας;;και στο αμαξι μου φοράω 19 άρα.

Posted

Γιώργο καλησπέρα!

Ειδικά για το β7 έχουν πειραματιστεί πολλοί με πολλά setup απο εδω μέσα...

Δεν μπορεί να σου απαντήσει κανεις για το τι πρέπει η δεν πρέπει...

Ειδικά εφόσον δεν ξέρει κανεις τι είναι αυτό που ζητάς. Το εχεις βολταδικο, το εχεις σκυλί της κόντρας; Θες ανευη ανάρτηση για να μην εχεις μετατόπιση σπονδύλων κάθε φορά που πέφτεις σε λακκούβα σε συνδυασμό με τις 19αρες; Το θες οσο πιο σπορ;

Το ιδανικό για τα δικα μου γούστα μπορεί να είναι άθλιο για σένα και το αντίστροφο..

Εξήγησε τι ζητάς και είναι παιδιά με β7 εδω για να σου λύσουν κάθε απορία.

(Πες κι ένα γεια στα νέα μέλη, βάλε και καμία φωτό απο το αυτοκίνητο για να έχουμε να λέμε και όλα θα πάρουν το δρόμο τους)!!!

• Like 2
Posted (edited)

Τα είπε ολα ο Γιαννης! Πες μας λίγο πως θες το αυτοκίνητο σου και τι διατιθεσαι να πληρώσεις, για να σου προτείνουμε φιλε!

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
  • Like 2
Posted

Καλωσορισες φιλε μου!!! Εγω επελεξα την bilstein Pss9 η οποια ειναι θεωρω οτι πιο κορυφαιο μαζι με την kw3... Κορυφαια δε ειναι και η τιμη τους(ευτυχως για μενα, σε καποιον δεν αρεσε και την ξεπουλησε)... Μετα απο χρηση 4 ετων και coilover αναρτηση και στο παλιο μου αυτοκινητο, προσωπικα δεν θα ξαναφορουσα αμορτισερ-φαρδια ελατηρια... Εχω ακουσει για την AP αλλα περαν των προαναφερομενων εταιριων ή hr coilover, δεν θα συνιστουσα...

Posted

Καλώς σας βρήκα παιδια..ευχαριστω πολυ που μου απαντήσατε .αυτην την στιγμή εχει επανω τα Monroe κόκκινα(s line)νομίζω. και εχω κανει μια πατέντα με τα πιατέλα και το εχω χαμηλώσει μπροστα μονο.γιατι γενικά σουζαρι σαν αμαξι μαμά .και το εκανα για λογους αισθητικούς .ειμαι λιγο περίεργος με την εμφάνιση.με αυτο που εχω κανει το αμαξι ειναι μαλακό και δεν βροντάει μεσα καθολου.πισω που δεν το εχω πειράξει εχει 1 μισή δάχτυλο θολό ενω μπροστα με την πατέντα ειναι πρόσωπο .θελω να μην φενεται θόλος πισω .και ετσι πρεπει να βαλω ρυθμιζόμενη για να το παω εκει που θελω..το αμαξι το στρίβω μια me δυο φορές το μηνα.μαρεσει να βλεπω το αμαξι μου και να γουστάρω..αλλα δεν θελω να σκληραίνει πολυ.θελω και άνεση.θα μου πείτε άνεση με 19 άρα.τωρα την εχω γιατι δεν άκου κιχ μεσα..(πως ανεβάζω φωτογραφία απο το αμαξι μου);;;

Posted

Οταν το φορτώνω τετράδα με αποσκευές στα μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην εθνική βρίσκει λιγο το λάστιχο στο θολό τωρα.

Posted

Μην αφήνεις το αυτοκίνητο σου με τέτοια ανάρτηση, θα κανεις ζημιά - γνώμη μου. Επίλεξε αν θες να δώσεις κάτι αξιόπιστο σε μια coil over κατα προτίμηση bilstein pss 10 η αν βρεις σε καλή κατάσταση pss9 μεταχειρο και δεν θα το μετανιώσεις. Στο δικό μου με 19αρες και 50αρι χαμήλωμα ειναι αρκετά άνετο στην 3η σκάλα. Καλό θα ειναι να βάλεις και αντιστρεπτικές παχύτερες μπρος πίσω και μετά θα δεις και θα οδηγηςεις εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο.

Δημήτρης

Posted (edited)

Εννοείς μην αφειςω την πατέντα μου.;;;το εκανα για αρχη για να μην το βλεπω σούζα.εκανα τα φτιαξηματα που θελω εξωτερικά, και αφου εβαλα k04 turbina Μπέκ s3 Kai προγραμμα .τωρα εχει σειρά η ανάρτηση ...αυτη που εχω εχει αρχίσει να ξερνάει λαδακι.φωτο αυριο γιατι θελει για να περάσει 500kb και εμένα ειναι μεγαλύτερες

Το αμαξι το εχω 2 χρονια και σκέφτομαι να το κρατήσω αλλα 5.αρα .τι κανω ?παω για bilstain .φορουσα bilstain στο Tt που ειχα πριν..απο την μια πεταμένα λεφτα........... απο την αλλη η αρρώστια δεν κόβετε ...

