Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Τελιωνοντας λοιπον το 1ο κομματι ο μηχανικος φευγει το αμαξι απο κει και παει στον εξατμισα για downpipe 76mm και την εγκατασταση του ιντερκουλερ μαζι με σωληνωσεις!

Το ιντερκουλερ ειναι της energie parts και μας καλυπτει μεχρι 400 αλογα!!.....για μελλοντικα!

IMG_3378.jpg

IMG_3377.jpg

Εννοειτε για να χωρεσει σφαχτηκε η τραβερσα!! Και ραφτηκε πανω εκει το ιντερκουλερ!!

Οι σωληνωσεις ολες βαφτηκαν μαυρες για να μην φαινοντε και παρα πολυ και για να κρατησουμε οσο γινετε τον χαρακτηρα του αυτοκινητου !!!

IMG_3389.jpg

IMG_3386.jpg

IMG_3390.jpg

IMG_3391.jpg

Edited by kwsths
  • Like 6
Posted

Η εισαγωγη βλεπω πεντακαθαρη!!Σε ποιο συνεργειο πηγες φιλε, να μας το προτεινεις κι εμας :sHa_hehe::sHa_hehe:

Αντε με το καλο να τελειωσει το προτζεκτακι σου Κωστη!! Κ κυρίως!!!!Με το καλο να ερθει η κορακλα σου!!!!!!!!!!

Να σε καλα φιλε σε ευχαριστω!!! Αντε να παιρνεις σειρα....!!

Posted

Για όλα αυτά που τράβηξες... δεν υπάρχουν λόγια, έχω πάθει και γω διάφορα, μπορεί να φταίει το όνομα μάλαμα.  

Οι συγκεκριμένοι μόνο που είσαι μέλος του club ( μάλλον και οι ίδιοι χρωστάνε πολλά στο club) έπρεπε να σε προσέξουν και όχι να σε γράφουν στα παπάκια τους και να είσαι τόσο καιρό με εγκεφαλικά, άξιζε το ξεμπρόστιασμα και μπράβο στο ΔΣ   που δεν σε ακύρωσε.

Με το καλό η γοργόνα σου και να σε βρει με audi τουμπανιασμένο όπως το θες!!!!

• Like 1
Posted

Χιλια ευχαριστω Μητσαρα μου ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!

Εγώ δεν βοήθησα σε τίποτα Κωστάρα! Ευτυχώς που το έφτιαξες τουλάχιστον να το χαρείς όσο μπορείς!

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Για όλα αυτά που τράβηξες... δεν υπάρχουν λόγια, έχω πάθει και γω διάφορα, μπορεί να φταίει το όνομα μάλαμα.  

Οι συγκεκριμένοι μόνο που είσαι μέλος του club ( μάλλον και οι ίδιοι χρωστάνε πολλά στο club) έπρεπε να σε προσέξουν και όχι να σε γράφουν στα παπάκια τους και να είσαι τόσο καιρό με εγκεφαλικά, άξιζε το ξεμπρόστιασμα και μπράβο στο ΔΣ   που δεν σε ακύρωσε.

Με το καλό η γοργόνα σου και να σε βρει με audi τουμπανιασμένο όπως το θες!!!!

Δεν νομιζω πως ειπα κατι ωστε να κοπει απο το Δ.Σ. το οποιο να ειναι ακαταληλο με τους κανονες, οπως ο καθενας λεει την ιστορια του ετσι ειπα και γω!

Το αν θα πρεπει να ψαχτει περεταιρω απο το Δ.Σ. αυτο ειναι θεμα των ανθρωπων που τα τρεχουν το φορουμ, !

Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!! :JC_doubleup:

Posted

Εγώ δεν βοήθησα σε τίποτα Κωστάρα! Ευτυχώς που το έφτιαξες τουλάχιστον να το χαρείς όσο μπορείς!

Δημήτρης

Νομιζεις!!!!!!!!!!!

Και προσωπικα μου ειπες 5 πραγματα αλλα και ολα αυτα που εχεις γραψει εδω μεσα για μενα ηταν σε πολλα πραγματα οδηγος στο να μαθω και να παω παρακατω καποιες ελειπης γνωσεις μου!!!!

