Thodoris21 Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Το καινουριο αποκτημα...Περισσοτερες πληροφοριες συντομα... 5
Giannis A3 Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Καλοριζικο φιλε μ το ιδιο εχω και εγω αλλα σε πετρελαιο
ianos Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Καλορίζικο! Πολλά, καλά και ευτυχισμένα χιλιόμετρα να εχεις!! Απολαυστικά και απροβλημάτιστα!
Kavouras Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) Το καινουριο αποκτημα...Περισσοτερες πληροφοριες συντομα... απλά πανέμορφο........!! Και το χρώμα γράφει φοβερά στη φωτογραφία! αναμένουμε φωτογραφίες και εσωτερικού! edit: οι φωτογραφίες θυμίζουν Πάτρα... (μπορεί και απλώς να μοιάζουν βέβαια) Edited June 6, 2016 by Kavouras
Kavouras Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) βλέπω τις φωτογραφίες του εσωτερικού σου και πλέον(?) καταλαβαίνω πως το εσωτερικό του Α3 8Ρ είναι πλέον "γερασμένο" (όπως έδειχνε στα μάτια μου το εσωτερικό του 8L όταν πήρα το 8Ρ). Τι να πω....? Δεν έχω λόγια!!!!!! edit: εντυπωσιακό που όλοι διαλέγετε αυτή τη ζάντα (που θυμίζει του RS3) Edited June 6, 2016 by Kavouras 1
ianos Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Γιώργο μην ξεχνάς πως 8p με 8v έχουν καμία δεκαετία διαφορά!! Λογικό να σου μοιάζει ξεπερασμένο!! Ιδιαίτερα εάν σκεφτείς πως εξωτερικά το 8p πέρασε απο 3 f/l για να παραμείνει σύγχρονο ενω εσωτερικά έμεινε σχεδόν ίδιο!! 1
Theodore Saba Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Καλορίζικο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα ! Πολύ όμορφο έσω-έξω. Ειδικά στο εσωτερικό έχουν κάνει μεγάλη στροφή προς το Ιταλικό design. Σε αρκετά σημεία μοιάζει πολύ με alfa romeo jiulietta
K.A.R.R. Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Δεν το συζητάω καν η ποιότητα των υλικών του 8V είναι κορυφαία σε όλα, απλά ήθελα και μία μεγάλη οθόνη στο κεντρικό ταμπλό, όχι αυτή την νέα μόδα σαν συμπιεσμένο σάντουιτς το ταμπλό όπως στα νεότερα BMW και κάποια Mercedes. 1
Kavouras Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Δεν το συζητάω καν η ποιότητα των υλικών του 8V είναι κορυφαία σε όλα, απλά ήθελα και μία μεγάλη οθόνη στο κεντρικό ταμπλό, όχι αυτή την νέα μόδα σαν συμπιεσμένο σάντουιτς το ταμπλό όπως στα νεότερα BMW και κάποια Mercedes. καλύτερα αυτό παρά να μην έχει ποτηροθήκες.......... (βλέπε Α3 8Ρ που εκεί που τις έβαλαν τις αχρήστευαν) 1
Recommended Posts