Jump to content

Recommended Posts

Posted

Παιδιά καλησπέρα.

Ειμαι νέος κάτοχος ενος Audi Α4 Β7 1.8Τ quattro και ήθελα να ρωτήσω μερικα πραγματα,αν μπορει καποιος να με βοηθησει:

1)αν κάνει κακό να βάζω 95αρα βενζινη που και που?..Για οικονομια φυσικα αρκει να μην κανω κακο στο αυτοκινητο.

2) τι πιεσεις να βαζω στα ελαστικα?φοραω 235/40/18.

3) λαδια 5/30 ή 10/40?

Αυτα για την ωρα και ελπιζω να γνωριστουμε απο κοντα σε καποια συναντηση

Ευχαριστω.

Posted

1. Αν φορας προγραμμα 100αρας μονο τοτε αλλιως δεν υπαρχει ιδιετερος λογος

2. Στην πορτα του οδηγου σου εχει τις πιεσεις για καθε περιπτωση ενιοτε λενε και τα ελαστικα επανω αν δεν κανω λαθος

3. 5w30 εισαι πιστευω μια χαρα!

Καλως ηρθες, και σιγουρα θα βρεις πολλες απαντησεις εδω, υπαρχουν πολλα ατομα με αρκετες γνωσεις και φυσικα διαθεσιμα να τις μοιραστουν!

Posted

Παιδιά καλησπέρα.

Ειμαι νέος κάτοχος ενος Audi Α4 Β7 1.8Τ quattro και ήθελα να ρωτήσω μερικα πραγματα,αν μπορει καποιος να με βοηθησει:

1)αν κάνει κακό να βάζω 95αρα βενζινη που και που?..Για οικονομια φυσικα αρκει να μην κανω κακο στο αυτοκινητο.

2) τι πιεσεις να βαζω στα ελαστικα?φοραω 235/40/18.

3) λαδια 5/30 ή 10/40?

Αυτα για την ωρα και ελπιζω να γνωριστουμε απο κοντα σε καποια συναντηση

Ευχαριστω.

Καλώς μας ήρθες. Καταρχήν, πέρνα από την ενότητα νέα μέλη, να μας πεις μερικά πράγματα για σένα και να παρουσιάσεις το αυτοκίνητό σου.

Δημήτρης

Posted

καλως σας βρηκα.ναι θα γραψω μια αναφορα για μενα. Κατι τελευταιο,δεν εχω προγραμμα,163ps.Γιατι ακουσα οτι με 95αρα θα βαραει πυρακια και κανει κακο στον κινητηρα και γενικοτερα δεν κανειΟποτεδεν υπαρχει προβλημα ετσι?..που και που θα βαζω και 100αρα φυσικα..

Posted

τα topics ενώθηκαν. Δε χρειάζεται να ανοίγεις πολλά θέματα.

Ευχαριστώ.

Posted

Όχι φίλε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όπως σου είπαν και τα παιδιά μόνο αν έχεις πρόγραμμα 100αρας τότε θα είχες.

Απλά μην πατάς όταν είναι κρύο το μοτέρ.