Κατι ξερω που σου λεω τα ευχαριστηδια  :sHa_hehe:  :sHa_hehe: !!

• Like 1
Posted (edited)

Συνεχιζοντας λοιπον το προτζεκτ εχουμε σχεδον τελιωσει το ιντερκουλερ και τις σωληνωσεις και εχει μπει και το relocate κοντα στην πεταλουδα..

Kαι αναλαμβανει το αχαστο team ηλεκτρονικων-ηλεκτρολογων-βρηκα την βιδα!!! :sHa_hehe:  :sHa_hehe:   για την επεκταση του καλωδιου της σκαστρας!!

15139368_10209595407616669_953643182_n.j

15129894_10209524778810993_1510127619_n.

Αφου λοιπον τελιωσαμε εντελως με το ιντερκουλερ και σκαστρα, βαλαμε μπρος να φτιαξουμε μια αγελαδα ωστε να οδηγησουμε την εισαγωγη μακρυα στα ορη στα αγρια βουνα απο την ζεστα της τουρμπινας!!!!! Εκει εβαλε την μαεστρια του ο φιλος εξατμισας και κατεβασαμε στην θεση του παλιου κουλερ την χοανη,και φτιαξαμε και πλακακι για να κουμπωσει ο μαφ.

15129940_10209524780971047_764479919_n.j

15218169_10209595407656670_490985454_n.j

Ετσι για να ρουφαμε οσο γινετε πιο φρεσκο και κρυο αερα, αλλα παντα με προσοχη για τα νερα!!!

Edited by kwsths
  • Like 4
Posted

Α ρε Θέμη μάστορα! Στην ίδια θέση την έχω και εγώ την χοάνη Κωστή :sHa_thumbgoodjob:

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Α ρε Θέμη μάστορα!

Δημήτρης

Θεμης φιλε εγγυηση!!!!!!! Παιδι απ τα λιγα!!!

Στην ίδια θέση την έχω και εγώ την χοάνη Κωστή :sHa_thumbgoodjob:

Δημήτρης

Γι αυτο σου λεω οτι εχεις βοηθηση και δεν το ξερεις χεχε.....

• Like 1
Posted

Θεμης φιλε εγγυηση!!!!!!! Παιδι απ τα λιγα!!!

Γι αυτο σου λεω οτι εχεις βοηθηση και δεν το ξερεις χεχε.....

Χαίρομαι γιαυτό φίλε! Ό,τι χρειαστείς μου λες αυτοστιγμή ;)

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Κτηνοποίηση!!! :sSc_eek:

Μπααα χαλαρα πραγματα  Παναγιωταρα.... την εχουμε σε καταστολη για να μην εχουμε αλλα....

Posted

Μπααα χαλαρα πραγματα  Παναγιωταρα.... την εχουμε σε καταστολη για να μην εχουμε αλλα....

Καλά,καλά. Τα έχω ακούσει πολλές φορές και τα έχω πει άλλες τόσες!

• Like 1
Posted

Αλλαχτηκε και το downpipe σε 76mm, κανονικα ηθελα να την αλλαξω ολη μεχρι πισω με 70αρα αλλα εχε χαρη που μπηκε προσφατα και λυπηθηκα τα λεφτα, στο μελλον οπου και θα δουλεψουμε με μεγαλυτερες πιεσης σιγουρα θα αλλαχτει!!

15087059_10209524782411083_1443880773_n.

15086223_10209524781411058_2056322214_n.

• Like 5
Posted

Είναι απαράδεκτο να ασχολειται 15 λεπτά ο καθε προγραμματιστης και μετα να σου λεει ψαξε βρες!Άλλοι τα λεφτά που παίρνει ο προγραμματιστής τα παίρνουν σε 1 μήνα!! Ελεος

Μα δεν ειναι δουλεια του να σου λύσει το προβλημα. Δουλεια του ειναι φτιαξει ενα προγραμμα που θα διαχειρίζεται σωστά το μοτερ και τα περιφερειακά που εχεις βαλει. Μπορει να σε βοηθήσει αν υποθέσεις καποια πραγματα αλλα Οχι να σου πει ακριβώς τι φταίει. Μη συγχεουμε τη δουλεια του προγραμματιστη με τη δουλεια του μηχανικού, ανεξάρτητα αν ο πρώτος καλη τη θέληση και φιλότιμο σε βοηθάει.
Posted (edited)

εχοντας φαει τονους τετοιο σκ@το παλαιοτερα....

