foxakias Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα audi b6 1.8T quattro. Έχω εξάτμιση από dp και πίσω intercooler φίλτρο κ ένα πρόγραμμα. Του έχω αλλάξει επίσης τρόμπα βενζίνης και μπεκ από S3. Σκέφτομαι να το ανεβάσω λίγο ακόμα με μια τουρμπίνα από S3 και θα ήθελα να με βοηθήσετε στα εξής: 1. η τουρμπίνα του S3 μπαίνει στο δικό μου γιατί έχω ακούσει ότι δεν χωράει και πρέπει να την αδειάσω και να βάλω τα μέσα της στην δική μου τουρμπίνα. 2. θα χρειαστεί να αλλάξω και χταπόδι ή είμαι κομπλέ με το μαμά; και για ότι άλλο ξεχνάω και θα μπορούσατε να βοηθήσετε. Ευχαριστώ!
S3-Nick Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Καλημερα! Η Κ04-23 που φοραει το s3 δεν ταιριαζει στο Α4...χρειαζεται νεα πολλαπλη φτιαχτη, νεο dp και νεες γραμμες νερου-λαδιου. Υπαρχει βεβαια καο τροπος να μπει στην μαμα πολλαπλη φτιαχνοντας ενα τυπου πλακακι αλλα τα υπολοιπα (dp, γραμμες) πρεπει να αλλαξουν. Τελος, υπαρχει και η λυση του υβριδιου οπου βαζεις, οπως ειπες, τις φτερωτες της k04 στην δικια σου αλλα κατι τετοιο περιεχει και ενα ρισκο...
foxakias Posted May 28, 2016 Author Posted May 28, 2016 κατάλαβα οπότε το καλυτερο είναι η πρώτη επιλογη που μου ειπες. ευχαριστω!
Kavouras Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Τα σχόλια σχετικά με πώληση προϊόντος αφαιρέθηκαν καθώς παρέκαμπταν τους κανονισμούς του φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε εκ νέου τους κανονισμούς του φόρουμ και των αγγελιών, αν δεν τους θυμάστε. (κανονισμοί φόρουμ, κανόνες αγγελιών πώλησης/προσφοράς, κανόνες αγγελιών ζήτησης) Ευχαριστώ. 3
Recommended Posts