Edited by Kavouras
Posted

Φίλε Γιώργο μέχρι να διαβάσω το τελευταίο σου ποστ αναρωτιόμουν τί έχεις...Α4 Β7 ή ΤΤ. Κάνε ένα κόπο και άλλαξε στο προφίλ σου το αυτοκίνητο που έχεις.

Προς στιγμήν ήμουν έτοιμος να στο μεταφέρω ενώ δεν θα έπρεπε... :)

Posted (edited)

Νομίζω οτι στο προφίλ μου δεν εχω φωτό .και νόμιζω οτι το γράφω ξεκάθαρα στην επικεφαλιδΑ τι αμαξι εχω..δεν μπορω να μετατρέψω τις φωτό μου σε λιγότερα mb για να ανεβάσω.υπαρχει κανένας να μου προτείνει κατι σε ανάρτηση εκτός απο την pss9 που νομίζω την ξέρουν και οι άσχετοι σαν εμένα αυτήν την ανάρτηση.καποιος ψαγμένος που να εχει δοκιμάσει κατι αλλο.διαβαζοντας ειδα και την st x suspension που πέρνει και service .αυτην την περίοδο δεν εχω να διαθέσω τόσα λεφτα για pss9.

Τι να μου μεταφέρεις ;;Kai τι δεν θα έπρεπε...

Edited by Kavouras
Posted

Προφανώς εννοούσε να σου μεταφέρει το θέμα αυτό στην ενότητα των ΤΤ ενω δεν θα έπρεπε γιατί το άνοιξες σωστά στην ενότητα που έπρεπε... Καλά λόγια έχουν αναφερθεί και για τα αμορτισέρ koni fsd...

Posted

Τι να μου μεταφέρεις ;;Kai τι δεν θα έπρεπε...

Προφανώς εννοούσε να σου μεταφέρει το θέμα αυτό στην ενότητα των ΤΤ ενω δεν θα έπρεπε γιατί το άνοιξες σωστά στην ενότητα που έπρεπε... Καλά λόγια έχουν αναφερθεί και για τα αμορτισέρ koni fsd...

Τώρα τα είδα τα posts...

Ναι, όπως τα λέει ο έτερος Γιώργος.

Δεν έγραψες κάτι λάθος. Απλώς σε κάποιο μελλοντικό ποστ, υπάρχει πιθανότητα να μπερδευτεί κάποιος βλέποντας στην καρτέλα σου αριστερα ΤΤ αντί για το Α4 Β7, και ενώ μπορεί (σε άλλη ενότητα που δεν έχεις ανοίξει εσύ ο ίδιος) όντως να του δίνεις σωστή οδηγία ή συμβουλή για το αμάξι του ή κάποιο ερώτημα του (κάποια πράγματα τα δέχονται μερικά μοντέλα μεταξύ τους, κάποια όχι), αυτός να έχει τις αμφιβολίες του. Μιας και το Α4 Β7 που έχεις, το αναφέρεις μόνο στο topic που άνοιξες..

Φιλικά πάντα φίλε Γιώργο.Και χρόνια πολλά!

• Like 1
Posted

Διορθώθηκε ο τίτλος.

Posted

Τώρα τα είδα τα posts...

Ναι, όπως τα λέει ο έτερος Γιώργος.

Δεν έγραψες κάτι λάθος. Απλώς σε κάποιο μελλοντικό ποστ, υπάρχει πιθανότητα να μπερδευτεί κάποιος βλέποντας στην καρτέλα σου αριστερα ΤΤ αντί για το Α4 Β7, και ενώ μπορεί (σε άλλη ενότητα που δεν έχεις ανοίξει εσύ ο ίδιος) όντως να του δίνεις σωστή οδηγία ή συμβουλή για το αμάξι του ή κάποιο ερώτημα του (κάποια πράγματα τα δέχονται μερικά μοντέλα μεταξύ τους, κάποια όχι), αυτός να έχει τις αμφιβολίες του. Μιας και το Α4 Β7 που έχεις, το αναφέρεις μόνο στο topic που άνοιξες..

Φιλικά πάντα φίλε Γιώργο.Και χρόνια πολλά!

Σωστή παρατήρηση και γι' αυτό διορθώθηκε και το αμάξι που είχε δηλώσει το μέλος στην καρτέλα-προφίλ του (από ΤΤ σε Α4 B7)

Posted

Φιλικά φυσικά ....δεν το εχω και πολυ...δεν μπορω να το αλλάξω ρε γαμωτο..και φωτο θελω να ανεβάσω και δεν μπορω γιατι με περιορίζουν στα mb..το Tt το εχω πουλήσει 2 χρονια τωρα..

Posted

Φιλικά φυσικά ....δεν το εχω και πολυ...δεν μπορω να το αλλάξω ρε γαμωτο..και φωτο θελω να ανεβάσω και δεν μπορω γιατι με περιορίζουν στα mb..το Tt το εχω πουλήσει 2 χρονια τωρα..

No problem.

Σου στέλνω pm με διάφορες οδηγίες. Ότι θες μιλάμε απο κει, για να συνεχιστεί θεματολογικά το topic σου εδώ.