αυτη τη φορα μη ξεροντας σε τι ακριβως χορο μπαινω αποφασισα να υπαρχει συνεργασια μεταξυ συνεργειου και προγραμματιστη και απεδωσε

(οχι στο πορτοφολι αλλα στο αποτελεσμα... απο μπουρδ#λο που παταγες γκαζι και βαραγε πυρακι σε οχημα που παει σχετικα καλα ενω εχει αλλαξει ολα τα τζιτζιρι μιτζιρι της συντηρησης και των αισθητηριων ιμαντων κλπ χωρις θεματα)

δυστυχως θελει και τυχη και χρημα και εμπειρια απο πλευρα του πελατη για το τι ειναι σημαντικο και τι οχι στις συνεργασιες που κανει

το χαρουμενο της ιστοριας ειναι οτι ο συναγωνιστης/συμφορουμιτης εβγαλε ακρη επιτελους

Edited by nasosGT
  • Like 2
Posted (edited)

Μα δεν ειναι δουλεια του να σου λύσει το προβλημα. Δουλεια του ειναι φτιαξει ενα προγραμμα που θα διαχειρίζεται σωστά το μοτερ και τα περιφερειακά που εχεις βαλει. Μπορει να σε βοηθήσει αν υποθέσεις καποια πραγματα αλλα Οχι να σου πει ακριβώς τι φταίει. Μη συγχεουμε τη δουλεια του προγραμματιστη με τη δουλεια του μηχανικού, ανεξάρτητα αν ο πρώτος καλη τη θέληση και φιλότιμο σε βοηθάει.

Καλα ειδικα ο συγκεκριμενος δεν ειχε κανενα φιλοτιμο και καμια καλη θεληση μην τρελαθουμε κιολας...

Αλλα ασχετα απο αυτο ουδεποτε δεν του ζητησα να μου βρει η να μου φτιαξει κανενα απολυτως μηχανικο προβλημα!! Και ουδεποτε κατηγορησα το προγραμμα του, αλλα οχι οτι ηταν και προθυμος καπου οταν τον επερνα 20 τηλ και δεν το σηκωνε και τον επαιρνε 1 τηλ το παληκαρι που μου τον προτεινε και το σηκωνε αμεσως....

Edited by kwsths
  • Like 1
Posted (edited)

εμενα ο ιδιος τυπος το μετετρεψε  απο ριμαδι σε αυτοκινητο ενω εδωσε πολυ σοβαρες αλλα και εξυπνες και οικονομικες συμβουλες για αγορα περιφερειακων αλλα και για τη γενικοτερη στρατηγικη επομενων κινησεων κλπ ενω ηταν σε συνεχη επικοινωνια με τον μηχανικο μιας και εχει (φανταζομαι ακομα) συνεργασια μαζι του

παραλληλα νομιζω οτι η επικοινωνια που ειχαμε εχει υπαρξει πολυ ανω του μετριου κι μεσα στα πλαισια του λογικου απο αποψη διαθεσιμοτητας και ετοιμοτητας

δεν το λεω για να του κανω πλατες ή για να διασκεδασω εντυπωσεις

αλλωστε πληρωνουμε αυτες τις υπηρεσιες και δεν θα πρεπει να γινομαστε  οπαδοι αλλα κριτες

ολα οσα εγραψες Κωστη εγω τα διαβασα με προσοχη  με στενοχωρησαν  με προβληματισαν και δεν αμφιβαλλω για τιποτα

παραλληλα συγχαιρω το σθενος σου να μοιραζεσαι μια ιστορια ταλαιπωριας και εκνευρισμου

σε σημειο που με τρωει και εμενα να πω μια πολυ πιο συντομη που επαθα  με το αουντι με  καποιον αλλο τυχαρπαστο ''σουπερ τιουνερ'' ασχετο

Edited by nasosGT
  • Like 1
Posted

εμενα ο ιδιος τυπος το μετετρεψε απο ριμαδι σε αυτοκινητο ενω εδωσε πολυ σοβαρες αλλα και εξυπνες και οικονομικες συμβουλες για αγορα περιφερειακων αλλα και για τη γενικοτερη στρατηγικη επομενων κινησεων κλπ ενω ηταν σε συνεχη επικοινωνια με τον μηχανικο μιας και εχει (φανταζομαι ακομα) συνεργασια μαζι του

παραλληλα νομιζω οτι η επικοινωνια που ειχαμε εχει υπαρξει πολυ ανω του μετριου κι μεσα στα πλαισια του λογικου απο αποψη διαθεσιμοτητας και ετοιμοτητας

δεν το λεω για να του κανω πλατες ή για να διασκεδασω εντυπωσεις

αλλωστε πληρωνουμε αυτες τις υπηρεσιες και δεν θα πρεπει να γινομαστε οπαδοι αλλα κριτες

ολα οσα εγραψες Κωστη εγω τα διαβασα με προσοχη με στενοχωρησαν με προβληματισαν και δεν αμφιβαλλω για τιποτα

παραλληλα συγχαιρω το σθενος σου να μοιραζεσαι μια ιστορια ταλαιπωριας και εκνευρισμου

σε σημειο που με τρωει και εμενα να πω μια πολυ πιο συντομη που επαθα με το αουντι με καποιον αλλο τυχαρπαστο ''σουπερ τιουνερ'' ασχετο

Νασο απο απορία. Αναφέρεσαι στο μηχανικό ή στον προγραμματιστη;
  • Like 1
Posted

στον προγραμματιστη

και ο μηχανικος μεχρι τωρα καλα τα πηγε αλλα για τον προγραμματιστη δε μιλαμε?

Posted

Πρεπει ομως ρε συ Γιωργο να συνεργαζονται με καποιον που να ειναι αμεσα διαθεσιμος και οχι να σ λενε πηγαινε σε μηχανικο!! Την εχω πατησει ασχημα γιαυτο στο λεω φιλε!

Posted

Καλα ειδικα ο συγκεκριμενος δεν ειχε κανενα φιλοτιμο και καμια καλη θεληση μην τρελαθουμε κιολας...

Αλλα ασχετα απο αυτο ουδεποτε δεν του ζητησα να μου βρει η να μου φτιαξει κανενα απολυτως μηχανικο προβλημα!! Και ουδεποτε κατηγορησα το προγραμμα του, αλλα οχι οτι ηταν και προθυμος καπου οταν τον επερνα 20 τηλ και δεν το σηκωνε και τον επαιρνε 1 τηλ το παληκαρι που μου τον προτεινε και το σηκωνε αμεσως....

Και αφου το πας parts του parts να ολοκληρωσουμε το αρθρο, ενα ωραιο βραδυ λοιπον παω με τον φιλο μου τον Παυλο ''pavlospap'' και τα δοκιμαζουμε στο Ο.Χ...συνεχισετο αγορι μου

Posted (edited)

Και αφου το πας parts του parts να ολοκληρωσουμε το αρθρο, ενα ωραιο βραδυ λοιπον παω με τον φιλο μου τον Παυλο ''pavlospap'' και τα δοκιμαζουμε στο Ο.Χ...συνεχισετο αγορι μου

Φιλε μου μαλλον θα με μπερδευεις με καποιον αλλον.... ουτε που ξερω τι εννοεις αλλα και τι ειναι αυτα τα βογκητα Ο.Χ. που λες οτι δοκιμαζαμε μαζι.....!!!!!

Edited by kwsths
  • Like 1
Posted

Φιλε μου μαλλον θα με μπερδευεις με καποιον αλλον.... ουτε που ξερω τι εννοεις αλλα και τι ειναι αυτα τα βογκητα Ο.Χ. που λες οτι δοκιμαζαμε μαζι.....!!!!!

Φιλε μου ξερω εγω τι ειναι αυτα τα βογκιτα!!

• Like 1